Menu
Coşul tău
Bijuterii Personalizate
Pentru o bijuterie unică care nu este afișată pe site-ul nostru, designerii noștri o pot personaliza pentru a îndeplini specificațiile dvs. exacte. Acest serviciu vă permite să obțineți aspectul unic al viselor dvs.la prețuri de producător.

Bijuterii la comandă

Cum reusim?

Urmăriți videoclipul și vedeți cum creăm bijuterii unice de la zero. Întrebări? Contactați experții noștri.

Creați-vă bijuteriile visate. Completați formularul și fiți creativi.
Lucrări recente

Inel Cadou i171SfDi din Aur cu Safir si Diamante Inel Cadou i171SfDi din Aur cu Safir si Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Nu te mulțumi cu puțin și alege un inel aniversar cu safir și diamante care să vorbească în locul tău. Acest inel spectaculos beneficiază de un design..
12.700 Lei
Inel de logodna Vintage i2938DovDi din Aur sau Platina cu Diamant Oval Inel de logodna Vintage i2938DovDi din Aur sau Platina cu Diamant Oval
Fabricat in Romania
Frumusețea și dragostea sunt infinite. Și pentru ele merită să dai ce este mai bun. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamant Oval și trăiește fericire..
13.500 Lei
Inel de logodna i1187dbpadi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru Lacrima  Inel de logodna i1187dbpadi din Aur sau Platina cu Diamant Albastru Lacrima
Fabricat in Romania
Alege un inel care abundă în strălucire și culoare. Surprinde-o cu acest inel de logodnă cu diamant albastru și citește-i bucuria pe chip. Un model de..
6.454 Lei
Inel de logodna i588didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i588didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Vrei să-i oferi un inel deosebit, dar nu știi la ce model să te oprești? Dacă privești cu atenție acest inel vei realiza că el este cel care merită să..
6.100 Lei
Inel de logodna i1859DiemDi din Aur sau Platina cu Diamant Emerald Cut Inel de logodna i1859DiemDi din Aur sau Platina cu Diamant Emerald Cut
Fabricat in Romania
Frumusețea și dragostea sunt infinite. Și pentru ele merită să dai ce este mai bun. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamant Emerald și trăiește feric..
13.500 Lei
Inel de logodna i2764Didi cu Diamant 1.00ct din Aur sau Platina Inel de logodna i2764Didi cu Diamant 1.00ct din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Cere-o în căsătorie cu un inel special și cu un buchet de sentimente. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamante și lasă-te purtat de emoție, de dragos..
35.530 Lei
Inel de logodna i1661Dipdi cu Diamant Princess din Aur sau Platina Inel de logodna i1661Dipdi cu Diamant Princess din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Cucerește-i inima cu acest inel de logodnă cu diamant Princess. Surpriza va fi imensă, iar emoțiile, pe măsură. Un inel sublim care abundă în străluci..
29.700 Lei
Inel de logodna i1509DiDi din Aur sau Platina cu Diamante Model Coroana - GIA Inel de logodna i1509DiDi din Aur sau Platina cu Diamante Model Coroana - GIA
Fabricat in Romania Bestseller
Ai fost vreodată impresionat de fragilitatea unui fulg de nea? Ai văzut acea simetrie perfectă și de fiecare alta? Este uimitor! Iar la fel de uimitor..
6.930 Lei
Inel vintage cadou i2938SfOvDi din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore Inel vintage cadou i2938SfOvDi din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore
Fabricat in Romania
Cauți un inel spectaculos care să descrie intensitatea sentimentelor tale? Atunci, oprește-te aici și alege acest inel de logodnă cu safir , pentru că..
9.865 Lei
Inel de logodna i1144didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i1144didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i un inel care să îmbine frumusețea mai multor tipuri de aur. Mizează pe acest inel de logodnă cu diamant și personalizează-l așa cum doreș..
6.200 Lei
Inel de logodna i906DnDn din Aur sau Platina cu Diamante Negre Inel de logodna i906DnDn din Aur sau Platina cu Diamante Negre
Fabricat in Romania
Cuvintele nu mai pot descrie intensitatea sentimentelor tale? Oferă-i acest inel de logodnă cu diamante negre arată-i că vrei să faci pasul următor în..
7.650 Lei
Inel de logodna i615Didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i615Didi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Du relația la un nou nivel cu ajutorul acestui inel de logodnă și cere-o în căsătorie. Va fi cel mai frumos DA, care te va învălui într-o mare de emoț..
6.300 Lei
Inel de logodna i5851DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna i5851DiDi din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Cu ce vine acest inel de logodnă cu diamante ? Cu emoții. Cu bucurie. Cu dragoste. Alege acest model care se traduce prin strălucire și calitate, pent..
8.300 Lei
Inel de logodna model fulg de nea i740DIDI din Aur sau Platina cu Diamante - GIA Inel de logodna model fulg de nea i740DIDI din Aur sau Platina cu Diamante - GIA
Fabricat in Romania
Sărbătorește iubirea voastră cu un inel de logodnă cu diamante. Alege acest model superb care descrie perfect delicatețea și sclipirea, în forma fulgu..
6.380 Lei
Inel de logodna i122376DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante Inel de logodna i122376DnDi din Aur sau Platina cu Diamant Negru si Diamante
Fabricat in Romania
Arată-i dragostea infinită pe care i-o porți și dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant negru, care să-i fure zâmbete ori de câte ori îl va privi..
6.200 Lei
Inel vintage cadou i1661SfODi din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore Inel vintage cadou i1661SfODi din Aur sau Platina cu Safir Oval si Diamante incolore
Fabricat in Romania
Cauți un inel spectaculos care să descrie intensitatea sentimentelor tale? Atunci, oprește-te aici și alege acest inel de logodnă cu safir , pentru că..
8.401 Lei
Inel de logodna i906DiDn din Aur sau Platina cu Diamant Incolor si Diamante Negre - GIA Inel de logodna i906DiDn din Aur sau Platina cu Diamant Incolor si Diamante Negre - GIA
Fabricat in Romania
Dăruiește-i ce este mai frumos de la viață și acest inel de logodnă spectaculos cu diamante negre. Ce îl face spectaculos? Îmbinarea perfectă a elemen..
7.400 Lei
Inel de logodna i1903DchDi din Aur sau Platina cu Diamant Cushion Cut Inel de logodna i1903DchDi din Aur sau Platina cu Diamant Cushion Cut
Fabricat in Romania
Iubirea merită sărbătorită în cel mai frumos mod. Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant Cushion, grațios și plin de farmec. Un model care arată..
13.700 Lei
Verighete v1836 din Aur sau Platina Personalizate cu Amprentele in Forma de Inima Verighete v1836 din Aur sau Platina Personalizate cu Amprentele in Forma de Inima
Fabricat in Romania
O potrivire perfectă. O chimie care se vede. Și se simte. Un model care emană senzualitate. Ei bine, despre aceste verighete este vorba. Pentru că sun..
3.800 Lei
Verighete Custom v9732 din Aur cu Diamante Verighete Custom v9732 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Cum definiți ceea ce experimentați acum? Nu-i așa că nu găsiți cuvintele potrivite? Planurile de viitor sunt mărețe, dorințele, pe măsură iar entuzias..
5.750 Lei
Verighete v1680 cu Peisaj din Aur sau Platina Verighete v1680 cu Peisaj din Aur sau Platina
Fabricat in Romania -10 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care îți bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm dej..
5.900 Lei 6.550 Lei
Verighete v983 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura Verighete v983 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura
Fabricat in Romania -10 %
Entuziasmul este la cele mai înalte cote, debordați de bucurie și fericire, iar totul în jur pare mai frumos. Ei bine, aceste sentimente înălțătoare s..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v975 din Aur cu Diamante Verighete v975 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Suntem fericiți când vedem cupluri împlinite. Simțim energia lor, emoția, vedem fericirea, trăim alături de ei toate sentimentele frumoase. Ne simțim ..
10.500 Lei
Verighete v1366 din Aur sau Platina cu model Harta Lumii Verighete v1366 din Aur sau Platina cu model Harta Lumii
Fabricat in Romania Bestseller
Alegeți o pereche de verighete originale. Pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Verighetele care să vă poarte pe cele mai în..
5.300 Lei
Verighete v1201 din Aur sau Platina cu Model Laser Celtic Knot Verighete v1201 din Aur sau Platina cu Model Laser Celtic Knot
Fabricat in Romania
Dragostea nu are nevoie de nicio definiție. Dragostea se trăiește și se simte. Nu știm cum arată povestea voastră de dragoste, dar dacă ați ajuns aici..
5.400 Lei
Verighete v1148 din Aur sau Platina Model Vintage Verighete v1148 din Aur sau Platina Model Vintage
Fabricat in Romania
Dacă stilul pe care-l căutați este cel vintage, credem că avem pentru voi verighetele perfecte. Acestea îmbină elementele vintage cu frumusețea diaman..
7.500 Lei
Verighete v1630 din Aur sau Platina cu Diamante Negre Verighete v1630 din Aur sau Platina cu Diamante Negre
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Aș..
15.000 Lei
Verighete v1576 Custom din Aur cu Model Laser
Fabricat in Romania -10 %
Bucuria este emoția care care vă însoțește în relație, dar și în momentul alegerii verighetelor. Aceeași bucurie o simțim si noi pentru că putem ajuta..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v036 din Aur cu Diamante Incolore si Negre Verighete v036 din Aur cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Dacă sunteți aici, vă felicităm. Asta înseamnă că travesați o perioadă plină de emoție și bucurie. Oficializarea relației este un pas înainte în relaț..
27.000 Lei
Verighete v1272 din Aur cu Dubla Impletitura Manuala Verighete v1272 din Aur cu Dubla Impletitura Manuala
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete care să vă trezească cele mai frumoase sentimente. Verighetele, acest simbol sublim al iubirii vă vor însoți toată viaț..
4.600 Lei
Verighete v910 din Aur Galben si Alb Verighete v910 din Aur Galben si Alb
Fabricat in Romania
Nimic nu se compară cu bucuria pe o simțiți acum. Planurile de viitor sunt mărețe, dorințele, pe măsură și entuziasmul vă face inimile să bată cu pute..
8.100 Lei
Verighete v1253 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura Verighete v1253 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura
Fabricat in Romania -10 %
Celebrați momentul căsătoriei voastre cu cele mai frumoase verighete. Cu acele verighete care să vă amintească pentru tot restul vieții iubirea care v..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v1230 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v1230 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Puneți accentul pe calitate. Pe rafinament. Pe eleganță. Vă propunem o pereche de verighete care vor străluci la propriu pe degetele voastre. Verighet..
21.600 Lei
Verighete v142 din Aur sau Platina cu Model Floarea Vietii Verighete v142 din Aur sau Platina cu Model Floarea Vietii
Fabricat in Romania
Floarea vieții este un simbol care atrage după sine perfecțiunea, armonia și echilibrul. Având atâtea caracteristici, nu aveam cum să nu o gravăm și p..
6.200 Lei
Verighete v353 din Aur cu Impletitura Manuala Verighete v353 din Aur cu Impletitura Manuala
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete pe care să le purtați cu drag și care să vă amintească pentru totdeauana, iubirea care vă va duce la Altar. Vă propunem..
5.500 Lei
Verighete v225.1 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre Verighete v225.1 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Entuziasmul a atins cele mai înalte cote, fericirea v-a învăluit în alura ei femecătoare, iar fluturii din stomac par să fie mai puternici ca niciodat..
19.950 Lei
Verighete v1601 din Aur sau Platina Model Copacul Vietii Verighete v1601 din Aur sau Platina Model Copacul Vietii
Fabricat in Romania
Copacul vieții este un simbol care atrage după sine perfecțiunea, armonia și echilibrul. Având atâtea caracteristici, nu aveam cum să nu gravăm acest ..
5.500 Lei
Verighete v1292 din Aur sau Platina model Patina Timpului Verighete v1292 din Aur sau Platina model Patina Timpului
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete deosebite. Pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Verighetele care să vă bucure sufletul și pr..
3.400 Lei
Verighete Model Verragio v755 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Model Verragio v755 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie dr..
9.200 Lei
Verighete v225 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre Verighete v225 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Entuziasmul a atins cele mai înalte cote, fericirea v-a învăluit în alura ei femecătoare, iar fluturii din stomac par să fie mai puternici ca niciodat..
19.000 Lei
Verighete v198 din Aur sau Platina Model Nodul Iubirii Verighete v198 din Aur sau Platina Model Nodul Iubirii
Fabricat in Romania -10 %
Căutați verighetele care să lase pe toată lumea cu gura căscată? Ei bine, avem pentru voi un model excentric și curajos, pentru că tipul de gravură ie..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v365 din Aur sau Platina Model Honeycomb Verighete v365 din Aur sau Platina Model Honeycomb
Fabricat in Romania -15 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care vă bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja..
4.950 Lei 5.800 Lei
Verighete Regale v1483  din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Regale v1483  din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Vă doriți o pereche de verighete care să vă facă să vă simțiți precum un rege și o regină? Dorința vă este îndeplinită. Vă propunem un model regal def..
17.000 Lei
Verighete v915 din Aur cu Diamante Verighete v915 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Ce moment emoționant! Alegerea verighetelor este un moment de mare bucurie. Iar noi ne simțim extrem fericiți că luăm parte la el. Așadar, vă propunem..
6.900 Lei
Verighete Vintage v1637 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Vintage v1637 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -16 %
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie dr..
10.500 Lei 12.500 Lei
Verighete Model Verragio v755.2db din Aur sau Platina cu Diamante Albastre Verighete Model Verragio v755.2db din Aur sau Platina cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Mizați pe rafinamentul diamantelor albastre. Propunerea noastră constă în această pereche de verighete ce pot fi realizate din aur sau platină, conce..
13.300 Lei
Verighete Custom v9731 din Aur cu Diamante Verighete Custom v9731 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Bucuria este emoția care care vă însoțește în relație, dar și în momentul alegerii verighetelor. Aceeași bucurie o simțim si noi pentru că putem ajuta..
5.750 Lei