Menu
Coşul tău

Metode de plată


Din dorința de a ușura procesul de cumpărare a bijuteriilor Valmand®, am implementat în sistemul nostru o multitudine de posibilități de plată a produselor. Fie că doriți să le cumpărați din confortul propriei locuințe, fie că vreți să vizitați magazinul nostru, diversitatea prin care puteți achita contravaloarea facturii aferente vă oferă libertate și posibilități de alegere.

Iată care sunt metodele de plată disponibile la cumpărarea bijuteriilor Valmand®:

1. CASH sau POS pentru plata direct în magazinul nostru:
Plata la caseria magazinului, aceasta opțiune este disponibilă pentru fiecare client care ne trece pragul. Puteți achita suma parțial, dacă doriți o bijuterie custom, sau integral.
De asemenea, aveți posibilitatea de a plăti prin POS. Cardurile acceptate acoperă o arie mare, putând fi posibilă plata cu Master Card, Visa, Discover Network.

2. Plata Online la lansarea comenzii:
Comenzile pot fi achitate online cu ajutorul cardului de debit sau credit folosind platforma securizată euplatesc.ro, cu posibilitatea de a achita in 1-6 rate prin cardurile de cumparaturi ale partenerilor : Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, FirstBank.


3. RAMBURS, atunci când veți primi coletul (Romania):
La primirea coletului, îl veți putea deschide și studia bijuteria pentru a vă convinge că este conform așteptărilor, ulterior puteți achita contravaloarea ei curierului.
Pentru lansarea în execuție a bijuteriilor solicităm achitarea unui avans indiferent de comandă, fiind de altfel și singura dovadă a faptului că urmează să ne ocupăm de o comandă reală.

4. TRANSFER BANCAR, după eliberarea facturii proforme:
Pentru achitarea contravalorii bijuteriei dorite prin transfer bancar, luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri pentru eliberarea facturii proforme.

5. Paypal, direct din confortul locuinței dumneavoastră:
Pentru că suntem o companie modernă, adaptată noilor tendințe, am decis implementarea sistemului de plata Paypal, care oferă clienților noștri posibilitatea de a cumpăra și achita bijuteriile dorite direct din confortul propriei locuințe. Sistemul este unul folosit la nivel mondial și oferă un maximum de siguranță utilizatorilor săi.