Menu
Coşul tău

Articole

21 apr. 14k sau 18k? Ce aur să alegi?
admin 0 25
În ultimii ani tot mai mulți clienți ne-au întrebat care este diferența dintre aurul de 14k și cel de 18k. Ne bucurăm să vedem că există din ce în ce mai mult interes în a cunoaște lumea bijuteriilo..
27 iun. De ce sa-ti ceri iubita in casatorie cu un inel Tiffany de la Valmand?
admin 0 2418
Ce femeie nu a vazut macar o data in viata filmul Breakfast at Tiffany’s si nu a suspinat dupa stilul de viata decadent al frumoasei Holly care isi savureaza nonsalant prima masa a zilei in fata une..
21 iun. Ce simbolistica are un pandantiv copacul vietii din aur?
admin 0 7647
Cand vine vorba de accesorii, probabil ca nu exista model mai popular la nivel mondial decat copacul vietii. Dar ce reprezinta de fapt aceast accesoriu si de ce un pandantiv copacul vietii din aur e..
13 iun. De ce să alegi un inel cu safir ca inel de logodna?
admin 0 2065
Pietrele pretioase colorate castiga din ce in ce mai mult teren in fata traditionalelor diamante incolore, simbol al puritatii si feminitatii. Chiar și la casele regale, unde rafinamentul este liter..
11 iun. Ghid de cumparare a inelului de logodna – partea 2
admin 0 1180
In prima parte a acestui ghid am discutat despre ceea ce conteaza cu adevarat atunci cand alegi inelul de logodna. In acest articol, vom continua micul nostru ghid, sperand ca sfaturile pe care le o..
30 mai Ghid de cumparare a inelului de logodna – partea 1
admin 0 1292
In zilele de astazi, pentru a cumpara un inel de logodna, trebuie sa iei in considerare multe lucruri. In urmatoarele doua articole vom incerca sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi, venite din expe..
20 mai La Valmand gasesti cel mai bun bijutier din Bucuresti
admin 0 2666
Cu o experienta de peste 30 de ani in crearea bijuteriilor, Valmand se poate lauda cu unii dintre cei mai priceputi bijutieri din Bucuresti. Acest fapt este atestat nu doar de catre bijuteriile de c..
20 mai Denumiri de pietre pretioase
admin 0 2528
Exista multe pietre pretioase, iar Valmand le comercializeaza pe cele mai ravnite dintre ele. Vom trece in revista cele mai des apreciate, creand un mini – ghid al pietrelor pretioase in acest artico..
16 mai Ce este un certificat GIA
admin 0 1792
Ce este un certificat GIA?Am vrea sa incepem acest articol spunand ca toate pietrele pretioase comercializate de catre echipa Valmand sunt insotite de un certificat GIA care sa le ateste autenticita..
19 mar. Ce este diamantul
0 1624
Circula zilele acestea, pe retelele de socializare, un meme in care se spune ca diamantele nu stralucesc, ci reflecta. Este un adevar pe care, insa, putini il stiu. De aceea, in acest articol, vo..
19 mar. Proprietatile diamantului
admin 0 1494
In acest articol, vom vorbi pe scurt despre cei 4 C care definesc proprietatile diamantului. Acestia sunt:Caratul (greutatea): aceasta este unitatea de masura a unui diamant. Un carat (ct) echiva..
19 mar. Ce este aurul alb
admin 0 9933
Aurul alb este o alegere populara in materie de bijuterii. Citind acest articol, vei afla tot ceea ce trebuie sa stii despre acest metal pretios: cum este facut, ce este exact si cum difera el de aur..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)