Menu
Coşul tău
TRANSPORT GRATUIT ȘI ASIGURAT
ÎMPACHETARE CADOU GRATUITĂ
BIJUTERII CERTIFICATE
RETUR SIMPLU ÎN 30 ZILE
6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant

Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
4.200 Lei
  • Stock: Disponibil
  • Model: v024
Vizualizari: 4078

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
4.200 Lei

Review-uri

Review pentru Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant

Total review-uri (0)
click aici pentru a adauga un review.

Specificatii Diamant
Dimensiune Diamant 1.50 mm
Culoare / Claritate G+ / VS+
Simetrie Foarte Buna
Taietura Foarte Buna
Detalii bijuterie
Latime 4.0 / 5.5mm
Interior Confort
Personalizare
Alte latimi disponibile la cerere DA
Diamante cu alte specificatii tehnice, la cerere DA
Se pot monta un alt numar de diamante DA

Celebrați iubirea și momentul căsătoriei cu o pereche de verighete deosebite. Acest simbol al dragostei infinite implică multă emoție și aduce cu ele bucuria care vă va urma pentru toată viața. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele care să vă stârnească cele mai intense trăiri. Vă recomandăm această pereche de verighete pentru modul de realizare care include frumusețea a 2 tipuri de finisaje (mat + lucios). Designul este unul rafinat, iar diamantul incolor (cu dimensiunea de 1.50 mm) plusează la capitolul estetic. Verigheta pentru ea are o lățime de 4.00 mm, în timp ce verigheta pentru el are cu 1.50 mm mai mult. Un model perfect care nu va dezamăgi. Putem realiza verighetele din platină sau aur, respectând varianta de culoare aleasă (alb, galben sau roz), dar în combinații diferite de culori. În funcție de preferințe putem modifica lățimea verighetelor și le putem personaliza cu diferite mesaje. Măsurile disponibile sunt cuprinse între 41 și 76. Oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Alegeți aceste verighete și purtați dragostea de-acum, pentru totdeauna.

Achiziționarea unui set de verighete vine împreună cu o garanție de 2 ani și numeroase servicii gratuite precum: gravarea, curățarea profesională, rodinarea și lustruirea. Apelează la specialiștii Valmand pentru bijuterii unice și alege din cea mai variată gama de verighete din Aur sau Platină!

Etichete: v024

Review-urile clientilor nostri

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre.