Menu
Coşul tău

Ghidul miresei

Bijuteriile, accesoriile care fac diferența pentru o mireasă între banal și excepțional

Adu-ți aminte de ultima nuntă la care ai fost, apoi încearcă să îți imaginezi mireasa. Ce detaliu ți-a rămas cel mai bine întipărit în minte? Buchetul? Rochia? Sau, poate, felul în care fața ei luminoasă și fericită era încadrată de bijuterii? Ce a mai rămas astăzi din acea nuntă, în afară de fericirea cuplului și verighetele care simbolizează acest lucru?

Vezi tu, bijuteriile sunt, așa cum spunea și Marilyn Monroe, cele mai bune prietene ale unei femei. Da, nunțile sunt fabuloase, emoția trăită în timpul lor dăinuiește mult timp, însă bijuteriile purtate în acea seară vor fi acolo, mereu, într-un mod concret, gata în orice secundă să îți aducă aminte de acest moment. De aceea, verighetele tale, împreună cu restul bijuteriilor, ar trebui să fie alese cu grijă, după o serie de  criterii care nu implică doar gustul personal, ci și aspecte mai practice, precum designul, strălucirea, calitatea sau unicitatea.

În primul rând, trebuie să ții cont de calitatea materialului din care acestea sunt făcute și de modelul lor, care contribuie, împreună, la durabilitate. Călătorește puțin în timp cu imaginația și observă-te peste 40-50 de ani, într-un parc, ținându-te de mână cu soțul tău și hrănind împreună porumbeii. Vezi că pe mâna ta și a lui se află aceeași verighetă, semn al longevității cuplului vostru? Dar, până la a trăi pe propria piele această imagine, trebuie să ții cont că vei purta 40 de ani acea bijuterie și că ea trebuie să reziste diferitelor activități pe care le vei face. De aceea, îți recomandăm să alegi un material dur sau un aur de calitate pentru ea, astfel încât să minimizezi șansele de a se deteriora.
 
Dintotdeauna, pietrele prețioase au fost la mare căutare pentru verighete și inele de logodnă, preferate fiind diamantele, un alt simbol al puterii și al durabilității. Știai că diamantul este cel mai dur material natural și că poate tăia inclusiv piatra? Dar, nu doar atât, valoarea acestei pietre prețioase va crește cu anii, astfel încât, la bătrânețe, vei putea spune că ai pe degetul inelar o avere.
Să ne gândim însă o secundă la viitorul apropiat. Cum îți imaginezi că vei arăta în ziua nunții? Lasă-ne să ghicim! După atât de mult efort depus în organizarea ei, localul va arăta fantastic, exprimându-vă gusturile amândurora. Locul va mirosi a flori, muzica va crea o atmosferă de calitate care să vă exprime emoțiile, iar invitații vor avea câteva ore de când se distrează foarte bine. Iar tu te vei așeza la masa mirilor, uitându-te la ceea ce ai reușit să creezi: o petrecere pe care tu și toti cei prezenți v-o veți aminti toată viața. Te vei sprijini de spătarul scaunului, relaxată, calmă, fericită că ai reușit, iar fața ta va fi una zâmbitoare, scoasă în evidență de lumina lumânărilor de pe masă, care se va reflecta din bijuteriile pe care le porți. Vei fi superbă! Aceea e noaptea ta și meriți să te simți și să arăți perfect!

Așa că de ce sa nu încerci să prinzi acea emoție într-o verighetă pe măsură, care, de câte ori o vei privi, te va încărca de emoțiile trăite în acea noapte? Descoperă-le pe cele care vă vor reflecta perfect personalitatea și, peste ani, vă așteptăm să ne spuneți că ele reprezintă un simbol al dragostei voastre încă vii!