Menu
Coşul tău

De ce Valmand?

De ce Valmand®?

Istoria noastra de peste 30 de ani in acest domeniu ne-a invatat ca o bijuterie este mult mai mult decat un produs si ca o companie de asemenea anvergura este mai mult decat profit si birocratie. De aceea, prima calitate ce ne recomanda noilor nostri clienti este insasi longevitatea acestui nume si reputatia creata in randul celor care au beneficiat de serviciile noastre pana acum.

Avem niste standarde fixe de producere a bijuteriilor, printre care amintim:

  • folosim doar pietre pretioase naturale si nu acceptam incastrarea celor artificiale sau sintetice in bijuteriile noastre.
  • pietrele pretioase folosite sunt importate direct de la bursa din Statele Unite ale Americii, acestea venind cu certificate GIA care atesta calitatea ridicata pe care o au.
  • oferim clientilor nostri o experienta unica, relaxanta si sincera, motiv pentru care, timp de 30 de ani, ne-am pastrat o reputatie fara pata si am rezistat valurilor de competitori intr-un mod stabil si fara compromisuri.
  • bijuteriile produse de noi au cel mai mare nivel al calitatii posibil, fiind insotita si de o excelenta relationare cu clientii.
  • nu dorim doar sa vindem, ci sa ghidam clientii in a alege cele mai bune inele de logodna, verighete, bijuterii la comanda sau alte piese.
  • preferam sa cautam cele mai bune preturi de pe piata, fara a face rabat de la calitate, oferind, astfel, produse pentru toate buzunarele.
  • reparatiile, curatirea, schimbarea si alte servicii de intretinere ale bijuteriilor create sau cumparate din magazinele noastre sunt oferite gratuit, deoarece dorim sa asiguram clientii de calitatea produselor si sa pastram vie stralucirea acestora pentru totdeauna.

Asadar, daca va intrebati, inca, dupa citirea acestei liste, de ce sa cumparati bijuterii de la Valmand® , va spunem secretul noastru: pentru noi, produsele reprezinta dragostea noastra, fiecare dintre acestea continand o bucatica din sufletul celor care le lucreaza, maximul de creativitate de care acesta este capabil si un continuu aport de profesionalism si dedicare. De aceea, bijuteria pe care o veti cumpara de la noi va fi unica intr-un mod aparte, respectand vechile cutume ale acestei meserii, si departe de slabiciunile agitatiei si non-valorilor moderne. Valmand® spune, prin piesele produse, povestea a sute de generatii care au practicat aceasta arta inaintea noastra si care au gasit alinare in frumusetea si stralucirea pietrelor pretioase.