Menu
Coşul tău

Verighete din aur sau platină cu diamante

Iubirea e cel mai dulce sentiment și ai putea să îl păstrezi așa pentru tot restul vieții cu o pereche de verighete care să exprime cel mai bine povestea voastră de iubire.

În calitate de producători iți oferim cea mai diversificată colecție de verighete din aur, verighete din platină, verighete din aur alb cu diamante, verighete din aur galben cu diamante.

Încununează iubirea alegând verighete personalizate Valmand.

Verighete

Verighete clasice din Aur sau Platina v134 Verighete clasice din Aur sau Platina v134
Fabricat in Romania Bestseller
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Verighetele pe care vi le propunem au un design minimalist, iar finisajul este unu lucios, de tip oglindă. Un model discret, dar care vă va însoți fălos pentru toată viața. Verighele au o lățime de 3 mm, iar acest lucr..
2.400 Lei
Verighete v437 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v437 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Aceste verighete au un design minimalist, iar finisajul este unul mat. Verigheta pentru ea are o lățime de 3 mm și poartă un diamant incolor cu dimensiunea de 1.5 mm, iar verigheta pentru el are lățimea de 4 mm. Coman..
2.800 Lei
Verighete v134drept Clasice din Aur sau Platina Verighete v134drept Clasice din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Momentul pe care l-ați așteptat atât de mult este aici. Acel moment în care simțiți că visați și că totul este mai ușor. Alegeți o pereche de verighete superbe cu ajutorul cărora să pășiți încrezători în viață. Împreună. Vă propunem aceste verighete realizate din aur sau platină cu finisaj lucios. ..
3.000 Lei
Verighete v134mg din Aur sau Platina cu Finizaj Mat Gheata Verighete v134mg din Aur sau Platina cu Finizaj Mat Gheata
Fabricat in Romania Bestseller -12 %
Mizați pe simplitate și discreție? Atunci aceste verighete sunt opțiunea perfectă pentru voi. Verighetele au o lățime de 3.00 mm și un finisaj mat gheață, modul de realizare fiind ireproșabil din toate punctele de vedere. Un model discret, dar cu atitudine. V-a atras atenția? Ei bine, trebuie să ști..
3.000 Lei 3.400 Lei
Verighete Mat Sidef v203 din Aur sau Platina cu Diamant Negru Verighete Mat Sidef v203 din Aur sau Platina cu Diamant Negru
Fabricat in Romania
Ce sentiment împlinitor v-a adus aici! Traversați o perioadă superbă, bogată în trăiri și sentimente. Și tare ne bucură lucrul acesta. Dacă doriți o pereche de verighete atemporale, dar totodată să poarte o amprentă modernă, iată propunerea noastră. Aceste verighete se fac remarcate prin aspectul ma..
3.200 Lei
Verighete v134.2 din Aur sau Platina cu Diamant si Finizaj Mat Gheata
Fabricat in Romania -10 %
Mizați pe simplitate și discreție? Atunci aceste verighete sunt opțiunea perfectă pentru voi. Verighetele au o lățime de 3.00 mm și un finisaj mat gheață, modul de realizare fiind ireproșabil din toate punctele de vedere. Un model discret, dar cu atitudine. Verigheta pentru ea este decorată cu un di..
3.200 Lei 3.550 Lei
Verighete v139 din Aur cu Diamant Verighete v139 din Aur cu Diamant
Fabricat in Romania
Dacă sunteți în căutarea verighetelor potrivite, vă propunem această pereche de verighete. De ce mizăm pe acestea? Pentru că beneficiază de un mod de realizare ireproșabil, au un design atractiv și o lățime care complimentează pe oricine, oferind confort sporit la purtare. Verighetele au o lățime de..
3.200 Lei
Verighete v191 din Aur sau Platina Model Scoarta Copac Verighete v191 din Aur sau Platina Model Scoarta Copac
Fabricat in Romania -13 %
Sunteți în căutarea verighetelor, dar doriți un model care să vă reamintească mereu de legatura puternică dintre voi, dar și de legatura strânsă cu natura? Atunci, aceste verighete sunt croite pe dorințele voastre. Designul este definit de forma și textura scoarței copacilor, ceea ce transformă aces..
3.300 Lei 3.800 Lei
Verighete v352 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v352 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Cum definiți momentul alegerii verighetelor? Emoționant? Plin de entuziasm? Ei bine, nici nu mai contează. Ceea ce contează este faptul că ați hotărat să faceți marele pas către o viață împreună și că sunteți aici. Noi vă vom ajuta să alegeți verighetele potrivite în cel mai scurt timp. Ce vă recoma..
3.300 Lei
Verighete v360 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v360 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Aceste verighete au un design minimalist, iar finisajul este unul lucios, deosebit de rafinat. Verighetele au o lățime de 4.00 mm, iar verigheta pentru ea este decorată cu un diamant incolor cu dimensiunea de 1.30 mm, ..
3.350 Lei
Verighete v361 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v361 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Aceste verighete au un design minimalist, iar finisajul este unul lucios, deosebit de rafinat. Verighetele au o lățime de 4.00 mm, iar verigheta pentru ea este decorată cu un diamant incolor cu dimensiunea de 1.30 mm, ..
3.350 Lei
Verighete v015 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v015 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Căsătoria este momentul care ne împlinește, care ne unește inimile și care ne face puternici în fața obstacolelor. Iar momentul ei este divin. Știm că ați visat acest moment și că vi-l doriți perfect. Prin urmare, începeți cu o pereche de verighete care să se ridice la nivelul așteptărilor voastre, ..
3.400 Lei
Verighete v128 din Aur Alb si Galben Verighete v128 din Aur Alb si Galben
Fabricat in Romania
Începeți căutările verighetelor din timp, pentru a vă asigura că faceți cea mai potrivită alegere. Chiar dacă sunteți tentați să credeți că este un aspect care se rezolvă repede, alegerea unei perechi de verighete perfecte necesită timp, cercetare și căutare. De aceea, vă propunem aceste verighete p..
3.400 Lei
Verighete v1292 din Aur sau Platina model Patina Timpului Verighete v1292 din Aur sau Platina model Patina Timpului
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete deosebite. Pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Verighetele care să vă bucure sufletul și privirea. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidențiază printr-o tehnică extraordinară și un design de tip hammer (lo..
3.400 Lei
Verighete v1539 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v1539 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă fure zâmbete pentru tot restul vieții? Iată verighetele pe care mizăm de această ..
3.400 Lei
Verighete v188 din Aur sau Platina Model Hammer Verighete v188 din Aur sau Platina Model Hammer
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Aceste verighete au un design minimalist, iar aspectul este unul de tip Hammer (bătaie ciocan). Verigheta pentru ea are o lățime de 2.50 mm și are un finisaj lucios, iar verigheta pentru el are lățimea de 3.50 mm, aspe..
3.400 Lei
Verighete v1189 din Aur sau Platina cu Model Laser Inspirat din Natura Verighete v1189 din Aur sau Platina cu Model Laser Inspirat din Natura
Fabricat in Romania -10 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care îți bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii, finisajul ..
3.500 Lei 3.900 Lei
Verighete v2965 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Momentul în care veți spune cel mai hotărât DA se apropie, așadar, totul trebuie să arate perfect, iar voi, să străluciți. Tocmai de aceea, alegeți aceaste verighete superbe, cu un finisaj lucios și o tehnică de realizare ireproșabilă. Un model deosebit care îmbină atemporalitetea clasicului cu note..
3.500 Lei
Verighete v1603 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v1603 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Ați organizat totul, dar ați lăsat alegerea verighetelor la final? Ca să eficientizăm întreg procesul venim cu o recomandare care se află în tendințele anului. Verighetele sunt caracterizate de un finisaj satinat care se va mula atât pe gusturile ei deosebite, cât și pe preferințele lui ceva mai înd..
3.600 Lei
Verighete v352.1 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Momentul vostru trebuie să arate perfect, iar voi, să vă simțiți în centrul atenției. Tocmai de aceea, alegeți aceaste verighete discrete, cu un finisaj lucios și o notă modernă definită de amprenta unică a diamantului. Verigheta pentru ea are o lățime de 3.00 mm și este decorată cu un diamant incol..
3.600 Lei
Verighete Clasice v177 din Aur sau Platina cu Margini Tesite
Fabricat in Romania -10 %
Momentul vostru perfect este tot mai aproape. Celebrați-l așa cum se cuvine și întâmpinați-l cu o pereche de verighete dintre cele mai frumoase. Vă propunem aceaste verighete superbe, cu un aspect mat și marginile lucioase. Verighetele au o lățime de 4.00 mm și se remarcă prin finețe și eleganță. Un..
3.700 Lei 4.100 Lei
Verighete v258 din Aur Alb si Galben cu Diamant Verighete v258 din Aur Alb si Galben cu Diamant
Fabricat in Romania
Momentul pe care l-ați așteptat atât de mult este aici. Acel moment în care simțiți că plutiți și că totul este mai ușor. Nu este un vis, este realitatea voastră și tare ne bucură faptul că putem face parte din ea. Alegeți o pereche de verighete discrete, realizate din 2 tipuri de aur cu finisaj luc..
3.700 Lei
Verighete v4371 din Aur sau Platina cu Diamant si Finisaj Mat Sablat Verighete v4371 din Aur sau Platina cu Diamant si Finisaj Mat Sablat
Fabricat in Romania
Vă propunem o pereche de verighete moderne, cu aspect sablat și diamant. Aceste verighete se fac remarcate prin tehnica de realizare, dar și prin lățimea care avantajează pe oricine. Un model care va rezista foarte bine zgârieturilor, dar și uzurii. O pereche de verighete ademenitoare, care se defi..
3.700 Lei
Verighete v935 din Aur cu Model Spic Verighete v935 din Aur cu Model Spic
Fabricat in Romania
Dragostea ne face să simțim cele mai intense sentimente, ne oferă cele mai mari motive de bucurie și ne face inima să sară din piept de bucurie. Dragostea este motivul pentru care dorim să fim din ce în ce mai buni. Și ne iese! Iar asta este extraordinar. Dacă sunteți în căutarea verighetelor, sunte..
3.700 Lei
Verighete v018 din Aur Galben si Alb Verighete v018 din Aur Galben si Alb
Fabricat in Romania
Alegerea verighetelor aduce multă bucurie, împlinire, însă trebuie să acordați atenție tuturor detaliilor pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie. Trebuie să țineți cont că verighetele vă vor însoți toată viața, așadar, trebuie să găsiți echilibrul între emoțional și rațional. Tocmai de ac..
3.800 Lei
Verighete v025 Princess din Aur Verighete v025 Princess din Aur
Fabricat in Romania
Dragostea poate lua forme dintre cele mai diverse, iar poveștile de dragoste nu urmează niciun tipar. Asta le face unice, bogate în experiențe și trăiri. Nu știm cum arată povestea voastră de dragoste, dar dacă ați ajuns aici, felicitări! Înseamnă că iubirea vă poartă pe cele mai înalte culmi ale vi..
3.800 Lei
Verighete v0522 din Doua Culori de Aur Verighete v0522 din Doua Culori de Aur
Fabricat in Romania
Nu știm dacă acesta este exact modelul de verighete pe care-l căutați, dar știm sigur că acestea întrunesc multe dintre elementele căutate de către cupluri. De ce sunt atât de atractive? Datorită aspectului (satinat realizat din 2 tipuri de aur), lățimii avantajoase (5.5 / 4.0 mm), modului de realiz..
3.800 Lei
Verighete v077 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Căsătoria reprezintă cel mai important pas într-o relație. Reprezintă momentul în care inimile voastre se unesc pentru totdeauna. Iar noi suntem fericiți pentru că putem trăi alături de voi aceste sentimente înălțătoare. Dacă nu sunteți hotărâți în privința verighetelor, venim cu o recomandare. De n..
3.800 Lei
Verighete v159 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v159 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Mizați pe simplitate și discreție? Atunci aceste verighete sunt opțiunea perfectă pentru voi. Verigheta pentru ea are o lățime de 3.00 mm și este decorată cu 3 diamante incolore, fiecare diamant având dimensiunea de 1.50 mm, în timp ce verigheta pentru el are o lățime de 4.00 mm. Finisajul verighete..
3.800 Lei
Verighete v1661 cu Peisaj Montan din Aur sau Platina Verighete v1661 cu Peisaj Montan din Aur sau Platina
Fabricat in Romania -12 %
Sărbătoriți momentul căsătoriei voastre cu cele mai frumoase verighete. Cu acele verighete care să vă amintească pentru tot restul vieții iubirea care v-a adus în această etapă. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele pe car..
3.800 Lei 4.300 Lei
Verighete v1836 din Aur sau Platina Personalizate cu Amprentele in Forma de Inima Verighete v1836 din Aur sau Platina Personalizate cu Amprentele in Forma de Inima
Fabricat in Romania
O potrivire perfectă. O chimie care se vede. Și se simte. Un model care emană senzualitate. Ei bine, despre aceste verighete este vorba. Pentru că sunt cuceritoare. Prin formă și atitudine. Verighetele (6.0 / 5.0 mm) se remarcă printr-un aspect lucios, fin, elegant, dar și prin amprentele, care, împ..
3.800 Lei
Verighete v362 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v362 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Sunteți în căutarea verighetelor, dar niciun model nu a reușit să vă fure inimile? Vă propunem o pereche de verighete care a stârnit interesul multor cupluri. Aceste verighete au un design minimalist, un finisaj lucios și un element de design care definește perfect ceea ce simțiși în acest moment. V..
3.800 Lei
Verighete v523 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Traversați un moment intens, bogat în trăiri și fericirea vă urmează la fiecare pas pe care-l faceți. Următorul pas vă va desăvârși relația, așadar alegerea verighetelor este doar o chestiune de timp. Dar deosebit de importantă. Alege o pereche de verighete fine, realizate din 2 tipuri de aur, fieca..
3.800 Lei
Verighete v010 din Aur Galben si Alb Verighete v010 din Aur Galben si Alb
Fabricat in Romania Bestseller
Iată verighetele Valmand care au stârnit cel mai mare interes. Combinația dintre cele 2 tipuri de aur, modelul simplu și finisajul lucios au cucerit numeroase cupluri. Verighetele au o lățime de 5.5 mm, iar alăturarea celor 2 tipuri de aur adaugă o notă rafinată acestui model. le poți comanda în co..
3.900 Lei
Verighete v011 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v011 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania -10 %
Ce poate fi mai emoționat decât momentul alegerii verighetelor? Acel moment când realizezi că visul este pe cale să se îndeplinească. Emoții, bucurie, împlinire. Despre aceste sentimente sunt și aceste verighete. Aspectul mat se va păstra foarte bine în timp, avantajul acestuia fiind că nu se zgârie..
3.900 Lei 4.350 Lei
Verighete v0481 Mat Sablat din Aur Doua Culori cu Diamant Albastru Verighete v0481 Mat Sablat din Aur Doua Culori cu Diamant Albastru
Fabricat in Romania -10 %
Aducem în atenția voastră o pereche de verighete moderne, cu aspect mat, sablat și diamant albastru. Aceste verighete se fac remarcate prin tehnica de realizare, dar și prin lățimea care avantajează pe oricine. Un model care va rezista foarte bine zgârieturilor, dar și uzurii. O pereche de verighet..
3.900 Lei 4.350 Lei
Verighete v049 din Aur cu Diamant Verighete v049 din Aur cu Diamant
Fabricat in Romania -10 %
Nu știm cum va arăta lumea peste ani, dar știm sigur că dragostea voastră va fi la fel de intensă. Iar asta este cel mai important. Indiferent de schimbările care apar, iubirea să fie ca la început. Dacă sunteți în căutarea verighetelor perfecte, avem pentu voi modelul perfect. De ce spunem asta? Ac..
3.900 Lei 4.350 Lei
Verighete v161 din Aur sau Platina Model Randunica Verighete v161 din Aur sau Platina Model Randunica
Fabricat in Romania
Iubirea ne împinge spre cele mai frumoase lucruri. Și trăiri. Prin urmare, căsătoria vine firesc cu menirea de a ne împlini complet. Alegeți o pereche de verighete care să se ridice la nivelul așteptărilor voastre, care să se poată integra cu ușurință în stilul vostru de viață și care să vă aminteas..
3.900 Lei
Verighete v166 cu Peisaj Montan din Aur sau Platina Verighete v166 cu Peisaj Montan din Aur sau Platina
Fabricat in Romania -11 %
Sărbătoriți momentul căsătoriei voastre cu cele mai frumoase verighete. Cu acele verighete care să vă amintească pentru tot restul vieții iubirea care v-a adus în această etapă. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele pe car..
3.900 Lei 4.400 Lei
Verighete v168 din Aur sau Platina cu Model EKG Verighete v168 din Aur sau Platina cu Model EKG
Fabricat in Romania -11 %
Câtă iubire poate încăpea în inimile noastre! Câtă bunătate și câte trăiri frumoase își fac culcuș în ele. Ei bine, despre blândețea inimii vorbim astăzi, pentru că verighetele pe care urmează să vi le prezentăm sunt personalizate cu mesajul puternic al inimii. Care vorbește despre dragoste, bucurie..
3.900 Lei 4.400 Lei
Verighete v357 din Aur sau Platina cu Margini Tesite Verighete v357 din Aur sau Platina cu Margini Tesite
Fabricat in Romania
Momentul în care veți spune cel mai hotărât DA se apropie, așadar, totul trebuie să arate perfect, iar voi, să străluciți. Tocmai de aceea, alegeți aceaste verighete superbe, cu un finisaj combinat (satinat + lucios) și cu o notă modernă oferită de marginile teșite. Un model deosebit care îmbină ate..
3.900 Lei
Verighete Clasice v005 din Aur sau Platina Verighete Clasice v005 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Momentul pe care l-ați așteptat atât de mult este aici. Acel moment în care simțiți că plutiți și că totul este mai ușor. Nu este un vis, este realitatea voastră și tare ne bucură faptul că putem face parte din ea. Alegeți o pereche de verighete discrete, cu finisaj satinat. Verighetele au o lățime..
3.950 Lei
Verighete v1568 Antistres Fatetate din Aur sau Platina Verighete v1568 Antistres Fatetate din Aur sau Platina
Fabricat in Romania -11 %
Venim cu o recomandare care să se potrivească în tabloul iubirii voastre. Verighetele fațetate reprezintă un model fermecător, care încântă prin modul de realizare, antistres. Finisajul este unul lucios, care emană eleganță și grație. O pereche de verighete moderne care va atrage priviri și admirați..
4.000 Lei 4.500 Lei
Verighete v356 din Aur sau Platina Verighete v356 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Momentul în care veți spune cel mai hotărât DA se apropie, așadar, totul trebuie să arate perfect, iar voi, să străluciți. Tocmai de aceea, alegeți aceaste verighete superbe, cu un finisaj lucios și o tehnică de realizare ireproșabilă. Un model deosebit care îmbină atemporalitetea clasicului cu note..
4.050 Lei
Verighete v044 Moderne din Aur cu Diamant
Fabricat in Romania
Trăim prin iubire. Pentru iubire. Este sentimentul datorită căruia s-au scris cele mai frumoase povești și poezii. Este sentimentul care scoate din noi tot ce avem mai bun, mai frumos și mai sensibil. Ei bine, felicitări pentru că sunteți aici. Asta înseamnă că oficializați povestea voastră de drago..
4.100 Lei
Verighete v841 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v841 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Începeți căutările verighetelor din timp. Chiar dacă sunteți de părere că este un aspect care se rezolvă repede, alegerea unei perechi de verighete potrivite necesită timp. Țineți minte criteriile care sunt de luat în calcul atunci când căutați o pereche de verighete și alegeți în măsură. Și pentru ..
4.100 Lei
Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v024 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Celebrați iubirea și momentul căsătoriei cu o pereche de verighete deosebite. Acest simbol al dragostei infinite implică multă emoție și aduce cu ele bucuria care vă va urma pentru toată viața. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți ve..
4.200 Lei
Verighete v1096 din Aur Alb si Galben cu Diamante Verighete v1096 din Aur Alb si Galben cu Diamante
Fabricat in Romania
Entuziasmul este la cele mai înalte cote, bucuria nu poate fi descrisă în cuvinte, iar inimile parcă vor să iasă din piept ca să se îmbrățișeze. Ei bine, aceste sentimente înălțătoare sunt cele care vă duc spre Altar și tot ele vă vor ține uniți pentru toată viața. Alegeți verighetele care să vă rea..
4.200 Lei
Verighete v1096db din Aur Alb si Galben cu Diamante Albastre Verighete v1096db din Aur Alb si Galben cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete superbe, cu un aspect lucios, fin, rafinat. Un model atemporal realizat din aur de 2 culori. Verighetele au o lățime de 4.00 mm, iar verigheta pentru ea este decorată cu 3 diamante albastre, fiecare diamant cu dimensiunea de 2.0 mm. Un model care va satisface gusturile..
4.200 Lei
Verighete v1345 din Aur Model Fatetat Verighete v1345 din Aur Model Fatetat
Fabricat in Romania
Venim cu o recomandare care să se potrivească în tabloul iubirii voastre. Verighetele fațetate reprezintă un model relativ nou, care încântă prin modul de realizare. Finisajul este unul lucios, care emană eleganță și grație. O pereche de verighete moderne care va atrage priviri și admirație. Verighe..
4.200 Lei
Verighete v137.1 din Aur sau Platina cu finisaj mat satinat Verighete v137.1 din Aur sau Platina cu finisaj mat satinat
Fabricat in Romania
Iubirea face totul să fie mai frumos, mai ușor, mai viu și mai plin de sens. Iubirea oferă putere, energie și zâmbete. Pe scurt, iubirea dă sens vieții. Alegeți aceaste verighete superbe, cu un aspect satinat, modern, rafinat. Verighetele au o lățime de 5 mm. La Valmand, în calitate de producător, ..
4.200 Lei
Verighete v1620 din Aur cu Striatii si Diamant Verighete v1620 din Aur cu Striatii si Diamant
Fabricat in Romania -9 %
Alegeți împreună verighetele cu ajutorul cărora să celebrați momentul căsătoriei. Alegeți verighetele care să vă definească, să vă aducă bucurie și împlinire. Verighetele pe care vi le recomandăm întrunesc cele mai căutate criterii: design și durabilitate. Aceste verighete au un design minimalist, i..
4.200 Lei 4.600 Lei
Verighete v026 din Aur Doua Culori Verighete v026 din Aur Doua Culori
Fabricat in Romania
Începeți căutările verighetelor din timp. Chiar dacă sunteți tentați să credeți că este un aspect care se rezolvă repede, alegerea unei perechi de verighete potrivite necesită timp, cercetare și căutare. De aceea, vă propunem aceste verighete pentru că întrunesc elementele cele mai căutate de cuplur..
4.300 Lei
Verighete v1121 din Aur cu Design Spic si Randalina Verighete v1121 din Aur cu Design Spic si Randalina
Fabricat in Romania
Iubirea are o putere infinită. Iar voi experimentați această putere în momentul de față. Sunteți fericiți, curajoși, neînfricați, pentru că iubirea vă oferă motivația puternică de care aveți nevoie. Dacă sunteți în căutarea verighetelor, opriți-vă o clipă aici pentru că trebuie să vă arătăm această..
4.300 Lei
Afişare 1 - 54 din 251 (5 pagini)