Menu
Coşul tău
7 pași pentru un inel de logodnă perfect!
Dacă te-ai decis că e momentul să faci achiziția care îți poate schimba viața (în bine) e momentul să ai în vedere câteva aspecte care te pot ajuta și îți pot face experiența cu mult mai plăcută:

Ghid cumparare inel logodna

1. Stilul partenerului

Este foarte important să îți dai seama ce stil vestimentar și de viață are partenera, astfel încât să nu o surprinzi cu un inel pe care nu ar avea cum să îl asorteze la ce poartă în fiecare zi. Aruncă un ochi prin cutia ei cu bijuterii și vezi ce urmărește pe Instagram, Facebook sau Pinterest.

2. Care este bugetul?

Dacă te-ai decis asupra unui stil de inel e timpul să îți faci un calcul sincer și onest cu privire la bugetul de care dispui pentru o astfel de bijuterie. Un profesionist te va ajuta întotdeauna să găsești o bijuterie perfectă pentru nevoile tale.

3. Sistemul celor 4C-uri

Despre diamante ai putea să studiezi o viață și ai rămâne mereu sprins, dar într-un astfel de moment e important să te documentezi astfel încât să cunoști cele mai importante 4 elemente: Carataj, Culoare, Claritate, și Tăietură.

4. Diamantul potrivit

Până la acest pas lucrurile încep să se clarifice. Din acest punct trebuie să îți mai faci câteva calcule și să îți dai seama cât ești dispus să investești într-un diamant. Prețul acestora variază substanțial în funcție de specficatiile pe care acum le cunoști (punctul 3).

5. Găsește profesioniștii

Acum ai toate informațiile. Nu-ți mai rămâne decât să găsești brand de încredere care poate să producă exact bijuteria dorită și să nu facă rabat la calitate.

6. Certificări

O astfel de achiziție are nevoie de certificări și garanții. Așa că întreabă cu încredere despre veridicitatea materialelor folosite și cere doar diamante certificate de profesioniști (GIA).

7. Achiziționează și schimbă-ți viața

Din acest punct te poți felicita pentru toate alegerile făcute. Suntem siguri că ai ales ce e mai bine pentru tine și partenera ta. Casă de piatră. Sau diamant. Certificat.