Certificat de garantie

Certificatul de garantie si calitate este livrat impreuna cu fiecare dintre produsele cumparate de la noi. De asemenea, asiguram calitatea pe viata pentru orice bijuterie, motiv pentru care veti primi servicii de intretinere a acesteia gratuite, timp de 24 de luni, de la data cumpararii . Acestea includ curatare, modificare ulterioara a masurilor inelelor, verificarea pieselor componente, repolisarea acestora, etc. Va rugam sa luati contact cu unul dintre membrii echipei noastre, printr-una dintre modalitatile de discutie puse la dispozitie pe site-ul nostru, in cazul in care aveti intrebari suplimentare asupra acestui subiect.

Fiecare produs disponibil in magazinul nostru este insotit de certificatul de calitate si garantie Valmand, care este avizat ANPC. Totodata, orice diamant incepand de la 0.20 ct in sus este insotit de un certificat GIA (Gemological Institute of America Inc.), o organizatie non-profit recunoscuta mondial care atesteaza autenticitatea si calitatea acestora. Pentru mai multe informatii asupra acestui subiet, vizitati site-ul GIA.

Pietrele pretioase cu care lucram sunt cumparate direct de la bursa, asa cum puteti citi pe pagina „De ce Valmand?”, sunt atent prelucrate de catre echipa noastra si sunt supuse unui numar de teste pentru a li se stabili pretul echilibrat, care sa multumeasca ambele parti ale achizitiei. Nu comercializam sau executam bijuterii ce au pietre pretioase sintetice!

Nu sunt produse în această categorie.