Menu
Coşul tău
TRANSPORT GRATUIT ȘI ASIGURAT
ÎMPACHETARE CADOU GRATUITĂ
BIJUTERII CERTIFICATE
RETUR SIMPLU ÎN 30 ZILE
6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant

Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant
3.600 Lei
  • Stock: Disponibil
  • Model: v352.1
Vizualizari: 1928

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant
Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant
3.600 Lei

Review-uri

Review pentru Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant

Total review-uri (0)
click aici pentru a adauga un review.

Specificatii Diamant
Dimensiune Diamant 1.90 mm
Culoare / Claritate G+ / VS+
Simetrie Foarte Buna
Taietura Foarte Buna
Detalii bijuterie
Latime 3.0/5.5 mm
Interior Confort
Personalizare
Alte latimi disponibile la cerere DA
Diamante cu alte specificatii tehnice, la cerere DA
Se pot monta un alt numar de diamante DA

Momentul vostru trebuie să arate perfect, iar voi, să vă simțiți în centrul atenției. Tocmai de aceea, alegeți aceaste verighete discrete, cu un finisaj lucios și o notă modernă definită de amprenta unică a diamantului. Verigheta pentru ea are o lățime de 3.00 mm și este decorată cu un diamant incolor cu dimensiunea de 1.90 mm, în timp ce verigheta pentru el are o lățime de 5.50 mm, fiind caracterizată de discreție și eleganță. Un model pe care-l veți arăta lumii cu bucurie. La Valmand, în calitate de producător, poți alege configurația verighetelor, în funcție de preferințe. Putem realiza verighetele din platină sau aur, respectând varianta de culoare aleasă (alb, galben sau roz), dar în funcție de preferințe putem modifica lățimea verighetelor, dar și tipul de diamante (incolore, albastre, negre) sau dimensiunea acestora. Măsurile disponibile sunt cuprinse între 41 și 76. Oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Alegeți aceste verighete și arătați lumii întregi dragostea cu care ați fost binecuvântați.

Achiziționarea unui set de verighete vine împreună cu o garanție de 2 ani și numeroase servicii gratuite precum: gravarea, curățarea profesională, rodinarea și lustruirea. Apelează la specialiștii Valmand pentru bijuterii unice și alege din cea mai variată gama de verighete din Aur sau Platină!

Etichete: v352.1

Review-urile clientilor nostri

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre.