Menu
Coşul tău

Blog RSS Feed

26 oct. Ce semnifică fiecare an de căsătorie
0 43
Mariajul până la adânci bătrâneţi este un ideal către care tindem cu toţii. Fiecare an ce trece alături de persoana iubită este un real motiv de bucurie, menit să întărească şi mult relaţia. Sărbătore..
12 oct. Inele de logodnă: Colecția Signature - Opere de artă unice menite să dovedească o dragoste nemărginită.
0 52
Colecţia Signature este o selecţie a celor mai spectaculoase inele de logodnă. Iar când spunem asta, definim atât partea de realizare (de la stadiul de idee), cât şi de tehnică şi design. O colecţie d..
07 oct. Inele de logodnă: Colecția Elite - Impresionează prin rafinament și complexitate
admin 0 65
Inelele de logodnă din colecţia Elite fac orice poveste de dragoste mai frumoasă. Strălucirea diamantelor, varietatea acestora, dar şi designul complex al inelelor definesc cel mai bine colecţia despr..
29 sept. Inele de logodnă: Colecția Millennials - Eleganță în simplitate
admin 0 123
Colecţia Millenials este formată din inele de logodnă elegante, discreţia fiind cuvântul care reuşeşte să le descrie cel mai bine. O colecţie diafană, romantică şi modernă, de care nu ne mai săturăm s..
15 sept. Cum alegi bijuteriile în funcție de ocazie și de ținută
0 265
Realizarea unei ținute perfecte nu constă doar în alegerea vestimentației. Bijuteriile sunt foarte importante, acestea reușind să o completeze cu succes și să-i confere rafinament.Ce bijuterii cer țin..
23 iul. Ce bijuterii se potrivesc în funcție de culoarea pielii
admin 0 566
Care sunt criteriile în baza cărora alegi o bijuterie? Acționezi la impactul vizual sau aprofundezi mai mult întreg procesul și iei în calcul tonul și subtonul pielii tale, culoarea aurului, tipul pie..
05 iul. Află ce bijuterii se potrivesc în funcție de zodie
admin 0 751
Alegerea celor mai potrivite bijuterii pentru un anumit semn zodiacal începe cu cunoașterea trăsăturilor acestuia. Fiecare semn are propriile sale caracteristici, iar în funcție de acestea, poți face ..
29 iun. Idei cadouri pentru absolvire: inele din aur, cercei, pandantive, brățări cu diamante
admin 0 628
Absolvirile marchează sfârșitul unor etape și începutul altora, mai intense și mai bogate în experiențe. Sunt frumoase, dar deosebit de emoționante și vrei ca acestea să fie ținute minte. Pentru a mar..
28 iun. Totul despre rubin. Semnificație, proprietăți terapeutice și valoare
admin 0 641
Rubinul este o piatră prețioasă extrem de puternică, cu o duritate de  9,0 pe scara Mohs, situându-se imediat sub diamant. Cuvântul „rubin” provine din latinescul „ruber” care înseamnă roșu. Rubinul e..
11 iun. Ghid de întreținere bijuterii – Bucură-te cât mai mult de frumusețea acestora
0 443
Ai grijă ca bijuteriile tale să arate tot timpul impecabil. Consultă acest ghid de întreținere bijuterii și învață cum să le acorzi atenție atunci când acestea îți cer.În acest articol vei afla cum se..
04 iun. Cum te poate face un safir să arăți și să te simți extraordinar
0 388
Nu ai cum să rămâi indiferent/ă atunci când vezi un safir. Te impresionează prin culoare, prin expresie, prin rafinament. Este o piatră prețioasă care emană frumusețe și te „hipnotizează” prin caracte..
28 mai În ce constă frumusețea unui smarald și care sunt caracteristicile acestuia
0 821
Cu greu poți rezista frumuseții unui smarald. Dar ce este, de unde vine și cum reușește să cucerească atâtea inimi? Smaraldul este o piatră prețioasă și este cel mai faimos membru al familiei de miner..
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)