Menu
Coşul tău

Blog

21 apr. 14k sau 18k? Ce aur să alegi?
admin 0 32
În ultimii ani tot mai mulți clienți ne-au întrebat care este diferența dintre aurul de 14k și cel de 18k. Ne bucurăm să vedem că există din ce în ce mai mult interes în a cunoaște lumea bijuteriilo..
13 apr. Aurul și fascinantele lui culori
admin 0 75
Aurul este un metal care a fascinat umanitatea încă din cele mai vechi timpuri, motiv pentru care chiar și în zilele noastre, când considerăm numeroase obiecte ca fiind „de preț”, aurul rămâne un simb..
27 iun. De ce sa-ti ceri iubita in casatorie cu un inel Tiffany de la Valmand?
admin 0 2418
Ce femeie nu a vazut macar o data in viata filmul Breakfast at Tiffany’s si nu a suspinat dupa stilul de viata decadent al frumoasei Holly care isi savureaza nonsalant prima masa a zilei in fata une..
21 iun. Ce simbolistica are un pandantiv copacul vietii din aur?
admin 0 7647
Cand vine vorba de accesorii, probabil ca nu exista model mai popular la nivel mondial decat copacul vietii. Dar ce reprezinta de fapt aceast accesoriu si de ce un pandantiv copacul vietii din aur e..
13 iun. De ce să alegi un inel cu safir ca inel de logodna?
admin 0 2066
Pietrele pretioase colorate castiga din ce in ce mai mult teren in fata traditionalelor diamante incolore, simbol al puritatii si feminitatii. Chiar și la casele regale, unde rafinamentul este liter..
11 iun. Ghid de cumparare a inelului de logodna – partea 2
admin 0 1180
In prima parte a acestui ghid am discutat despre ceea ce conteaza cu adevarat atunci cand alegi inelul de logodna. In acest articol, vom continua micul nostru ghid, sperand ca sfaturile pe care le o..
30 mai Ghid de cumparare a inelului de logodna – partea 1
admin 0 1292
In zilele de astazi, pentru a cumpara un inel de logodna, trebuie sa iei in considerare multe lucruri. In urmatoarele doua articole vom incerca sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi, venite din expe..
28 mai Cum afli marimea inelului de logodna
admin 0 1369
Ne-am gandit ca pentru barbati cumpararea inelului de logodna este un proces nu tocmai usor si, de aceea, am pregatit un ghid complex despre cum afli marimea inelului de logodna, aici. In acest arti..
20 mai La Valmand gasesti cel mai bun bijutier din Bucuresti
admin 0 2666
Cu o experienta de peste 30 de ani in crearea bijuteriilor, Valmand se poate lauda cu unii dintre cei mai priceputi bijutieri din Bucuresti. Acest fapt este atestat nu doar de catre bijuteriile de c..
20 mai Denumiri de pietre pretioase
admin 0 2528
Exista multe pietre pretioase, iar Valmand le comercializeaza pe cele mai ravnite dintre ele. Vom trece in revista cele mai des apreciate, creand un mini – ghid al pietrelor pretioase in acest artico..
16 mai Ce este un certificat GIA
admin 0 1793
Ce este un certificat GIA?Am vrea sa incepem acest articol spunand ca toate pietrele pretioase comercializate de catre echipa Valmand sunt insotite de un certificat GIA care sa le ateste autenticita..
16 mai Bijuterii la comanda, dupa model
0 1078
Bijuterii la comanda, dupa modelValmand executa si bijuterii la comanda dupa model. Procesul este unul complex, despre ale carui etape vom discuta in randurile acestui articol. Un articol mult mai..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)