Valmand (S.C. GoldNet Distribution S.R.L.) este bijuterie autorizata de catre ANPC ( Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorului) pentru a emite certificare tehnica a bijuteriilor create. Garanția este valabila timp de 24 de luni, de la data cumpărării, acesta include modificare ulterioară a măsurilor inelelor, verificarea pieselor componente, cosmetizare profesională etc.

Totodată, diamantele incolore rotunde începând cu 0.25ct. (respectiv 0.30ct. pentru toate celelalte forme) vin însoțite de certificat GIA (Gemological Institute of America Inc.), organizație non-profit recunoscută mondial, care atestă autenticitatea și calitatea lor. Pentru mai multe informații despre diamante, vizitati site-ul GIA.

Pietrele prețioase cu care lucrăm sunt cumpărate direct de la bursă, așa cum puteți citi pe pagina „De ce Valmand?”, sunt atent prelucrate de către echipa noastră și sunt supuse unui număr de teste pentru a li se stabili prețul echilibrat, care să mulțumească ambele părți ale achiziției. Nu comercializăm sau executăm bijuterii cu pietre sintetice!

Nu sunt produse în această categorie.