Metode de plata

Din dorinta de a usura procesul de cumparare a bijuteriilor Valmand, am implementat in sistemul nostru o multitudine de posibilitati de plata a produselor. Fie ca doriti sa le cumparati din confortul propriei locuinte, fie ca vreti sa vizitati magazinul nostru, diversitatea prin care puteti achita contravaloarea facturii aferente va ofera libertate si posibilitati de alegere.

Iata care sunt metodele de plata disponibile la cumpararea bijuteriilor Valmand:

1. Prin CASH, daca le cumparati din magazinul nostru:

Plata pe loc, la caseria magazinului nostru, este o optiune disponibila pentru fiecare client care ne trece pragul. Puteti achita suma totala partial, daca doriti o bijuterie la comanda, sau total. Membrii echipei noastre va vor ghida in tot acest proces, daca aveti nevoie, astfel incat nu trebuie sa ezitati sa ne cereti informatii printr-una dintre modalitatile de contact afisate pe site-ul nostru.

2. RAMBURS, atunci cand veti primi coletul:

Comandarea unei bijuterii, daca sunteti din alt oras, nu va va costa nimic. La primirea coletului il veti putea deschide, o veti putea studia si, daca aceasta este pe placul dumneavoastra si conform asteptarilor, puteti achita contravaloarea ei curierului. In caz contrar, o puteti returna fara nici un cost.

3. TRANSFER BANCAR, dupa eliberarea facturii proforme:

Daca doriti sa achitati contravaloarea bijuteriei comandate prin transfer bancar, luati legatura cu unul dintre reprezentantii nostri printr-una dintre metodele de contact, iar acesta va va elibera o factura proforma. Contul in care puteti depune suma necesara este afisata pe aceasta. In cazul in care este vorba despre o bijuterie la comanda, va trebui sa depuneti la plasarea comenzii un minim de 25% din contravaloarea produsului dorit, urmand ca restul sa fie achitat in momentul livrarii acestuia.

4. POS, in sediul Valmand

In magazinul nostru aveti, de asemeni, posibilitatea de a plati prin POS, daca nu doriti sa achitati cu bani cash. Cardurile acceptate acopera o arie mare, putand fi posibila plata cu Master Card, Visa, Discover Network.

5. Paypal, direct din confortul locuintei dumneavoastra

Pentru ca suntem o companie moderna, adaptata noilor tendinte, am decis implementarea sistemului de plata Paypal, care ofera clientilor nostri posibilitatea de a cumpara si achita bijuteriile dorite direct din confortul propriei locuinte. Acest sistem este unul folosit la nivel mondial si ofera un maximum de siguranta utilizatorilor sai.

Nu sunt produse în această categorie.