Menu
Your Cart

The wedding package

Pachetele de nunta Valmand se adreseza oricarei persoane pentru care calitatea, aspectul, dar si reputatia sunt litera de lege in alegerea bijuteriilor. Pentru noi clientul ideal este o persoana iubitoare de frumos, cu gust exceptional in alegerea bijuteriilor, dar si un ochi bine format, capabil a recunoaste proprietatile bijuteriilor cu o valoare exceltionala. Suntem constienti de dificultatea obiectivului pe care ni-l propunem, dar pentru un astfel de client suntem dispusi a face tot ce este necesar din dorinta de a-i oferi ceea ce i se cuvine.
De ce?Suntem FABRICAPentru ca putem,
Pentru cine?Pentru cunoscatoripentru cei care dau valoare momentului
In ce calitate?Expertiam ales noi pentru voi
Cand?In cel mai scurt timpinainte de “DA” si pentru oricand va hotarati…

Avantaje


PRODUCATOR - FABRICA

Pentru a ne asigura ca toate bijuteriile noastre sunt desavarsite, intregul proces de confectionare, pornind de la visul clientului transpus intr-o imagine si pana la obiectul propriu-zis, se petrece intr-un singur loc. Fabrica de bijuterii ne permite un control desavarsit al calitatii si al fluxurilor tehnologice. De asemenea, pentru faptul ca suntem importatori directi de pietre pretioase, avem acces la produse de o valoare remarcabila, intotdeauna la pretul corect. Acest avantaj, asociat cu tehnologia de ultima ora, face posibila pentru noi realizarea unor bijuterii fara egal.

DESIGN PERSONALIZAT

Sub motto-ul “orice vis poate deveni realitate”, cu expertiza arhitectilor-designeri plus a Maestrului Bijutier si prin intermediul consultantilor dedicati, transpunem in realitate idei schite sau poze, la inceput printate 3D ca mai apoi in forma de bijuterii.

PRETURI DE PRODUCATOR

Nu mai este nimic de explicat, dar… Fabrica noastra tehnologizata, echipa de profesionisti si statutul de importator direct ne permit sa punem la dispozitia clientilor nostri bijuterii de cea mai buna calitate la preturi de producator.

TERMEN DE EXECUTIE

Toti spunem ca vom livra la termen, foarte putini reusim sa o facem. Am investit in oameni si tehnologie cu scopul de a ne putea pastra cuvantul, iar investitia a dat roade pentru ca am realizat si imposibilul atunci cand clientul a avut nevoie.

UNIC PRODUCATOR DE BIJUTERII DIN PLATINA

Am ajuns cine suntem datorita clientilor nostri. Solicitarile primite au determinat investitii in productia bijuteriilor de platina si astazi suntem unicul producator de bijuterii din Romania cu aceasta capacitate. Calitatile acestui metal nobil, asociate cu experienta noastra si atentia pentru detalii, orice bijuterie Valmand face diferenta.

GAVURA LASER 3D

In orice domeniu, pentru a avea succes, trebuie sa ai si un strop de nebunie ar spune cei directi, sau... sa fii vizionar ar reformula cei care prefera descrierile elegante. Insa, indiferent de cum suntem numiti am investit in tehnologia laser 3D. Niciodata o gravura/ model/ personalizare nu au fost mai aproape de perfectiune…

    

Valmand Reviews

After 30 year of work in the jewelry industry, we have learned that a jewel is not just another product and a company is so much more than profit and bureaucracy. The quality of Valmand pieces, our long tradition and reputation speak for themselves.