Cum cumpar?

1. Alegeti bijuteria dorita

Pentru a cumpara o bijuterie, mergi pe pagina de prezentare a acesteia si selecteaza optiunile dorite.

Inainte de a face acest lucru, iti recomandam sa te informezi cu privire la caracteristicile produsului, rasfoind ghidurile puse la dispozitie pe site-ul nostru:

  1. despre metalul folosit si culoarea acestuia poti citi in ghidul „Bijuteriile din aur sau platina”.
  2. despre caracteristicile diamantelor poti citi in ghidul „Cum sa aleg diamantul?”.
  3. despre aflarea masurii exacte a inelului, poti citi pe pagina „Afla masura inelului”.
  4. Inainte de a cumpara produsul ai optiune de comparare a acestuia cu un altul.

Dupa ce ati incheiat procesul de selectare a diferitelor optiuni, apasati butonul „Adauga in cos”, aflat in partea dreapta a ecranului. In acest moment puteti sa continuati explorarea colectiei noastre in cautarea unui alt produs sau puteti incheia cumpararea.

2. Vizualizarea produselor aflate in cos

In partea din dreapta sus a ecranului puteti vizualiza produsele adaugate in cos prin apasarea pe butonul care indica numarul acestora si suma totala.

In acest moment, un nou meniu se va deschide, care va va arata detaliile despre comanda dumneavoastra, sub care veti gasi doua butoane. Primul dintre acestea va deschide o pagina in care veti finaliza comanda, iar cel de-al doilea va va arata continutul cosului dumneavoastra, in aceasta sectiune putand deselecta un produs.

3. Finalizarea comenzii

Odata ajuns pe pagina de comanda, veti observa mai multe meniuri care se deschid prin drop and down atunci cand dati click pe ele, care va ofera diferite optiuni:

a) Optiuni pentru finalizarea comenzii:

Puteti comanda un produs creandu-va un cont sau nu. Crearea unui cont vine cu beneficii precum rapiditatea comenzii sau o mai buna evidenta a produselor comandate, nemaitrebuind sa completati, pe viitor, campurile acestea, daca veti dori sa cumparati un nou produs. Procesul de inregistrare nu dureaza decat foarte putin si va confera un confort sporit pe viitor!

Daca deja aveti cont, va puteti autentifica in partea dreapta a meniului.

b) Adresa de facturare

Urmatorul pas consta in completarea campurilor pentru datele de facturare ale produsului. Daca adresa de livrare este aceeasi cu cea de facturare, aveti optiunea de a bifa acest lucru in casuta de sub campurile de date. In caz contrar, este necesara completarea campurilor de sub urmatorul meniu.

c) Adresa de livrare

In cazul in care adresa de facturare nu corespunde celei de livrare, este necesar sa completati aceste date, dupa ce v-ati asigurat, inainte, ca ati debifat campul care mentiona acest lucru din pasul anterior.

d) Metoda de livrare

Valoarea taxei de livrare este fixa, datele despre metodele de livrare fiind detaliate in paginile produsului.

e) Metoda de plata

De asemeni, metodele prin care puteti achita contravaloarea produsului se gasesc in paginile de prezentare ale produselor. Pe scurt, acestea sunt reprezentate de cash in magazin, ramburs, transfer bancar partial sau total, rate cu cardul de credit sau POS.

f) Confirmarea comenzii

Ultimul camp reprezinta o scurta retrospectiva asupra comenzii dumneavoastra, acesta oferindu-va posibilitatea de a verifica daca datele introduse sunt corecte sau au nevoie de o revizuire. Prin apasarea butonului „Confirma comanda”, confirmati ca acestea sunt corecte si ca doriti livrarea produsului.

Nu sunt produse în această categorie.