Ajutor clienti

Acesta este un mic ghid pentru clientii nostri, in care vom raspunde la unele dintre cele mai comune intrebari. Daca raspunsul pe care il cautati nu se afla intre aceste randuri, va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi informatiile de care aveti nevoie.

a) Modificarea ulterioara a masurii inelului

Daca ati cumparat unul dintre produsele noastre, intretinerea acestuia se face gratuit. Astfel, daca doriti sa modificati marimea inelului dumneavoastra, dupa ce acesta a fost achizitionat, luati legatura cu unul dintre membrii echipei noastre, pentru a va face o programare, fara nici un cost.

b) Plata in rate a bijuteriilor

Puteti achizitiona bijuterii din magazinul nostru, in 6 rate, prin Card Avantaj, Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank, fara dobanda sau alte costuri suplimentare. Luati legatura cu echipa noastra pentru a discuta detaliile acestui proces, daca aveti intrebari suplimentare, sau selectati campurile aferente la momentul cumpararii online, daca nu aveti intrebari.

c) Comenzi urgente

Comenzile urgente vor fi preluate in functie de modelul ales si de gradul de incarcare al acestora. Timpul de livrare este stabilit in urma discutiilor cu unul dintre reprezentantii nostri, urmarindu-se efectuarea bijuteriilor dorite in cel mai scurt timp posibil.

d) Aur la schimb

In magazinul nostru se accepta aur la schimb, acesta fiind valorificat conform bursei din ziua respectiva si tinandu-se cont de transformarea de carataj.

e) Cutie de bijuterii cadou

Fiecare bijuterie este insotita de o cutie de bijuterii cadou, alaturi de certificatul de calitate si garantie. Cutia este facuta din lemn lacuit pian, fiind tapata cu piele alba in interior.

Nu sunt produse în această categorie.