Cea mai sigură metodă de a afla măsura inelului dumneavoastră este în prezența unui bijutier. Dacă nu puteți face acest lucru, există multe alte modalități prin care să o aproximați, una dintre acestea fiind prezentată pe larg și în paginile pentru fiecare produs din website-ul nostru.

Metoda 1:
Tăiați o bandă de hârtie sau folosiți o panglică ce nu alunecă. Înfășurați-o în jurul degetului inelar, având grijă să nu fi nici prea strânsă, nici prea largă. Mărimea ideală pentru un inel este atunci când poate fi rotit fără a cădea de pe deget. Faceți un semn în locul în care hârtia sau panglica înfășurată atinge capătul liber. Folosind o riglă, măsurați dimensiunea hârtiei, de la capatul liber și până la semnul pe care l-ați făcut.

Folosiți graficul de mai jos pentru a stabili ce măsură corespunde inelului dumneavoastră:


Dacă măsura dumneavoastră se află între două dimensiuni, vă recomandăm să o alegeți pe cea mai mare. Măsurătoarea se face seara, atunci când degetele sunt mai umflate.

Metoda 2:
Magazinele de bijuterii cu reputație le oferă clienților o ustensilă reprezentând un grafic ce poate fi printat și comparat cu inelele pe care deja le aveți, pentru a afla măsura exactă. Magazinul nostru vă pune la dispoziție un astfel de grafic. Setarile de printare sunt 8"x11", fiind debifată scalarea paginii. Măsurile se iau pentru marginea interioară a inelului.

Pentru a verifica dacă imaginea este conformă, așezați o monedă de 50 de bani peste semnul aferent și vedeți dacă se potrivește. Dacă nu, faceți în așa fel încât acest lucru să se întâmple.


Nu sunt produse în această categorie.