Pentru ca este o bijuterie care marcheaza un moment important in viata ambilor parteneri, inelul de logodna ar trebui cumparat de la magazine de incredere, cu un anumit prestigiu in domeniu. La Valmand – o afacere veche, care comercializeaza bijuterii de peste 25 de ani, gasesti inele de logodna deosebite, create cu bun gust si o atentie deosebita la detalii, dar si o echipa bine pusa la punct, care sa te ajute sa faci alegerea corecta.


De ce ar trebui sa tin cont cand cumpar un inel de logodna?


Atunci cand cumperi un inel de logodna, ar trebui sa tii cont, in primul rand, de preferintele partenerei tale. Acesta trebuie sa se potriveasca cu gusturile ei in materie de bijuterii, insa sa se diferentieze prin design de tot ceea ce are. Complicat, nu? De aceea, echipa Valmand s-a specializat in ajutarea clientilor sa aleaga inelul de logodna perfect cu care sa isi impresioneze viitoarea mireasa.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un inel de logodna este bugetul. Acesta nu trebuie sa fie nici ieftin – tinand cont ca este o bijuterie pe care viitoarea ta sotie o va purta toata viata, dar nici foarte scump, astfel incat sa simti ca ai facut un sacrificiu. De fapt, expertii recomanda ca pretul unui inel de logodna sa nu depaseasca suma a doua salarii pe care le ia sotul.

Cel de-al treilea aspect de care trebuie sa tii cont este profesionalismul celor care iti vand inelul de logodna. La Valmand iti oferim intretinerea gratuita si asiguram raspunsuri profesionale si atent studiate pentru orice intrebare ai avea.


Alege cu incredere Valmand atunci cand vrei sa cumperi inelul de logodna pentru viitoarea ta sotie, iar noi te vom calauzi in alegerea lui, tinand cont de toate aspectele pe care ne-a invatat experienta sa le luam in considerare.