Menu
Coşul tău

Ajutor clienți

Prin acest mic ghid vă vom răspunde la unele dintre cele mai comune întrebări. Dacă nu găsiți aici răspunsul pe care îl căutați, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea oferi informațiile de care aveți nevoie.

a) Modificarea ulterioară a măsurii inelului

Dacă ați cumpărat una dintre bijuteriile noastre, întreținerea acesteia se face gratuit in perioada garanției. Astfel, dacă doriți să modificați mărimea inelului dumneavoastră, după ce a fost achiziționat, luați legătura cu unul dintre membrii echipei, pentru a vă face o programare, făra niciun cost.

b) Plata în rate a bijuteriilor
Puteți achiziționa bijuterii din magazinul nostru, în rate, prin cardurile de cumpărături Star BT, BRD Finance, BCR sau Alpha Bank, fără dobândă sau alte costuri suplimentare. Selectați câmpurile aferente la momentul cumpărării online.
Luați legătura cu echipa noastră pentru a discuta detaliile acestui proces, dacă aveți întrebări suplimentare.

c) Timpul de execuție
Timpul de execuție este stabilit în urma discuțiilor cu unul dintre reprezentanții noștri, urmărindu-se efectuarea bijuteriilor dorite în cel mai scurt timp posibil.

d) Aur la schimb
În magazinul nostru se acceptă aur la schimb, urmând a fi valorificat conform bursei din ziua respectivă și ținându-se cont de transformarea de carataj.

e) Cutie de bijuterii cadou
Fiecare bijuterie este însoțită de o cutie de bijuterii cadou, alături de certificatul de calitate și garanție.