Menu
Coşul tău

Verighete din Platina

Verighete Clasice vp134 din Platina Verighete Clasice vp134 din Platina
Fabricat in Romania -24 %
Ne bucurăm că putem lua parte la povestea voastră de dragoste și că vă putem oferi verighetele care să vă reamintească mereu de acest moment. Alegeți aceaste verighete discrete din platină cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglindă. Un model fin care-și va păstra frumusețea în timp. Ver..
1€ 2€
Verighete Simple vp358 din Platina cu Diamante Verighete Simple vp358 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -27 %
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne face extrem de fericiți. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete discrete din platină cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglind..
2€ 2€
Verighete vp015 din Platina cu Diamant Verighete vp015 din Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Aceste verighete au un design minimalist, iar finisajul este unul lucios, deosebit de rafinat. Verighetele au o lățime de 4.50 mm, iar verigheta pentru ea este decorată cu un diamant incolor cu dimensiunea de 1.50 mm, ..
2€
Verighete vp1189 din Platina cu Model Laser Inspirat din Natura Verighete vp1189 din Platina cu Model Laser Inspirat din Natura
Fabricat in Romania
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care îți bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii, finisajul ..
2€
Verighete Clasice din Platina vp005 Verighete Clasice din Platina vp005
Fabricat in Romania
Momentul pe care l-ați așteptat atât de mult este aici. Acel moment în care simțiți că plutiți și că totul este mai ușor. Nu este un vis, este realitatea voastră și tare ne bucură faptul că putem face parte din ea. Alegeți o pereche de verighete discrete, cu finisaj satinat. Verighetele au o lățime..
2€
Verighete Clasice vp0801 din Platina cu Diamante Verighete Clasice vp0801 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -21 %
Trăim prin iubire. Este sentimentul datorită căruia s-au scris cele mai frumoase povești și poezii. Este sentimentul care scoate din noi tot ce avem mai bun, mai frumos și mai sensibil. Ei bine, felicitări pentru că sunteți aici. Asta înseamnă că oficializați povestea voastră de dragoste și sunteți ..
2€ 3€
Verighete vp365 din Platina Model Honeycomb Verighete vp365 din Platina Model Honeycomb
Fabricat in Romania -8 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care vă bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite din platină, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii,..
2€ 2€
Verighete din Platina cu Diamante vp079 Verighete din Platina cu Diamante vp079
Fabricat in Romania
Dacă sunteți aici, trebuie să vă felicităm, pentru că travesați o perioadă plină de emoție și bucurie. Asta înseamnă că doriți să oficializați relația și că sunteți pregătiți pentru următorul pas în relație, dar și în viață. Alegeți aceaste verighete discrete cu un design rafinat, mângâiat de atinge..
2€
Verighete din Platina cu Diamante vp110 Verighete din Platina cu Diamante vp110
Fabricat in Romania
Iubirea are o putere infinită. Iar voi știți asta. Pentru că face totul să fie mai frumos, mai ușor, mai viu și mai plin de sens. Iubirea vă oferă energie, motivație și acei fluturi despre care s-au scris cele mai frumoase cântece. Acele cântece în care se regăsește fiecare îndrăgostit. Pe scurt, iu..
2€
Verighete vp0661 din Platina cu Diamant Verighete vp0661 din Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o simțiți în acest moment. Ați ajuns în punctul în care sunteți pregătiți pentru a vă uni destinele. Vă încearcă un cumul de sentimente, dar dintre cele mai frumoase. Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Verigh..
2€
Verighete vp359 din Platina cu Diamante Verighete vp359 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne împlinește. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete din platină cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglindă, mângâiat de atinge..
2€
Verighete din Platina cu Diamante vp857
Fabricat in Romania
Verighete din Platina cu Diamante vp857 - Verighete din Platina. Metal: Aur 14k - 18k sau Platina, Inscripționare laser: Gratuit, Latime: 2.5 / 3.0 mm, Taietura: Foarte Buna, Simetrie: Foarte Buna, Interior: Confort, Alte latimi disponibile la cerere: DA, Diamante cu alte specificatii tehnice, la ce..
3€
Verighete vp364 din Platina cu Diamante Verighete vp364 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Trăim prin iubire. De asta suntem absolut convinși. Este sentimentul datorită căruia suntem cea mai bună variantă a noastră și încercăm să scoatem la inveală tot ce este mai bun în viața noastră, dar și în suflet. Alegeți aceaste verighete superbe din platină, cu un aspect lucios, fin, rafinat. Un m..
3€
Verighete vp230 din Platina cu Diamante Verighete vp230 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Cel mai frumos moment al relației voastre se apropie. Iar emoțiile par să fie din ce în ce mai mari. Înțelegem că acestea pot deveni copleșitoare, de aceea, vă recomandăm verighetele care vă vor schimba viața. De fapt, o vor umple de iubire. Alegeți aceaste verighete superbe din platină, cu un asp..
3€
Verighete model Verragio din Platina si Aur finisaj Hummer vp755.3 Verighete model Verragio din Platina si Aur finisaj Hummer vp755.3
Fabricat in Romania
Verighete model Verragio din Platina finisaj Hummer vp755.3 - Verighete din Platina. Metal: Aur 14k - Platina, Inscripționare laser: Gratuit, Latime: 4.0 / 3.0 mm, Interior: Confort, Alte latimi disponibile la cerere: DA..
3€
Verighete din Platina cu Diamante Incolore si Negre vp0801didn
Fabricat in Romania
Nu putem anticipa lucrurile, însă ști, sigur că dragostea voastră va rămâne la fel de profundă. Indiferent de schimbările care apar, iubirea, trebuie păstrată ca la început. Dacă sunteți în căutarea verighetelor, avem pentu voi modelul perfect. De ce spunem asta? Această pereche de verighete se rema..
3€
Verighete model Verragio din Platina si Aur vp755.4 Verighete model Verragio din Platina si Aur vp755.4
Fabricat in Romania
Verighete model Verragio din Platina si Aur vp755.4 - Verighete din Platina. Metal: Aur 14k - Platina, Inscripționare laser: Gratuit, Latime: 5.0 / 3.0 mm, Interior: Confort, Alte latimi disponibile la cerere: DA..
3€
Verighete vp227 din Platina cu Diamante Verighete vp227 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -10 %
Căsătoria reprezintă cel mai important pas într-o relație. Reprezintă momentul în care inimile voastre se unesc pentru totdeauna. Iar noi suntem fericiți pentru că putem trăi alături de voi aceste sentimente înălțătoare. Dacă nu sunteți hotărâți în privința verighetelor, venim cu o recomandare. De n..
3€ 3€
Verighete Model Verragio vp1242 din Platina si Aur cu Diamante Verighete Model Verragio vp1242 din Platina si Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie drag și pe care să le priviți cu admirație, indiferent de câți ani trec. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidențiaz..
3€
Verighete vp138 din Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Nu putem anticipa lucrurile, însă știm sigur că dragostea voastră va rămâne la fel de profundă. Indiferent de schimbările care apar, iubirea, trebuie păstrată la aceeași intensitate, ca la început. Dacă sunteți în căutarea verighetelor, avem pentu voi modelul perfect. De ce spunem asta? Această pere..
4€
Verighete Model Verragio vp755.2db din Platina cu Diamante Albastre Verighete Model Verragio vp755.2db din Platina cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Mizați pe rafinamentul diamantelor albastre. Propunerea noastră constă în această pereche de verighete din platină, concepute pentru a satisface până și cele mai exigente gusturi. Verigheta pentru ea are o lățime de 4.00 mm și este decorată cu 34 de diamante albastre (fiecare cu dimensiunea de 1.40..
4€
Verighete vp1241 din Platina cu Diamante Verighete vp1241 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Timpul a trecut destul de repede, așadar ai ajuns la momentul alegerii verighetelor. Deși nu este este foarte simplu, noi vă ajutăm să transformați acest moment, într-unul de excepție. Ce vă propunem cu încântare și bucurie? O pereche de verighete moderne care se va încadra în preferințele ei rafina..
4€
Verighete vp1230.1 Model Tiffany din Platina cu Diamante Verighete vp1230.1 Model Tiffany din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete din platină, model Tiffany. Verighete pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Pe care să le purtați având satisfacția că ați făcut cea mai bună alegere. Acestea sunt verighetele care vă vor bucura sufletul și privirea. Verigheta pentru ea are o ..
5€
Verighete vp1230 Model Verragio din Platina si Aur cu Diamante Verighete vp1230 Model Verragio din Platina si Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Puneți accentul pe calitate. Pe rafinament. Pe eleganță. Vă propunem o pereche de verighete din platină, model Verragio, care vor străluci la propriu pe degetele voastre. Verighetele au un design extrem de rafinat, un aspect lucios de tip oglindă, iar modul de realizare este ireproșabil. Verigheta p..
6€
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)