Menu
Coşul tău

Inele de logodna

Afişare 1 - 54 din 109 (3 pagini)

Nimic nu este mai romantic decât să cazi în genunchi în fața iubitei și printr-un gest la care ea a visat toată copilăria să-i dăruiești un inel de logodnă și inima ta. Ca femeie, ce poate fi mai înălțător decât să știi că cel ce înseamnă totul pentru tine vrea să-i fi alături până la sfârșitul zilelor?
Trăim vremuri senine în care căsătoriile se bazează pe principiul intimității și al conexiunii adânci cu o persoană pe care ne-o alegem singuri. De aceea și inelele de logodnă, mai mult decât o formalitate, reprezintă o dorință umană de a fi mereu alături de persoana iubită, iar atunci când fizic ne este imposibil, vrem ca ea să aibă măcar o parte din noi. Și ce poate fi mai potrivit decât un inel de logodnă, un simbol al iubirii, într-o bijuterie care reflectă personalități și exprimă sentimente?
Când a fost dăruit primul inel de logdnă? Nimeni nu mai știe exact. Dar un lucru e cert, ca azi, el a complimentat degetul inelar al unei tinere domnișoare deoarece se credea că de-acolo pornește o venă direct către inimă.