Menu
Coşul tău

Politică de returnare

Stăm în spatele fiecărei bijuterii pe care o creăm și dorim să fiți cu adevărat încântat de achiziția dvs. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de bijuteria aleasă, puteți să o returnați în starea inițială (nepurtată sau nefolosită), în termen de 30 zile calendaristice optând pentru înlocuirea sau rambursarea acesteia.

Posibilitatea de returnare în 30 de zile nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerț la distanță.


Dreptul la retragere în 14 zile pentru comerț la distanță:

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fară invocarea niciunui motiv și fară a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.


Pentru bijuteriile create la comandă (după specificațiile clientului), putem oferi rambursarea dacă se constată că nu sunt conforme cu standardul de calitate.

În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de bijuteria comandată sau cazul în care găsiți o imperfecțiune, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@valmand.ro , bijuteria urmând a fi verificată de unul dintre bijutierii noștri. Opțional puteți completa formularul de retur.

Bijuteriile se returnează nedeteriorate, în "stare nouă și nefolosite" însoțite de toate documentele. Bijuteriile ce prezintă semne evidente de uzură sau alterare de către un bijutier, altul decât Valmand®, nu vor fi acceptate.

Vom procesa rambursarea în termen de 2-14 zile de la primirea și verificarea bijuteriei.