Ne-am gandit ca pentru barbati cumpararea inelului de logodna este un proces nu tocmai usor si, de aceea, am pregatit un ghid complex despre cum afli marimea inelului de logodna, aici. In acest articol, insa, va vom prezenta o metoda nu atat de tehnica, insa care te-ar putea ajuta.


Metoda atei


Daca ai ocazia, cauta un inel al viitoarei tale sotii si masoara-l cu o ata sau o banda de hartie. Daca nu gasesti, incearca sa ii masori degetul, direct, motivand, de exemplu, ca ii faci un inel in joaca. Ai grija ca acesta sa nu fie nici prea strans si nici prea larg. Marimea ideala a inelului este atunci cand poate fi rotit, fara a cadea de pe deget.


Fa un semn acolo unde hartia sau ata infasurata atinge capatul liber. Astfel, bijutierul va sti cat de larg trebuie sa fie inelul, folosind propriile instrumente.


Pe site-ul magazinului nostru gasesti un grafic care sa te ajute sa definesti masura exacta a inelului de logodna. Setarile de printare sunt 8” x 11’. Pentru a verifica daca imaginea este conforma, aseaza o moneda de 50 de bani peste semnul aferent si vezi daca se potriveste.


Inele de logodna de la Valmand


La Valmand vei gasi nu doar modelul de inel de logodna care o va face pe iubita ta sa spuna marele „DA!”, ci si multe informatii care sa te ajute sa il alegi pe cel potrivit, incepand de la masaura si pana la piatra pretioasa. Informeaza-te inainte de a cumpara si vino in magazin sa discutam despre ceea ce iti doresti. Echipa noastra este una profesionista, extrem de bine pregatita, si te va ajuta in doar cateva minute sa alegi masura inelului de logodna si bijuteriile ideale. Apeleaza cu incredere la noi printr-una dintre metodele de contact afisate pe site.