Menu
Coşul tău

Certificat de garanție


Calitate si tradiție


De peste 30 de ani, Valmand® și-a demonstrat angajamentul de a furniza diamante de înaltă calitate, bijuterii și servicii superioare. Stăm în spatele fiecăruia dintre produsele noastre cu politici prietenoase cu clienții, concepute pentru a le asigura satisfacția și pentru a face din Valmand® bijuteria pe care se pot baza de-a lungul vieții.

La Valmand®, supunem fiecare dintre produsele noastre la teste riguroase de calitate. Fiecare bijuterie este executată în fabrica noastră folosind doar materiale premium și tehnologie de ultimă generație. Inspectăm cu atenție fiecare bijuterie pentru a ne asigura că îndeplinește criteriul nostru strict înainte de a-l livra.

În situația rară în care găsiți o imperfecțiune sau un defect, vă invităm să o trimiteți înapoi la Valmand® pentru a fi verificată de unul dintre bijutierii noștri. În cazul în care se constată că defectul a avut loc în timpul procesului de fabricație, vom înlocui sau repara elementul fără costuri pentru dvs. Dacă tehnicienii constată că deteriorarea s-a datorat utilizării neadecvate sau a unei intervenții exterioare, vom repara produsul contra cost.

Garanție 24 luni


Garanția este valabilă timp de 24 de luni de la data cumpărării, acesta include modificare ulterioară a măsurilor inelelor, verificarea pieselor componente, cosmetizare profesională. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu OUG 34/2014 și Legea 449/200.

Certificat internațional GIA


Totodată, diamantele incolore vin însoțite de certificat internațional GIA dacă îndeplinesc următoarele condiții: greutate minimă 0.30ct și culoare minimă G. GIA (Gemological Institute of America Inc.) este o organizație non-profit recunoscută mondial, care atestă autenticitatea și calitatea lor. Pentru mai multe informații despre diamante, vizitați site-ul GIA.

Pietre prețioase atent selecționate


Pietrele prețioase cu care lucrăm sunt cumpărate direct de la bursă, așa cum puteți citi pe pagina „De ce Valmand®?”, sunt atent selectionate de către echipa noastră și sunt supuse unui număr de teste pentru a li se stabili prețul echilibrat, care să mulțumească ambele părți ale achiziției. Nu comercializăm sau executăm bijuterii cu pietre sintetice!

Infrumusețare și întreținere


Considerăm că întreținerea profesională a bijuteriilor fine este esențială pentru a asigura frumusețea și longevitatea. La Valmand®, vă oferim servicii profesionale de cosmetizare și inspecții ale pieselor componente în perioada garanției. Serviciul nostru cuprinzător include curățarea și lustruirea completă, rodinare (pentru aurul alb) și rețintuirea diamantelor sau pietrelor prețioase. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu gratuit, contactați un consilier Valmand®.