Politica de returnare

Daca doriti sa returnati una sau mai multe bijuterii cumparate de la noi, aveti la dispozitie doua metode. Prima dintre acestea este, desigur, sa luati contactul cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, care va va ghida pe parcursul acestui proces.

Pentru comenzile online aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 zile lucratoare de la data cumpararii acestuia, banii fiindu-va restituiti in maximum 7 zile. Exceptie fac bijuteriile facute la comanda dupa modelul cerut de client (modificare model inel, diamant diferit fata de stocul existent etc.).

A doua modalitate de a returna un produs este prin transmiterea unui email. Datele de care avem nevoie sunt cele de identificare personala, pentru a putea stabili care este comanda pe care ati facut-o si informatii despre produs. De asemeni, indicat este sa ne explicati, in cateva randuri, si motivul returnarii.

Returnarea produselor este gratuita, daca aceasta se incadreaza in termenii stabiliti de comun acord si conform legislatiei in vigoare. In cazul in care returul nu respecta legislatia in vigoare ne rezervam dreptul de a rascumpara bijuteria la 30% din valoarea initiala. Ne puteti contacta la adresa de mail office@valmand.ro, prin numarul de telefon 0771.255.284 sau prin intermediul chatului integrat in site, care apare in coltul din dreapta jos al ecranului.

Nu sunt produse în această categorie.