Povestea noastra

Valmand.ro este o poveste a uniunii familiale si un simbol al artei si secretelor bijuteriei transmise din generatie in generatie.

In urma cu nu mai putin de 30 de ani, a inceput calatoria familiei noastre pe un drum asemanator cu cel din OZ, pavat cu diamante si pietre pretioase. La fel ca si legendarele personaje, si noi am trecut teste, unul cate unul, pentru ca la final sa ne bucuram de aplauzele vrajitorului si sa ii castigam admiratia. Au fost 30 de ani de excelenta, de poveste rupta din emotiile cele mai nobile ale oamenilor, de arta pura, astfel incat astazi putem spune, fara nici o urma de lauda, ca am creat unele dintre cele mai deosebite bijuterii din tara noastra si nu doar.

De-a lungul timpului, familiei noastre i s-au alaturat mestesugari deosebiti, ca un nivel ridicat de experienta si calitati remarcabile in aceasta arta, iar afacerea noastra s-a extins pana peste hotare. Pentru reputatia pe care o avem astazi s-au muncit mii de ore, s-a pus toata dragostea de care am fost capabili si ne-am depasit, de multe ori, limitele. Seriozitatea, atentia, rabdarea si creativitatea au fost unele dintre cele mai pretuite calitati ale membrilor echipei noastre, fapt ce nu a ramas nerasplatit de catre cei care ne-au cumparat produsele, acestia oferindu-ne toata increderea lor.

Ne-am impus limite pentru a nu afecta calitatea produselor e care le creem. Refuzam sa folosim pietre pretioase sintetice sau artificiale, unul dintre crezurile companiei noastre fiind acela ca un compromis de la natural, de dragul costurilor scazute, va distruge tot ceea ce e mai pretios intr-o bijuterie. In ciuda acestui fapt, am incercat intotdeauna sa pastram un raport intre calitate si pret care sa multumeasca pe toata lumea si am preferat sa ne construim compania pe principiul fidelizarii clientilor nostri si nu prin obtinerea unor castiguri financiare rapide.

De aceea, am preferat sa fim sinceri cu clientii nostri, intotdeauna, si am folosit doar poze si video-uri reale, produse de catre noi, in timp ce am oferit ghidaj si informatii reale celor care au dorit sa cumpere bijuteriile noastre.

Pentru ca majoritatea clientilor nostri sunt barbati, ne-am impus sa le oferim acestora un grad de confort ridicat, astfel incat fiecare dintre membrii echipei noastre care ofera ghidaj in cumpararea bijuteriilor este barbat, fapt care confera relaxare in momente precum alegerea inelului de logodna.

Dupa cum puteti vedea, pentru noi, Valmand este mai mult decat o afacere. Este, deopotriva, metoda prin care incercam sa facem lumea un loc mai frumos, sa aratam ce inseamna arta bijuteriilor si sa creem momente deosebite prin ele, in vietile celorlalti, dar si o ideologie stricta, bazata pe principii atent dezvoltate in timp, de la care nu ne abatem si care naste calitate.

Nu sunt produse în această categorie.