Menu
Coşul tău
TRANSPORT GRATUIT ȘI ASIGURAT
ÎMPACHETARE CADOU GRATUITĂ
BIJUTERII CERTIFICATE
RETUR SIMPLU ÎN 30 ZILE
6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Verighete v860 din Aur cu Diamante

Verighete v860 din Aur cu Diamante
Verighete v860 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Verighete v860 din Aur cu Diamante
Verighete v860 din Aur cu Diamante
Verighete v860 din Aur cu Diamante
5.550 Lei
  • Stock: Disponibil
  • Model: v860
Vizualizari: 11821

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Verighete v860 din Aur cu Diamante Verighete v860 din Aur cu Diamante
Verighete v860 din Aur cu Diamante
5.550 Lei

Review-uri

Review pentru Verighete v860 din Aur cu Diamante

Total review-uri (0)
click aici pentru a adauga un review.


Specificatii Diamante
Include 15 Diamante de 1.70 mm
Polish Foarte Buna
Taietura Foarte Buna
Simetrie Foarte Buna
Detalii bijuterie
Metal Aur 14k - 18k
Latime 3.0 mm
Interior Confort
Personalizare
Alte latimi disponibile la cerere DA
Diamante cu alte specificatii tehnice, la cerere DA
Se pot monta un alt numar de diamante DA

Căsătoria este unul dintre momentele care ne face extrem de fericiți. Fericirea voastră estte împlinirea noastră. Misiunea noastră. Acesta este motivul pentru care suntem aici și vrem să facem totul să fie și să arate perfect. Știm că dai totul, așa că, oferim, la rândul nostru, ce este mai frumos. Recomandarea noastră constă într-o pereche de verighete cu design discret și cu un finisaj lucios de tip oglindă. Verigheta pentru ea include 15 de diamante incolore, fiecare diamant având dimensiunea de 1.70 mm, greutatea lor totală fiind de 0.28 ct, în timp ce verigheta pentru el este clasică, dar deosebit de rafinată, cu o lățime de 3.00 mm. Sună tentant, nu-i așa? Dar mai tentant este faptul că, în calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege metalul prețios din care vor fi realizate verighetele (aur de 14 k sau aur de 18 k), culoarea aurului (alb, galben, roz), lățimea verighetelor, dimesiunea diamantelor, dar și tipul acestora. Măsurile disponibile sunt cuprinse între 41 și 76. Oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Așadar, alegeți aceste verighete și scrieți prima filă a poveștii voastre de dragoste care se transformă în căsnicie.

Achiziționarea unui set de verighete vine împreună cu o garanție de 2 ani și numeroase servicii gratuite precum: gravarea, curățarea profesională, rodinarea și lustruirea. Apelează la specialiștii Valmand pentru bijuterii unice și alege din cea mai variată gama de verighete din Aur sau Platină!

Etichete: v860

Review-urile clientilor nostri

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre.