Menu
Coşul tău

Inele de logodnă: Colecția Elite

Impresionează prin rafinament și complexitate. Un moment deosebit merită un inel de logodnă pe măsură. Realizate cu mare atenție la detalii, complet personalizabile, aceste bijuterii sunt perfecte pentru a sărbători trecutul, prezentul și viitorul într-un mod strălucitor.

Elite

Inel de logodna i123001DIDI din Aur sau Platina cu Diamante Inel de logodna i123001DIDI din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -22 %
Cauți un inel care să-i cucerească inima? Îndreaptă-ți privirea către acest inel de logodnă cu diamante. Mizăm pe acest model, deoarece îmbină cu succes toate elementele iubite de o femeie: strălucire, calitate și design. Greutatea diamantului pornește de la 0.10 ct și se poate configura până la 0.5..
2.240 Lei 2.885 Lei
Inel de logodna i006DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i006DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania -38 %
Ne bucurăm că a sosit poate cel mai frumos din viața ta. De aceea suntem alături de tine cu un superb inel de logodna? Modelul Valmand i006DnDi din aur sau platină cu diamant negru o să îți facă fericită jumătatea! Poți opta pentru aur de 14K, aur de 18K sau platină, în 3 variante de culori: alb, ga..
2.875 Lei 4.600 Lei
Inel Cadou i122604DbpDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel Cadou i122604DbpDi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania -20 %
Oferă-i acest inel cu diamant albastru princess și cere-o în căsătorie într-un mod sublim. Modelul se remarcă prin culoarea fascinantă a diamantului albastru și prin designul clasic, atemporal. O bijuterie de care se va îndrăgosti din primul moment. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.15..
3.063 Lei 3.829 Lei
Inel de logodna i012 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i012 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania -20 %
Cucerește-i inima pentru totdeauna cu acest inel de logodnă cu diamant. Un inel de logodnă asemenea unui buchet de sentimente. O alegere rafinată, atemporală și discretă. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. La Valmand, în calitate de producător..
3.344 Lei 4.180 Lei
Inel de logodna i017p6 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i017p6 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania -20 %
Cucerește-i inima cu acest inel de logodnă cu diamant. Modelul fin și discret o va încânta ori de câte ori îl va privi. Un inel perfect pentru momentul vostru. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a..
3.344 Lei 4.180 Lei
Inel Cadou i112DiDi din Aur cu Diamante Inel Cadou i112DiDi din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Vrei să se bucure de un cadou special? Atunci dăruiește-i acest inel prețios cu diamante, care va atrage după el valuri de zâmbete și îmbrățișări. Modelul fin și modul de realizare sunt atuurile care-l vor transforma în bijuteria preferată. Greutatea totală a diamantelor este de 0.30 ct. Personalize..
3.400 Lei
Inel de logodna i590dbdi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante Inel de logodna i590dbdi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru si Diamante
Fabricat in Romania
Cauți un inel deosebit? Îndreaptă-ți privirea către acest inel de logodnă cu diamante. Un model minunat care va ajunge imediat la inima ei. Se remarcă prin finețe, echilibru și strălucire. Greutatea diamantului principal este de 0.18 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.1..
3.829 Lei
Inel de logodna i122060DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i122060DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania -20 %
Momentul perfect pentru a o surprinde. Alege acest inel de logodnă care va aduce multă fericire în viața voastră de cuplu. Un inel care se definește prin strălucire, precizie și tehnică. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproxim..
3.896 Lei 4.870 Lei
Inel de logodna i1647DiDi din Aur Alb cu Diamante Inel de logodna i1647DiDi din Aur Alb cu Diamante
Fabricat in Romania -37 %
Oferă-i un inel abundent din toate punctele de vedere. Strălucire. Design. Calitate. Diamante. O adevărată bucurie să-l privești și o binecuvântare să-l vezi pe degetul iubitei. Alege acest inel de logodnă cu diamante și petreceți clipe de neuitat împreună. Ne bucurăm să putem fi părtași la poveste..
3.900 Lei 6.200 Lei
Inel de logodna i72000SfPdi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante Inel de logodna i72000SfPdi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante
Fabricat in Romania
Îți dorești să o surprinzi? Oferă-i acest inel de logodnă cu diamante și safir. Un model care se caracterizează prin noutate și design complex. Reprezintă o alegere sigură pentru cei care doresc să iasă din zona inelelor comune. Greutatea safirului pornește de la 0.25 ct și se poate configura până l..
3.900 Lei
Inel de logodna i348SfovDi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante Inel de logodna i348SfovDi din Aur sau Platina cu Safir si Diamante
Fabricat in Romania
Surprinde-o cu un superb inel care abundă în strălucire și culoare. Dăruiește-i acest inel de logodnă cu safir și fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere. Un model care se caracterizează prin rafinament și eleganță. Ne bucurăm să luăm parte la povestea voastră de dragoste prin intermediul acestui..
4.000 Lei
Inel de logodna i122105dndi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i122105dndi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania
Cere-o în căsătorie cu acest inel de logodnă cu diamant negru și bucurați-vă de momentul vostru perfect. Modelul se remarcă prin finețe, calitate și strălucire. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.33 ct și se poate configura până la 1.00 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundar..
4.100 Lei
Inel Cadou i122060SfPaDi din Aur cu Safir Para si Diamante Inel Cadou i122060SfPaDi din Aur cu Safir Para si Diamante
Fabricat in Romania
Momentul tău de inspirație poate fi acest superb inel de logodnă cu diamante și safir pe care să-l dăruiești femeii mult iubite. Un inel ce îmbină cu succes frumusețea cu durabilitatea. Greutatea safirului pornește de la 0.50 și se poate configura până la 0.70 ct, iar greutatea aproximativă a diama..
4.150 Lei
Inel de logodna i017p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i017p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Nu mai sta pe gânduri. Acționează după cum îți spune inima și dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant. Acesta se remarcă prin finețea realizării, dar și prin strălucirea intensă. Un inel care va plusa la capitolul bucurie. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 și se poate configura până la..
4.180 Lei
Inel de logodna i026 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i026 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i acest inel de logodnă și pășiți împreună către o nouă etapă a vieții voastre. O etapă definită de emoție, bucurie și momente împlinitoare. Acest inel este alegerea perfectă care poate fi caracterizată prin finețe, discreție și rafinament. Un inel prețios, pur și simplu, încântător. Greutatea..
4.180 Lei
Inel de logodna i1040 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1040 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i momente unice și acest inel de logodnă cu diamant, iar clipele petrecute împreună vor și mai profunde. Alege acest model delicat care se remarcă prin finețe și strălucire. Un inel care o va încânta din prima secundă. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la..
4.180 Lei
Inel de logodna i122004 clasic din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i122004 clasic din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Oferă-i dragoste, grijă, atenție și acest inel de logodnă cu diamant. Fericirea ei merită tot ce este mai bun și mai frumos, așadar, acest inel prețios este alegerea ideală pentru a-i face cea mai originală declarație de dragoste. Diamantul este caracterizat de simetrie, tăietură și polish impecabil..
4.180 Lei
Inel de logodna i122118 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i122118 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Alege acest inel de logodnă cu diamant, pentru jumătatea ta și porniți împreună în cea mai fascinantă călătorie. Un model de care nu se va plictisi niciodată. Diamantul este caracterizat de simetrie, tăietură și polish impecabile. Un inel fermecător care va ajunge direct la inima ei. Greutatea diama..
4.180 Lei
Inel de logodna i122705 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i122705 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Surprinde-ți iubita cu acest inel de logodnă cu diamant. Nu știi care va fi reacția ei? Noi intuim. Emoție. Zâmbet. Fericire. Un model care îmbină meticulos strălucirea cu un design atent. Inel este fermecător, așadar nu mai amâna momentul. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate co..
4.180 Lei
Inel de logodna i123016 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i123016 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Ia-o de mână și mergeți către cele mai frumoase experiențe împreună. Așează-i pe deget acest inel de logodnă cu diamant și bucurați-vă de momentul vostru. Ne bucurăm că ne-ai lăsat să contribuim la acesta. Inel este fin, discret și va arăta senzațional alături de verighetă. Greutatea diamantului por..
4.180 Lei
Inel de logodna i1548 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1548 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Fă-i o bucurie și alege acest inel de logodnă cu diamant. Inelul este definit de eleganță, stil și calitate. O alegere încântătoare care se va potrivi perfect pe degetul ei. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. La Valmand, facem tot posibilul ca experie..
4.180 Lei
Inel de logodna i322 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i322 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Alege inelul de logodnă care să exprime în mod ideal povestea voastră de iubire. Un model distins care se bucură de un design inspirat și de un mod de realizare ireproșabil. O alegere inspirată care vă va însoți în noua etapă a vieții voastre împreună. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct ș..
4.180 Lei
Inel de logodna i513 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i513 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Alege acest inel de logodnă cu diamant, care să fure toate privirile. Și inima iubitei tale. Un inel spectaculos pe care nu ai cum să nu-l iubești, este definit de grație și calitate. Impecabil din orice punct l-ai privi. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura pân..
4.180 Lei
Inel de logodna i520 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Exprimă-ți sentimentele în cel mai frumos mod cu acest inel de logodnă cu diamant. Alege acest simbol prețios al iubirii, care îi va fura inima pentru totdeauna prin delicatețe și strălucire. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, în funcție de preferințe..
4.180 Lei
Inel de logodna i786 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i786 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Nu te poți hotărî asupra modelului? Nu știi ce i-ar plăcea? Noi îți recomandăm acest inel de logodnă elegant cu diamant. Reprezintă o alegere clasică, dar care nu se va demoda niciodată. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar dintre atributele diamant..
4.180 Lei
Inel de logodna i798 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i798 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Vrei să-i dăruiești cel mai frumos inel, dar ai dificultăți în a-l alege? Ești pe pagina care trebuie. Privește acest inel cu atenție. Nu-i așa că s-ar așeza perfect pe degetul ei? Noi știm deja răspunsul, așadar, felicitări pentru decizie. Modelul este unul clasic, dar care nu se va demoda niciodat..
4.180 Lei
Inel Cadou i122866SfHDi din Aur sau Platina cu Safir Inima si Diamante Inel Cadou i122866SfHDi din Aur sau Platina cu Safir Inima si Diamante
Fabricat in Romania
Vrei să-i dăruiești cel mai frumos inel care să exprime toate sentimentele tale? Oferă-i acest inel de logodnă cu diamante și safir în formă de inimă. Un model care-i va fura inima din prima secundă. Reprezintă o alegere uimitoare care se remarcă prin precizie, finețe și armonie. Greutatea safirul..
4.200 Lei
Inel de logodna i013 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i013 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Simplitatea stă la baza eleganței. Alege cu bucurie acest inel de logodnă cu diamant și fii sigur că va fi surpriza vieții ei. Pregătește-te pentru valul de îmbrățișări și zâmbetele care vor urma. Un model fin care va arăta senzațional alături de verighetă. Diamantul se definește printr-o simetrie p..
4.200 Lei
Inel de logodna i122938dip din Aur sau Platina cu Diamant Incolor Princess - GIA Inel de logodna i122938dip din Aur sau Platina cu Diamant Incolor Princess - GIA
Fabricat in Romania
Dacă nu știi ce inel i-ar plăcea, mergi către o variantă sigură, clasică și rafinată. Alege cu încredere acest inel de logodnă cu diamant Princess. Un model fin care va arăta senzațional pe degetul ei. Diamantul se definește printr-o simetrie perfectă, printr-o tăietură foarte bună și un polish irep..
4.200 Lei
Inel de logodna i123058 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i123058 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Clasicul nu se va demoda niciodată, dar atunci când acesta va fuziona cu note moderne, rezultatul nu are cum să fie decât unul cuceritor. Așa cum este și acest inel de logodnă cu diamant. Un model care se remarcă prin nota discretă și elegantă. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și..
4.200 Lei
Inel de logodna i123060 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i123060 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ești în căutarea inelului de logodnă. Alege să celebrezi cel mai frumos sentiment cu acest inel de logodnă cu diamant. O bijuterie care descrie perfect sentimentele tale. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. ..
4.200 Lei
Inel de logodna i1906 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1906 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Surprinde-o cu un minunat inel de logodnă, care să-i facă inima să bată mai puternic. Un model atemporal care prezintă o tehnică de realizare ireproșabilă. Este perfect din toate punctele de vedere. Cuceritor. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În cal..
4.200 Lei
Inel de logodna i1907 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i1907 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i acest inel prețios cu diamant și transformă fiecare moment într-unul de neuitat. Un model rafinat, care-i va încânta sufletul și privirea. Prin ce se remarcă diamantul? Printr-o tăietură precisă care redă cele mai intense sclipiri, printr-o simetrie desăvârșită și printr-un polish perfe..
4.200 Lei
Inel de logodna i315dip din Aur sau Platina cu Diamant Incolor Princess - GIA Inel de logodna i315dip din Aur sau Platina cu Diamant Incolor Princess - GIA
Fabricat in Romania
Dacă nu știi ce i-ar plăcea, mergi către o alegere sigură, clasică și rafinată. Alege cu încredere acest inel de logodnă cu diamant Princess. Un model fin care va arăta senzațional pe degetul ei. Diamantul se definește printr-o simetrie perfectă, printr-o tăietură foarte bună și un polish ireproșabi..
4.200 Lei
Inel de logodna i71618 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i71618 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Alege să celebrezi cel mai profund sentiment cu acest inel de logodnă cu diamant. O bijuterie care descrie perfect sentimentele tale și care vă va însoți în toate momentele care vor urma. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. Alege între un diama..
4.200 Lei
Inel de logodna i71906 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i71906 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Ce crezi că i-ar putea face inima să vibreze de bucurie? Noi mizăm pe acest inel de logodnă. Va fi unul dintre lucrurile care vor ajunge direct la inima ei. Pentru totdeauna. O alegere inspirată care merită toată atenția. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura pân..
4.200 Lei
Inel de logodna i72000DnpDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru Princess si Diamante Inel de logodna i72000DnpDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru Princess si Diamante
Fabricat in Romania
Alege acest model unic pentru a-i aduce zâmbetul pe buze. Un inel de logodnă cu diamant negru Princess care se potriveste perfect în povestea voastră de iubire. O alegere definită de grație, rafinament și calitate. Greutatea diamantului central este de 0.35, iar greutatea aproximativă a diamantelor ..
4.230 Lei
Inel de logodna i122005 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i122005 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Pregătește-i o surpriză la care nu se așteaptă și oferă-i un superb inel de logodnă cu diamant. Fericirea ei îți va garanta că ai făcut cea mai bună alegere. Un model căruia cu greu îi reziști. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de..
4.250 Lei
Inel de logodna i122278 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i122278 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Cucerește-i inima pentru totdeauana cu acest inel de logodnă cu..
4.250 Lei
Inel de logodna model Tiffany i168 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna model Tiffany i168 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Cauți un inel rafinat care să-i cucerească inima? Îndreaptă-ți privirea către acest inel de logodnă, model Tiffany cu diamant. Mizăm pe acest model, deoarece îmbină cu succes toate elementele iubite de o femeie: strălucire, calitate și distincție. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se p..
4.290 Lei
Inel de logodna model Tiffany i168p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna model Tiffany i168p4 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Cauți un inel rafinat care să-i cucerească inima? Îndreaptă-ți privirea către acest inel de logodnă, model Tiffany cu diamant. Mizăm pe acest model, deoarece îmbină cu succes toate elementele iubite de o femeie: strălucire, calitate și distincție. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se p..
4.290 Lei
Inel Cadou i024DiDi din Aur sau Platina cu Diamante Inel Cadou i024DiDi din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alege să-i faci ziua mai frumoasă, mai interesantă și mai prețioasă. Dăruieșe-i un inel cadou cu diamante și lasă-l să vorbească pentru tine. Va fi cu siguranță cel mai apreciat cadou. Greutatea totală a dimantelor este de 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege meta..
4.300 Lei
Inel de logodna i1735Dov din Aur sau Platina cu Diamant Oval - GIA Inel de logodna i1735Dov din Aur sau Platina cu Diamant Oval - GIA
Fabricat in Romania
Simplitatea stă la baza eleganței. Alege cu bucurie acest inel de logodnă cu diamant și fii sigur că va fi surpriza vieții ei. Pregătește-te pentru valul de îmbrățișări și zâmbetele care vor urma. Un model fin care va arăta senzațional alături de verighetă. Diamantul oval se definește printr-o simet..
4.300 Lei
Inel de logodna i220 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i220 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Cauți un inel clasic care să fie pe gustul ei? Îndreaptă-ți atenția către acest inel de logodnă cu diamant. Mizăm pe acest model, deoarece îmbină cu succes toate elementele iubite de o femeie: strălucire, calitate și distincție. Un model care prezintă o tehnică de realizare excepțională. Greutatea d..
4.300 Lei
Inel de logodna i318 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i318 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Surprinde-o cu acest inel de logodnă atunci când se așteaptă mai puțin. Un model rafinat care se bucură de un design inspirat și de un mod de realizare fără cusur. Acest inel reprezintă modul ideal de a-i declara dragostea. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0..
4.300 Lei
Inel de logodna i122047 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i122047 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
In inel minimalist definit de eleganță, care va fi exact pe gustul ei. Alege acest inel de logodnă pentru a duce relația la un nou nivel. Un inel ce transmite emoție și bucurie. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim pos..
4.345 Lei
Inel de logodna i122100 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i122100 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Pregătește-te să-i faci surpriza vieții ei. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamant care se face remarcat prin modul de realizare ireproșabil și finețe. Design clasic și multiple variante de personalizare. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 și se poate configura până la 0.50 ct. Ai posibili..
4.345 Lei
Inel de logodna i319 fara gherute din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i319 fara gherute din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Lasă emoțiile la o parte și dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant. Un model rafinat, caracterizat perfect de discreție și prin acesta, ne bucurăm să fim martorii iubirii voastre. Diamantul prezintă o simetrie perfectă, o tăietură foarte bună și un polish impecabil. Greutatea diamantului porne..
4.345 Lei
Inel de logodna i529 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA Inel de logodna i529 din Aur sau Platina cu Diamant - GIA
Fabricat in Romania
Surprinde-o cu un inel de logodnă care să fie peste așteptările ei. Un model care imbină finețea cu grija la detalii. Designul, meticulos realizat, reaprezintă și el un punct forte al inelului. Greutatea diamantului central pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50ct. În calitate d..
4.345 Lei
Inel de logodna i575DiMa din Aur sau Platina cu Diamant Marquise - GIA Inel de logodna i575DiMa din Aur sau Platina cu Diamant Marquise - GIA
Fabricat in Romania
Dacă ești în căutarea unui inel de logodnă deosebit, oprește-te aici. Inelul cu diamant Marquise este alegerea perfectă pentru momentul de vis. Modelul este fin și emană multă gingășie și tandrețe. Greutatea diamantului Marquise pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50ct. La Valmand..
4.345 Lei
Inel de logodna i71626 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i71626 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant și lasă emoțiile să curgă. Un model distins, dar în același timp, impunător. Ne bucurăm că ne-ai ales să facem parte din povestea voastră de iubire. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de producă..
4.345 Lei
Inel de logodna i71627 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i71627 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Fă un pas înainte în relație și dăruiește-i acest inel de logodna rafinat, pe care-l va purta cu emoție toată viața. Modul de realizare este ireproșabil, iar atenția la detalii se află la cel mai înalt nivel. Greutatea diamantului incolor este cuprinsă între 0.15 ct și 0.50 ct și poți alege între u..
4.345 Lei
Inel de logodna i71741 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA Inel de logodna i71741 din Aur sau Platina cu Diamant Incolor - GIA
Fabricat in Romania
Un inel de logodna care arăta perfect din orice unghi l-ai privi. Designul său este complex și bogat în detalii fine. Diamantul încântător care "tronează regește" poate avea o greutate cuprinsă între 0.30 ct și 0.50 ct, iar forma sa poate fi rotundă, pătrată sau ovală. Poți comanda acest inel de log..
4.345 Lei
Afişare 1 - 54 din 279 (6 pagini)