Menu
Coşul tău
TRANSPORT GRATUIT ȘI ASIGURAT
ÎMPACHETARE CADOU GRATUITĂ
BIJUTERII CERTIFICATE
RETUR SIMPLU ÎN 30 ZILE
6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Verighete v0522 din Doua Culori de Aur

Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Fabricat in Romania
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
3.800 Lei
  • Stock: Disponibil
  • Model: v0522
Vizualizari: 3184

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
3.800 Lei

Review-uri

Review pentru Verighete v0522 din Doua Culori de Aur

Total review-uri (0)
click aici pentru a adauga un review.

Detalii bijuterie
Metal Aur 14k sau 18k
Latime 5.5 / 4.0 mm
Interior Confort
Personalizare
Alte latimi disponibile la cerere DA

Nu știm dacă acesta este exact modelul de verighete pe care-l căutați, dar știm sigur că acestea întrunesc multe dintre elementele căutate de către cupluri. De ce sunt atât de atractive? Datorită aspectului (satinat realizat din 2 tipuri de aur), lățimii avantajoase (5.5 / 4.0 mm), modului de realizare (impecabil), dar și interiorului care oferă un confort sporit la purtare. Un model care se va integra cu ușurință în viața și în povestea voastră de dragoste. Îl poți comanda în configurația dorită, pentru că, în calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege metalul prețios din care vor fi realizate verighetele (aur de 14 k sau aur de 18 k), culoarea aurului (alb, galben, roz), tipul diamantelor folosite, dar și dimensiunea acestora. Măsurile disponibile sunt cuprinse între 41 și 76. Oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Alegeți aceste verighete și porniți ținându-vă de mână, pe cel mai frumos drum.

Achiziționarea unui set de verighete vine împreună cu o garanție de 2 ani și numeroase servicii gratuite precum: gravarea, curățarea profesională, rodinarea și lustruirea. Apelează la specialiștii Valmand pentru bijuterii unice și alege din cea mai variată gama de verighete din Aur sau Platină!

Etichete: v0522

Review-urile clientilor nostri

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre.