Inelul de logodna se ofera in momente atent alese, care sa ramana in memorie pentru tot restul vietii. In acest articol vom afla cum si cand se ofera inelul de logodna, astfel incat sa se intample acest lucru.


Cum se ofera inelul de logodna?


Exista multe feluri de abordare a acestei situatii: poti alege sa oferi inelul de logodna intr-un mod clasic sau poti sa apelezi la originalitate si sa te gandesti la moduri inedite in care sa faci asta. Orice ar fi, trebuie sa intelegi ca momentul este unul pretios si ca ar trebui gandit in detaliu, astfel incat sa fie o amintire frumoasa. Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand se ofera inelul de logodna:

  • Costul: avand in vedere ca ea il va purta pe mana pentru tot restul vietii, inelul de logodna trebuie sa fie pe gustul ei si sa se incadreze intr-o anumita plaja de preturi. Afla cat mai multe despre bijuteriile pe care le prefera si alege un inel de logodna care sa se incadreze in gusturile ei, indiferent cat costa acesta. Suma pe care o dai pe inelul de logodna nu ar trebui sa depaseasca venitul tau pe doua luni.
  • Modelul: acesta ar trebui sa fie pretios si sofisticat si sa nu se demodeze in timp. La bijuteria Valmand gasesti modele clasice, care trec bariera timpului, dar si alte feluri de inele de logodna, pentru persoanele care prefera sa iasa din tipare.


Cand se ofera inelul de logodna?


Poti alege sa il oferi odata cu cererea in casatorie sau dupa, pentru a il gasi impreuna, daca nu esti sigur de preferintele ei. Daca alegi varianta clasica, inelul de logodna se ofera atunci cand sunteti amandoi relaxati, ca de exemplu, cand mergeti intr-o calatorie.