Menu
Coşul tău

Inele de logodnă: Colecția Elite

Impresionează prin rafinament și complexitate. Un moment deosebit merită un inel de logodnă pe măsură. Realizate cu mare atenție la detalii, complet personalizabile, aceste bijuterii sunt perfecte pentru a sărbători trecutul, prezentul și viitorul într-un mod strălucitor.

Elite

Inel de logodna i006DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i006DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania Bestseller #celmaibunpret -38 %
Ne bucurăm că a sosit poate cel mai frumos din viața ta. De aceea suntem alături de tine cu un superb inel de logodna? Modelul Valmand i006DnDi din aur sau platină cu diamant negru o să îți facă fericită jumătatea! Poți opta pentru aur de 14K, aur de 18K sau platină, în 3 variante de culori: alb, ga..
2.875 Lei 4.600 Lei
Inel de logodna i012 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i012 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Cucerește-i inima pentru totdeauna cu acest inel de logodnă cu diamant. Un inel de logodnă asemenea unui buchet de sentimente. O alegere rafinată, atemporală și discretă. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. La Valmand, în calitate de producător..
3.344 Lei 4.180 Lei
Inel de logodna i017p6 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i017p6 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Cucerește-i inima cu acest inel de logodnă cu diamant. Modelul fin și discret o va încânta ori de câte ori îl va privi. Un inel perfect pentru momentul vostru. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a..
3.344 Lei 4.180 Lei
Inel Cadou i055SfEdi din Aur sau Platina cu Safir Emerald si Diamante Inel Cadou i055SfEdi din Aur sau Platina cu Safir Emerald si Diamante
Fabricat in Romania #celmaibunpret -25 %
Cauți un inel deosebit? Îndreaptă-ți privirea către acest inel cadou cu safir emerald și diamante. Un model minunat de care nu te saturi să-l privești. Iar și iar. Se remarcă prin culoare, echilibru și calitate. Greutatea safirului este de 0.75 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare..
5.100 Lei 6.800 Lei
Inel de logodna i122060DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i122060DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Momentul perfect pentru a o surprinde. Alege acest inel de logodnă care va aduce multă fericire în viața voastră de cuplu. Un inel care se definește prin strălucire, precizie și tehnică. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproxim..
3.896 Lei 4.870 Lei
Inel de logodna i122084didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i122084didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Pregătește-i o surpriză la care nu se așteaptă și oferă-i un superb inel de logodnă cu diamante. Fericirea ei îți va garanta că ai făcut cea mai bună alegere. Un model căruia cu greu îi reziști. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea..
4.880 Lei 6.100 Lei
Inel Cadou i122604DbpDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel Cadou i122604DbpDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Oferă-i acest inel cu diamant albastru princess și cere-o în căsătorie într-un mod sublim. Modelul se remarcă prin culoarea fascinantă a diamantului albastru și prin designul clasic, atemporal. O bijuterie de care se va îndrăgosti din primul moment. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.15..
3.063 Lei 3.829 Lei
Inel de logodna i123001DIDI din Aur sau Platina cu Diamante Inel de logodna i123001DIDI din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller #celmaibunpret -22 %
Cauți un inel care să-i cucerească inima? Îndreaptă-ți privirea către acest inel de logodnă cu diamante. Mizăm pe acest model, deoarece îmbină cu succes toate elementele iubite de o femeie: strălucire, calitate și design. Greutatea diamantului pornește de la 0.10 ct și se poate configura până la 0.5..
2.240 Lei 2.885 Lei
Inel de logodna i1647DiDi din Aur sau Platina cu Diamante Inel de logodna i1647DiDi din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania #celmaibunpret -25 %
Oferă-i un inel abundent din toate punctele de vedere. Strălucire. Design. Calitate. Diamante. O adevărată bucurie să-l privești și o binecuvântare să-l vezi pe degetul iubitei. Alege acest inel de logodnă cu diamante și petreceți clipe de neuitat împreună. Ne bucurăm să putem fi părtași la poveste..
3.900 Lei 5.200 Lei
Inel cadou Vintage i1903SFODI din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore Inel cadou Vintage i1903SFODI din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore
Fabricat in Romania #celmaibunpret -25 %
Surprinde-o cu un superb inel care abundă în strălucire și culoare. Dăruiește-i acest inel cadou cu safir oval și diamante fii convins că se va bucura din tot sufletul. Un model care se caracterizează prin rafinament și eleganță. Greutatea safirului pornește de la 0.60 și se poate configura până la ..
5.565 Lei 7.420 Lei
Inel de logodna model Verragio i636Didi din Aur cu Diamante - GIA Inel de logodna model Verragio i636Didi din Aur cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania #celmaibunpret -20 %
Oferă-i un inel de logodnă cu diamant, demn de o prințesă. Acest inel se evidențiază printr-o tehnică extraordinară și un design bogat în elemente. Reprezintă o alegere inspirată care va fi pe placul inimii ei. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50ct..
5.520 Lei 6.900 Lei
Inel de logodna i006DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i006DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Îndreaptă-ți atenția către acest inel de logodnă spectaculos, definit de strălucire și tehnică deosebită. Un model alături de care nu ai cum să greșești. Reprezintă tot ce-și poate dori o femeie. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproxi..
6.160 Lei
Inel de logodna i013 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i013 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Simplitatea stă la baza eleganței. Alege cu bucurie acest inel de logodnă cu diamant și fii sigur că va fi surpriza vieții ei. Pregătește-te pentru valul de îmbrățișări și zâmbetele care vor urma. Un model fin care va arăta senzațional alături de verighetă. Diamantul se definește printr-o simetrie p..
4.200 Lei
Inel de logodna i015DovDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i015DovDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Nu știi cu ce să o surprinzi? Noi îți recomandăm acest inel de logodnă cu diamante care o va lăsa fără cuvinte. De emoție. De drag. Și de fericire. Acest model este definit de strălucire, de tehnica superioară și de măiestria designului. Un inel care va face ca declarația de dragoste să fie și mai r..
6.490 Lei
Inel de logodna i017p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i017p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Nu mai sta pe gânduri. Acționează după cum îți spune inima și dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant. Acesta se remarcă prin finețea realizării, dar și prin strălucirea intensă. Un inel care va plusa la capitolul bucurie. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 și se poate configura până la..
4.180 Lei
Inel de logodna i0201Dovdi din Aur sau Platina cu Diamant Oval si Diamante - GIA Inel de logodna i0201Dovdi din Aur sau Platina cu Diamant Oval si Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Mărturisește-ți dragostea cu ajutorul acestui superb inel de logodnă, caracterizat prin strălucirea intensă și prin tehnica impecabilă. Un model de la care nu-ți mai poți lua ochii. Fermecător, de-a dreptul. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greu..
4.510 Lei
Inel Cadou i024DiDi din Aur sau Platina cu Diamante Inel Cadou i024DiDi din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alege să-i faci ziua mai frumoasă, mai interesantă și mai prețioasă. Dăruieșe-i un inel cadou cu diamante și lasă-l să vorbească pentru tine. Va fi cu siguranță cel mai apreciat cadou. Greutatea totală a dimantelor este de 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege meta..
4.300 Lei
Inel de logodna i025DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i025DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Dacă nu știi ce inel ar putea să o facă fericită, noi mizăm pe acest inel de logodnă cu diamante, pentru că îmbină în mod perfect toate caracteristicile pe care le va iubi o femeie: calitate, eleganță și rafinament. Așează-l pe degetul ei și vezi emoția nemărginită. Greutatea diamantului albastru po..
6.490 Lei
Inel de logodna i026 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i026 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i acest inel de logodnă și pășiți împreună către o nouă etapă a vieții voastre. O etapă definită de emoție, bucurie și momente împlinitoare. Acest inel este alegerea perfectă care poate fi caracterizată prin finețe, discreție și rafinament. Un inel prețios, pur și simplu, încântător. Greutatea..
4.180 Lei
Inel de logodna i030DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i030DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Arată-i că o porți mereu în gând și în suflet și oferă-i un inel de logodnă care să definească perfect sentimentele pe care le porți cu tine. Un model grațios de la care nu-ți mai poți lua ochii. Greutatea diamantului principal pornește de la 0.30 și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea..
5.700 Lei
Inel de logodna i042DovDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i042DovDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i din toată inima acest inel de logodnă cu diamante și fericirea te va urma. Un inel de logodnă asemenea unui buchet de sentimente. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.15 ct..
6.884 Lei
Inel Cadou Kate Middleton i055SfDi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante Inel Cadou Kate Middleton i055SfDi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante
Fabricat in Romania
Dăruiește-i bucurie și un inel de logodnă cu diamante și safir, care va fura multe priviri admirative. Un model rafinat ce se remarcă prin echilibru și eleganță. Greutatea safirului este de 0.90 ct, iar greutatea aproximativă a dimantelor secundare este de 0.35 ct. La Valmand, în calitate de producă..
8.000 Lei
Inel de logodna i055SmDi din Aur cu Smarald si Diamante Inel de logodna i055SmDi din Aur cu Smarald si Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Declară-i sentimentele tale cu sinceritate și dăruiește-i acest inel de logodnă cu smarald și diamante. Povestea voastră va prinde aripi și va zbura spre cele mai înalte culmi. Un model elegant care o va cuceri din prima clipă. Greutatea smaraldului este de 0.80 ct, iar greutatea aproximativă a dim..
9.600 Lei
Inel cadou i055SmEmDi din Aur cu Smarald Emerald si Diamante Inel cadou i055SmEmDi din Aur cu Smarald Emerald si Diamante
Fabricat in Romania #celmaibunpret -15 %
Ochii ei profunzi privesc în sufletul tău? Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamante și smarald emerald și transformă fiecare moment într-unul prețios. Un model căruia nu-i poți găsi cusur. Un inel fermecător prin toate elementele pe care le prezintă. O fuziune perfectă pe care îți dorești să o ..
6.630 Lei 7.800 Lei
Inel de logodna i056DbDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Incolore
Fabricat in Romania
Ochii ei sunt sursa inspirației tale? Alege acest inel de logodnă și odată cu el, toată fericirea din lume. Un model de la nu-ți mai poți lua privirea. Se remarcă prin finețe și modul de realizare ireproșabil. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.20 ct și se poate configura până la 0.50 ..
4.630 Lei
Inel de logodna i056DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i056DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Ascultă-ți inima și oferă-i acest inel de logodnă cu diamante. O alegere inspirată, care nu-și va pierde farmecul niciodată. Un inel distins și seducător. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este ..
6.100 Lei
Inel de logodna i057didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i057didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Nu te mulțumi cu puțin și alege un inel de logodnă cu diamante care să vorbească în locul tău. Acest inel spectaculos beneficiază de un design complex și un stil de lucru ireproșabil. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximati..
6.100 Lei
Inel de logodna i058didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i058didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Nu te mulțumi cu puțin și alege pentru aleasa inimii tale un inel de logodnă cu diamante care să vorbească în locul tău. Acest inel spectaculos beneficiază de un design complex și o tehnică de lucru fără cusur. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 c..
5.800 Lei
Inel de logodna i059DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i059DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Cauți sursa infinită a frumuseții? Atunci ești unde trebuie. Alege acest inel de logodnă cu diamante care să-i încânte sufletul cu frumusețea sa. O sursă nesfârșită de strălucire și grație. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea apr..
6.200 Lei
Inel de logodna i1040 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1040 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i momente unice și acest inel de logodnă cu diamant, iar clipele petrecute împreună vor și mai profunde. Alege acest model delicat care se remarcă prin finețe și strălucire. Un inel care o va încânta din prima secundă. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la..
4.180 Lei
Inel de logodna i1045dipdi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1045dipdi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i un inel de logodnă cu diamante care să o lase fără cuvinte. Un model fermecător, prețios și strălucitor, care va fura multe priviri admirative. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este..
6.900 Lei
Inel Cadou i112DiDi din Aur cu Diamante Inel Cadou i112DiDi din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Vrei să se bucure de un cadou special? Atunci dăruiește-i acest inel prețios cu diamante, care va atrage după el valuri de zâmbete și îmbrățișări. Modelul fin și modul de realizare sunt atuurile care-l vor transforma în bijuteria preferată. Greutatea totală a diamantelor este de 0.30 ct. Personalize..
3.400 Lei
Inel de logodna i1132 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i1132 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Alege un inel de logodnă deosebit cu diamant care se remarcă prin designul complex și prin prin detaliile fine. Acest inel iese din zona alegerilor comune, plusând la capitolul originalitate. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințe..
4.510 Lei
Inel de logodna i113Didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i113Didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Cauți inelul care să o lase fără cuvinte? Atunci ești unde trebuie. Alege acest inel de logodnă cu diamante și surprinde-i emoția din voce. Și din suflet. Un inel rafinat căruia nu ai cum să-i găsești cusur. Iar ea îl va adora. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configu..
5.700 Lei
Inel de logodna i114 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i114 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i acest inel prețios cu diamant și transformă fiecare moment într-unul de neuitat. Un model rafinat, care-i va încânta sufletul și privirea. Prin ce se remarcă? Prin modul de încastrare a diamantului, dar și prin detaliile fine. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate conf..
4.510 Lei
Inel de logodna i1143DipDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1143DipDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamante și lăsați-vă purtați de valurile intense ale dragostei. Un model rafinat, complet și echilibrat. Un inel de la care nu-ți mai poți lua privirea. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințe..
8.000 Lei
Inel de logodna i1144didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1144didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i un inel care să îmbine frumusețea mai multor tipuri de aur. Mizează pe acest inel de logodnă cu diamant și personalizează-l așa cum dorești. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințele tale, iar greutatea aproximativă a ..
6.200 Lei
Inel de logodna i1145 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1145 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Nu știi ce inel să alegi pentru a-i declara dragostea? Privește atent model și vei simți că el este alesul. Un model îndrăzneț care îmbină frumusețea diamantului cu durabilitatea metalelor prețioase. O alegere care-i va aduce zâmbetul pe buze. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate..
4.510 Lei
Inel Cadou i1186SfEdi din Aur sau Platina cu Safir Emerald si Diamante Inel Cadou i1186SfEdi din Aur sau Platina cu Safir Emerald si Diamante
Fabricat in Romania
Cauți un inel deosebit? Îndreaptă-ți privirea către acest inel cadou cu safir emerald și diamante. Un model minunat de care nu te saturi să-l privești. Iar și iar. Se remarcă prin culoare, echilibru și calitate. Greutatea safirului este de 1.30 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare ..
8.000 Lei
Inel de logodna i1187dbpadi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru Lacrima  Inel de logodna i1187dbpadi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru Lacrima
Fabricat in Romania
Alege un inel care abundă în strălucire și culoare. Surprinde-o cu acest inel de logodnă cu diamant albastru și citește-i bucuria pe chip. Un model definit de atenția sporită la detalii și de designul reușit. Ne bucurăm să luăm parte la povestea voastră de dragoste prin intermediul acestui inel. Gre..
6.454 Lei
Inel de logodna i1187dipadi din Aur sau Platina cu Diamant Lacrima - GIA Inel de logodna i1187dipadi din Aur sau Platina cu Diamant Lacrima - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i un inel spectaculos care să îmbine frumusețea mai multor tipuri de aur. Mizează pe acest inel de logodnă cu diamante și personalizează-l așa cum dorești. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințele tale, iar greutatea aproxi..
6.400 Lei
Inel Cadou i1187SfPaDi din Aur din doua elemente cu Safir lacrima si Diamante Inel Cadou i1187SfPaDi din Aur din doua elemente cu Safir lacrima si Diamante
Fabricat in Romania
Te gândești să o ceri în căsătorie, dar nu ai găsit inelul perfect? Oferă-i acest superb inel de logodnă cu safir, care va fi peste aștepările ei. Un model seducător, care iese din zona clasică. O bijuterie de care va fi bucuroasă să o poarte. Greutatea safirului este de 0.70 ct, iar greutatea aprox..
6.800 Lei
Inel de logodna i1192dipadi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1192dipadi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Ești unde trebuie. Tocmai ai găsit inelul ideal cu care să o ceri în căsătorie. Alege acest inel de logodnă cu diamante și nu te mai îngrijora. Cel mai important aspect tocmai a fost rezolvat. Un inel sublim care descrie cel mai profund sentiment. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se..
6.600 Lei
Inel de logodna i1202dipdi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1202dipdi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Știi ce inel i-ar plăcea? Noi intuim. Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamante și pregătește momentul marii întrebări. Un model care o va cuceri. Iar motivele sunt evidente. Un inel care descrie cel mai profund sentiment. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până ..
7.500 Lei
Inel de logodna i1218dchdi din Aur sau Platina cu Diamant Principal Cushion - GIA Inel de logodna i1218dchdi din Aur sau Platina cu Diamant Principal Cushion - GIA
Fabricat in Romania
Alege acest inel de logodnă și nu mai amâna momentul. Alege să mergi umăr la umăr cu cea mai importantă persoană din viața ta. Un model cuceritor prin tehnică și diamantul de tip Cushion. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințele ..
6.900 Lei
Inel de logodna din i121988DbDi Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel de logodna din i121988DbDi Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania
Un inel de logodnă cu diamant albastru, pe care nu te saturi să-l privești. Este perfect din orice unghi îl privești. O tehnică ireproșabilă și un design modern. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.20 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secu..
7.245 Lei
Inel de logodna i121988DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i121988DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania
Un inel de logodnă cu diamant negru, pe care nu te saturi să-l privești. Este perfect din orice unghi îl privești. O tehnică ireproșabilă și un design modern. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.33 ct și se poate configura până la 1.00 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare ..
6.950 Lei
Inel de logodna i121990 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i121990 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i momente unice și acest inel de logodnă cu diamant, iar clipele petrecute împreună vor și mai profunde. Alege acest model delicat care se remarcă prin finețe. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. La Valmand, facem tot posibilul ca experiența..
4.510 Lei
Inel de logodna i121993didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i121993didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Știm că ai muta și munții din loc pentru ea. Tocmai de aceea, declară-i sentimentele împreună cu un inel de logodnă realizat la superlativ. Un inel care va ajunge rapid la inima ei. Se remarcă prin designul elaborat, prin detaliile atent realizate și prin strălucire. Greutatea diamantului central po..
6.300 Lei
Inel de logodna i121994DbDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel de logodna i121994DbDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania
Mizează pe un inel de logodnă cu diamant albastru pentru momentul logodnei voastre. Un model pe care va fi fericită să-l poarte în fiecare zi, pentru tot restul vieții. Inel distins și atrăgător. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.20 și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea ..
6.285 Lei
Inel de logodna i121994DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i121994DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Un superb inel de logodna care să te ajute în cea mai frumoasă declarație de dragoste. Se remarcă prin tehnica de realizare, dar și prin designul elaborat. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare e..
6.900 Lei
Inel de logodna i121994DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i121994DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania
Mizează pe acest inel de logodnă cu diamant negru, dacă te gândeștisă-i faci surpriza vieții ei. Un inel care o va cuceri din prima secundă și care poate fi caracterizat prin finețe și tehnică ireproșabilă. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.33 și se poate configura până la 1.00 ct, iar g..
6.200 Lei
Inel de logodna i121997DB din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel de logodna i121997DB din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania
Acest inel de logodnă cu diamant albastru arată asemenea unui flori deschise care emană frumusețe și gingășie. Un model pe care îl dorești pe degetul iubitei tale. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 1.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor sec..
5.490 Lei
Afişare 1 - 54 din 274 (6 pagini)