Menu
Coşul tău

Verighete din aur sau platină cu diamante

Iubirea e cel mai dulce sentiment și ai putea să îl păstrezi așa pentru tot restul vieții cu o pereche de verighete care să exprime cel mai bine povestea voastră de iubire.

În calitate de producători iți oferim cea mai diversificată colecție de verighete din aur, verighete din platină, verighete din aur alb cu diamante, verighete din aur galben cu diamante.

Încununează iubirea alegând verighete personalizate Valmand.

Verighete Signature

Verighete v359 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v359 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne împlinește. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete discrete cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglindă, mângâiat de atingerea ..
5.400 Lei
Verighete Vintage cu Impletitura v228 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Vintage cu Impletitura v228 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller -15 %
Verighetele, acest simbol sublim al iubirii vă vor însoți toată viața, prin urmare, este imperios necesar ca acestea să ajungă la inimile voastre. Vă recomandăm această pereche de verighete pentru finețea, modul de realizare, dar și pentru designul care "îți ajunge la suflet". Verigheta pentru ea ar..
8.900 Lei 10.500 Lei
Verighete Model Verragio v755 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Model Verragio v755 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie drag și pe care să le priviți cu admirație, indiferent de câți ani trec. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidențiaz..
9.200 Lei
Verighete Simple vp358 din Platina cu Diamante Verighete Simple vp358 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne face extrem de fericiți. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete discrete din platină cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglind..
10.150 Lei
Verighete vp365 din Platina Model Honeycomb Verighete vp365 din Platina Model Honeycomb
Fabricat in Romania -8 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care vă bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite din platină, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii,..
10.450 Lei 11.300 Lei
Verighete Vintage v1637 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Vintage v1637 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania -16 %
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie drag și pe care să le priviți cu admirație, indiferent de câți ani trec. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidențiaz..
10.500 Lei 12.500 Lei
Verighete vp359 din Platina cu Diamante Verighete vp359 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne împlinește. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete din platină cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglindă, mângâiat de atinge..
11.400 Lei
Verighete vp364 din Platina cu Diamante Verighete vp364 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Trăim prin iubire. De asta suntem absolut convinși. Este sentimentul datorită căruia suntem cea mai bună variantă a noastră și încercăm să scoatem la inveală tot ce este mai bun în viața noastră, dar și în suflet. Alegeți aceaste verighete superbe din platină, cu un aspect lucios, fin, rafinat. Un m..
12.500 Lei
Verighete Clasice vp0801 din Platina cu Diamante Verighete Clasice vp0801 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Trăim prin iubire. Este sentimentul datorită căruia s-au scris cele mai frumoase povești și poezii. Este sentimentul care scoate din noi tot ce avem mai bun, mai frumos și mai sensibil. Ei bine, felicitări pentru că sunteți aici. Asta înseamnă că oficializați povestea voastră de dragoste și sunteți ..
12.700 Lei
Verighete Model Verragio v755.1 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Model Verragio v755.1 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire unică. Acele verighete de care să vă fie drag și pe care să le priviți cu admirație, indiferent de anii care trec. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidenția..
13.300 Lei
Verighete Model Verragio v755.2db din Aur sau Platina cu Diamante Albastre Verighete Model Verragio v755.2db din Aur sau Platina cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Mizați pe rafinamentul diamantelor albastre. Propunerea noastră constă în această pereche de verighete ce pot fi realizate din aur sau platină, concepute pentru a satisface până și cele mai exigente gusturi. Verigheta pentru ea are o lățime de 4.00 mm și este decorată cu 34 de diamante albastre (f..
13.300 Lei
Verighete vp230 din Platina cu Diamante Verighete vp230 din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Cel mai frumos moment al relației voastre se apropie. Iar emoțiile par să fie din ce în ce mai mari. Înțelegem că acestea pot deveni copleșitoare, de aceea, vă recomandăm verighetele care vă vor schimba viața. De fapt, o vor umple de iubire. Alegeți aceaste verighete superbe din platină, cu un asp..
13.500 Lei
Verighete v1630 din Aur sau Platina cu Diamante Negre Verighete v1630 din Aur sau Platina cu Diamante Negre
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă facă inima să tresară de bucurie pentru tot restul vieții? Iată propunerea noastr..
15.000 Lei
Verighete Regale v1483  din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Regale v1483  din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Vă doriți o pereche de verighete care să vă facă să vă simțiți precum un rege și o regină? Dorința vă este îndeplinită. Vă propunem un model regal definit de strălucire, de curaj, stil și frumusețe. Modul de realizare este ireproșabil, iar designul, bogat în elemente. Verigheta pentru ea are o lățim..
17.000 Lei
Verighete v1230.1 Model Tiffany din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v1230.1 Model Tiffany din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete cu model Tiffany. Verighete pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Pe care să le purtați având satisfacția că ați făcut cea mai bună alegere. Acestea sunt verighetele care vă vor bucura sufletul și privirea. Verigheta pentru ea are o lățime d..
18.500 Lei
Verighete Model Verragio vp755.2db din Platina cu Diamante Albastre Verighete Model Verragio vp755.2db din Platina cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Mizați pe rafinamentul diamantelor albastre. Propunerea noastră constă în această pereche de verighete din platină, concepute pentru a satisface până și cele mai exigente gusturi. Verigheta pentru ea are o lățime de 4.00 mm și este decorată cu 34 de diamante albastre (fiecare cu dimensiunea de 1.40..
18.800 Lei
Verighete v225 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre Verighete v225 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Entuziasmul a atins cele mai înalte cote, fericirea v-a învăluit în alura ei femecătoare, iar fluturii din stomac par să fie mai puternici ca niciodată. Vă regăsiți în descriere? Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă facă inima să tresară de bucurie pentru tot restul..
19.000 Lei
Verighete v225.1 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre Verighete v225.1 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Entuziasmul a atins cele mai înalte cote, fericirea v-a învăluit în alura ei femecătoare, iar fluturii din stomac par să fie mai puternici ca niciodată. Vă regăsiți în descriere? Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă facă inima să tresară de bucurie pentru tot restul..
19.950 Lei
Verighete v1230 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v1230 Model Verragio din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Puneți accentul pe calitate. Pe rafinament. Pe eleganță. Vă propunem o pereche de verighete care vor străluci la propriu pe degetele voastre. Verighetele au un design extrem de rafinat, un aspect lucios de tip oglindă, iar modul de realizare este ireproșabil. Verigheta pentru ea are o lățime de 3.00..
21.600 Lei
Verighete vp1230.1 Model Tiffany din Platina cu Diamante Verighete vp1230.1 Model Tiffany din Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete din platină, model Tiffany. Verighete pe care să nu le vedeți la tot pasul și de care să fiți mândri. Pe care să le purtați având satisfacția că ați făcut cea mai bună alegere. Acestea sunt verighetele care vă vor bucura sufletul și privirea. Verigheta pentru ea are o ..
24.500 Lei
Verighete v036 din Aur cu Diamante Incolore si Negre Verighete v036 din Aur cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Dacă sunteți aici, vă felicităm. Asta înseamnă că travesați o perioadă plină de emoție și bucurie. Oficializarea relației este un pas înainte în relație, dar și în viață. Alegeți aceaste verighete superbe, cu un design rafinat, realizat din 3 tipuri de aur, mângâiate de atingerea rafinată a diamante..
27.000 Lei
Verighete vp1230 Model Verragio din Platina si Aur cu Diamante Verighete vp1230 Model Verragio din Platina si Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Puneți accentul pe calitate. Pe rafinament. Pe eleganță. Vă propunem o pereche de verighete din platină, model Verragio, care vor străluci la propriu pe degetele voastre. Verighetele au un design extrem de rafinat, un aspect lucios de tip oglindă, iar modul de realizare este ireproșabil. Verigheta p..
27.600 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)