Menu
Coşul tău
TRANSPORT GRATUIT ȘI ASIGURAT
ÎMPACHETARE CADOU GRATUITĂ
BIJUTERII CERTIFICATE
RETUR SIMPLU ÎN 30 ZILE
6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Verighete v132 din Aur sau Platina

Verighete v132 din Aur sau Platina
Verighete v132 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Verighete v132 din Aur sau Platina
Verighete v132 din Aur sau Platina
Verighete v132 din Aur sau Platina
4.300 Lei
  • Stock: Disponibil
  • Model: v132
Vizualizari: 3564

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Verighete v132 din Aur sau Platina Verighete v132 din Aur sau Platina
Verighete v132 din Aur sau Platina
4.300 Lei

Review-uri

Review pentru Verighete v132 din Aur sau Platina

Total review-uri (0)
click aici pentru a adauga un review.

Detalii bijuterie
Metal Aur 14k - 18k sau Platina
Latime 6.0 / 5.0 mm
Interior Confort
Personalizare
Alte latimi disponibile la cerere DA

Aveți planuri de căsătorie? Felicitări! Asta înseamnă bucurie, iubire și sentimente dintre cele mai frumoase. Următorul pas vă va desăvârși relația, așadar alegerea verighetelor este deosebit de importantă. Alegeți o pereche de verighete fine, realizate ireproșabil, într-o asociere de 2 texturi diferite, aur lucios și aur mat. Această asociere de texturi va plusa la capitolul durabilitate. Verigheta pentru ea are o lățime de 5.00 mm, în timp ce verigheta pentru el are o lățime de 7.00 mm. Comandă acest model de verighete în configurația dorită. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege metalul prețios din care vor fi realizate verighetele (platină sau aur), culoarea aurului (alb, galben, roz), numărul de diamante încastrate în verighete, dar și lățimea acestora. Măsurile disponibile sunt cuprinse între 41 și 76. Oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Alegeți aceste verighete pentru jurămintele care vă vor uni pentru totdeauna.

Achiziționarea unui set de verighete vine împreună cu o garanție de 2 ani și numeroase servicii gratuite precum: gravarea, curățarea profesională, rodinarea și lustruirea. Apelează la specialiștii Valmand pentru bijuterii unice și alege din cea mai variată gama de verighete din Aur sau Platină!

Etichete: v132

Review-urile clientilor nostri

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre.