Menu
Coşul tău

Articole RSS Feed

15 nov. Ce este un diamant albastru şi de ce merită să se afle în colecţia ta de bijuterii
admin 0 50
Diamantul albastru are o caracteristică deosebită care a cucerit de-a lungul anilor chiar şi cele mai exigente preferinţe. Culoarea sa vibrantă, de un albastru pur, fermecător, a făcut din acest diama..
09 nov. 4 idei de cadouri pentru mama. Emoţie şi graţie într-o singură bijuterie
0 63
Pe toţi ne bucură ideea de cadou. Fie că primim sau dăruim, un cadou va aduce mereu zâmbetul pe buze. Ce faci însă, când nu găseşti ceea ce doreşti şi nici ideile nu sunt prea generoase, mai ales atun..
03 nov. Tot ce trebuie să ştii despre topaz: ce este, proprietăţi, utilizări şi valoare
admin 0 94
Topazul este un mineral dur, foarte apreciat pentru paleta cromatică în care poate fi găsit. Cu o duritate de 8 pe scara Mohs, este o piatră prețioasă dură (după diamante și rubine), perfectă pentru b..
15 sept. Cum alegi bijuteriile în funcție de ocazie și de ținută
0 377
Realizarea unei ținute perfecte nu constă doar în alegerea vestimentației. Bijuteriile sunt foarte importante, acestea reușind să o completeze cu succes și să-i confere rafinament.Ce bijuterii cer țin..
23 iul. Ce bijuterii se potrivesc în funcție de culoarea pielii
admin 0 683
Care sunt criteriile în baza cărora alegi o bijuterie? Acționezi la impactul vizual sau aprofundezi mai mult întreg procesul și iei în calcul tonul și subtonul pielii tale, culoarea aurului, tipul pie..
05 iul. Află ce bijuterii se potrivesc în funcție de zodie
admin 0 867
Alegerea celor mai potrivite bijuterii pentru un anumit semn zodiacal începe cu cunoașterea trăsăturilor acestuia. Fiecare semn are propriile sale caracteristici, iar în funcție de acestea, poți face ..
29 iun. Idei cadouri pentru absolvire: inele din aur, cercei, pandantive, brățări cu diamante
admin 0 739
Absolvirile marchează sfârșitul unor etape și începutul altora, mai intense și mai bogate în experiențe. Sunt frumoase, dar deosebit de emoționante și vrei ca acestea să fie ținute minte. Pentru a mar..
28 iun. Totul despre rubin. Semnificație, proprietăți terapeutice și valoare
admin 0 754
Rubinul este o piatră prețioasă extrem de puternică, cu o duritate de  9,0 pe scara Mohs, situându-se imediat sub diamant. Cuvântul „rubin” provine din latinescul „ruber” care înseamnă roșu. Rubinul e..
28 mai În ce constă frumusețea unui smarald și care sunt caracteristicile acestuia
0 935
Cu greu poți rezista frumuseții unui smarald. Dar ce este, de unde vine și cum reușește să cucerească atâtea inimi? Smaraldul este o piatră prețioasă și este cel mai faimos membru al familiei de miner..
13 mai Idei originale pentru o cerere în căsătorie senzațională!
admin 0 1041
Cererea în căsătorie este poate cel mai așteptat moment din viața oricărei femei și fiecare își imaginează diferit acest eveniment. Presiunea este destul de mare pe fiecare bărbat în parte pentru că m..
10 mai Ametistul și beția culorii
0 938
Istoria ametistuluiNumele uneia dintre cele mai frumoase pietre prețioase provine din cuvântul grecesc „a-methystos” care are la bază cuvântul „methy” (vin). O altă sursă istorică poziționează origine..
26 apr. 17 mituri și superstiții despre verighete și inele
admin 0 1229
De-a lungul istoriei s-au scris multe despre inele și în jurul verighetelor au stat mereu, la loc de cinste, o serie de mituri și superstiții care au oferit mai multă putere legăturii dintre cupluri. ..
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)