Bratara din Aur sau Platina cu Diamante br1365
Bratara din Aur sau Platina cu Diamante br1365
1.500 Lei

Bratara din Aur sau Platina cu Diamante br1365

WhatsApp Chat Online WhatsApp Chat Online
Cod produs:
Disponibilitate:
br1365
Productie intre 5-20 zile
1.500 Lei

Opţiuni disponibile

Culoarea reprezintă tenta de galben pe care un diamant o poate avea, unde D este un diamant perfect incolor, iar H (minimul comercializat de către Valmand) poate avea ușoare tente de galben.

Claritatea reprezintă numărul și mărimea celor mai mici imperfecțiuni găsite în aproape toate diamantele. IF reprezintă un diamant perfect curat, iar SI2 (minimul comercializat de către Valmand) poate avea ușoare imperfecțiuni vizibile sub lupă.

Toate aceste sunt detaliate aici

Valmand recomandă diamante ce au minimum culoare G și claritate SI1, calități ce oferă un raport calitate/preț foarte bun.

Nu îți face griji, măsura inelului se ajustează gratuit după achiziție. Pentru redimensionare, este de ajuns să ne expediezi inelul, însoțit de certificatul de garanție și un bilet în care notezi dimensiunea exactă. Află măsura inelului dorit urmând link-ul >> Cum afli măsura inelului?

Fiecare bijuterie este livrată alături de certificatul de calitate și garanție. De asemenea, vei primi cadou o elegantă cutie de bijuterii.

Diamantele incolore vin însoțite de certificat internațional GIA dacă au greutate minimă 0.30ct (per diamant).

Transportul este gratuit pe teritoriul României. Pentru comenzile expediate în afara țării, se percepe o taxă de transport și de asigurare pentru colet în valoare de aproximativ 50 Euro. Află ce modalități de transport sunt disponibile.

Pentru lansarea în execuție a bijuteriilor cu valoare începând de la 2.000 de lei este necesară achitarea unui avans.

Îți punem la dispoziție următoarele modalități de plată:

- Plata CASH sau POS, plata cu cardul de debit sau credit în magazinul nostru, 1-6 rate prin cardurile de cumparaturi ale partenerilor : Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank
- Plata Online, plata cu cardul de debit sau credit direct pe site, 1-6 rate prin cardurile de cumparaturi ale partenerilor : Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank
- RAMBURS prin curier, la primirea coletului
- TRANSFER BANCAR, la ghișeul băncii sau prin internet banking
- PLATA SECURIZATĂ PRIN PAYPAL

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți pagina METODE DE PLATĂ

Specificatii Diamante
Include 2 Diamante de 1.3mm
Detalii bijuterie
Dimensiuni 20mm
Review-urile clientilor nostri