Daca doriti sa returnati una sau mai multe bijuterii cumparate de la noi, aveti la dispozitie doua metode. Prima dintre acestea este, desigur, sa luati contactul cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, care va va ghida pe parcursul acestui proces.

Pentru comenzile online, aveți posibilitatea de a returna un produs în termen de 14 zile lucrătoare de la data cumpărării lui, banii fiindu-vă restituiți în maximum 14 de zile. Excepție fac bijuteriile făcute la comandă după modelul cerut de client (modificare model inel, configurație diferita fata de cea disponibila etc.).

A doua modalitate de a returna un produs este prin transmiterea unui e-mail. Datele de care avem nevoie sunt cele de identificare personală, pentru a putea stabili care este comanda pe care ați făcut-o și informații despre produs. Indicat este să ne explicați, în câteva rânduri, și motivul returnării.

Returnarea produselor este gratuită, dacă se încadrează în termenii stabiliți de comun acord și conform legislației în vigoare. În cazul în care returul nu respectă legislația în vigoare, ne rezervăm dreptul de a răscumpăra bijuteria la 30% din valoarea inițială. Ne puteți contacta la adresa de e-mail office@valmand.ro sau prin intermediul chatului integrat în site, care apare în coltul din dreapta jos al ecranului.