Menu
Coşul tău

Cercei

Cercei Stud c577DN din Aur cu Diamante Negre Cercei Stud c577DN din Aur cu Diamante Negre
Fabricat in Romania Bestseller -60 %
Cercei c1955dn din Aur cu Diamante Negre Cercei c1955dn din Aur cu Diamante Negre
Fabricat in Romania Bestseller -35 %
Cercei Huggies c1970 din Aur
Fabricat in Romania -38 %
Afişare 1 - 54 din 95 (2 pagini)

Dacă brusc ar dispărea toate bijuteriile din lume și femeile ar fi puse în situația să salveze un singur tip de accesorii, acelea ar fi cu siguranță cerceii. Până acum nu s-a născut femeie care să nu iubească cerceii, sau să spună că are destule perechi și nu își mai dorește. În plus, pentru rafinamentul lor și eleganța pe care o împrumută din felul de a-i purta ai posesoarei, sunt accesorii de nelipsit la orice ținută.
Și ca bărbat, cerceii sunt practici pentru că este atât de simplu să alegi așa bijuterii pentru femeia la care ții! Confecționați în milioane de modele, simpli sau decorați cu pietre prețioase, cerceii sunt un tip de accesorii cu care mergi la sigur atunci când faci un cadou.
Un lucru este cert: de peste cinici milenii încoace, indiferent de cultură, femeile iubesc cerceii! Alege un model retro pentru o iubitoare de piese vintage; Surprinde o visătoare cu bobițe din aur încrustate cu pietre de culoarea ei preferată; Sau ai încredere în diamante și dăruiește-i iubitei un accesoriu pe care îl va îndrăgi toată viața.