Cum sa afli masura inelului acasa

Cea mai sigura metoda de a afla masura inelului dumneavoastra este in prezenta unui bijutier. Totusi, daca nu puteti face acest lucru, exista mai multe alte modalitati prin care puteti sa o aproximati, una dintre acestea fiind prezentata pe larg si in paginile pentru fiecare produs ale site-ului nostru.

Metoda 1:

Taiati o banda de hartie sau folositi o panglica ce nu aluneca. Infasurati alegerea dumneavoastra in jurul degetului inelar, avand grija ca aceasta sa nu fi nici prea stransa, nici prea larga. Marimea ideala pentru un inel este atunci cand acesta poate fi rotit, fara a cadea de pe deget. Faceti un semn in locul in care hartia sau panglica infasurata atinge capatul liber. Folosind o rigla, masurati dimensiunea hartiei, de la capatul liber si pana la semnul pe care l-ati facut.

Folositi graficul de mai jos pentru a stabili ce masura corespunde inelului dumneavoastra:

Daca masura dumneavoastra se afla intre 2 dintre aceste dimensiuni, va recomandam sa o alegeti pe cea mai mare. De asemeni, masuratoarea se face in timpul serii, atunci cand degetele sunt mai umflate.

Metoda 2:

Magazinele de bijuterii cu reputatie ofera clientilor lor o ustensila reprezentand un grafic ce poate fi printat si comparat cu inelele pe care deja le aveti, pentru a afla masura exacta. Magazinul nostru pune la dispozitia dumneavoastra un astfel de grafic. Setarile de printare sunt 8"x11", fiind debifata scalarea paginii. Masurile se iau pentru marginea interioara a inelului.

Pentru a verifica daca imaginea este conforma, asezati o moneda de 50 de bani peste semnul aferent si vedeti daca aceasta se potriveste. Daca nu, faceti setarile necesare pentru ca acest lucru sa se intample.

Nu sunt produse în această categorie.