Cu o experienta de peste 30 de ani in crearea bijuteriilor, Valmand se poate lauda cu unii dintre cei mai priceputi bijutieri din Bucuresti. Acest fapt este atestat nu doar de catre bijuteriile de calitate pe care le comercializam, ci si de marturiile clientilro nostri care se intorc, intotdeauna, dispusi sa cumpere inca o bijuterie.


Calitate si preturi foarte bune


Calitatea bijuteriilor Valmand este incontestabila. Acestea sunt atent prelucrate de catre bijutierii nostri si au nu doar un design exceptional, ci si mult suflet. Pentru noi, crearea bijuteriilor este o pasiune si nu un job. Raportul calitate – pret este unul foarte bun, deoarece ne dorim in permanenta clienti satisfacuti si o baza a acestora din ce in ce mai mare.


Servicii ireprosabile


Nu doar bijutierii dunt cei mai buni din Bucuresti, ci si echipa de vanzari. Aceasta este – am putea spune – supracalificata, astfel incat aproape ghicim dorintele fiecarui client. Drept dovada, si in acest caz, stau sutele de marturii ale clientilor satisfacuti care sunt puse pe pagina noastra de Facebook, dar si numarul ridicat al vanzarilor pe care il avem.


Bijuterii la comanda


Realizam unele dintre cele mai exclusiviste modele de bijuterii la comanda din Bucuresti. Multumita priceperii bijutierilor nostri, putem sa facem chiar si modelele pe care alte bijuterii le refuza deoarece sunt prea complexe sau cer o mana foarte atenta. Bijuteriile pe care le facem sunt extraordinar de frumoase si nu o spunem doar pentru a ne lauda, ci pentru ca alegem comenzile intentionat astfel.


Cumpara cu incredere


La Valmand, oferim garantie pe viata: atat de multa incredere avem in ceea ce facem. Avem o multime de clienti care s-au reintors cu placere ori de cate ori si-au mai dorit inca o bijuterie si care ne-au recomandat prietenilor si cunostintelor cu incredere.