Colecţia Millenials este formată din inele de logodnă elegante, discreţia fiind cuvântul care reuşeşte să le descrie cel mai bine.


O colecţie diafană, romantică şi modernă, de care nu ne mai săturăm să o privim şi să-i descoperim în mod constant frumuseţea şi perfecţiunea. Această colecţie este martora celor mai emoţionante DA-uri şi a cuplurilor care-şi încep cu bucurie noua etapă a relaţiei. Este martora lacrimilor de fericire, a îmbrăţişărilor puternice, dar şi a declaraţiilor făcute din inimă.


Diamantele de tip solitaire, sunt vedetele colecţiei, acestea fiind disponibile în cele mai dorite forme, dar şi în cele mai diverse dimensiuni. Absolut toate modelele sunt complet personalizabile, aşadar nu cunoaştem limite. Şi n-ar trebui să cunoşti nici tu. Alege între aur (galben, alb sau roz) sau platină, între diferite tipuri de diamante sau combină-le aşa cum vrei şi dă frâu liber imaginaţiei. Orice idee ai avea, la Valmand ea poate deveni realitate. Nu trebuie decât să ne treci pragul, să te faci comod şi să ne spui cum vrei să arate inelul perfect. Experienţa fi una de care îţi vei aminti cu drag, iar zâmbetul iubitei tale îţi va confirma că ai făcut cea mai bună alegere.


Aruncă o privire la colecţia descrisă mai sus şi pregăteşte-te să faci marele pas în relaţie. Ce să alegi când oferta este atât de generoasă? Îţi lăsăm mai jos 5 idei de inele de logodnă din colecţia Millenials, poate-poate, una i se va potrivi de minune iubitei tale.


1. Dragostea te-a adus în cel mai frumos moment al vieții tale. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamant și bucură-te de cel mai frumos sentiment. Un inel cu diamant albastru care îi va complimenta frumusețea şi graţia mâinilor. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.15 ct și se poate configura până la 0.50. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege forma diamantului (rotund sau Princess), metalul prețios din care va fi realizat inelul (platină sau aur), dar și culoarea aurului (alb, galben, roz).

2.Cauți inelul care să se potrivească stilului ei remarcabil? Alege acest inel de logodna cu diamant negru și surprinde-o în cel mai plăcut mod. Modelul este definit de un design sofisticat și de o tehnică de realizare impecabilă. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.20 ct și se poate configura până la 1.00 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.26 ct. O alegere care-i va aduce zâmbetul pe buze.

3. Nu știi ce inel i-ar face inima să "cânte" de fericire? Alege acest inel de logodnă cu diamante incolore și un diamant albastru. Un inel realizat perfect din orice unghi alegi să-l privești. Acest model se remarcă prin culoarea vibrantă a diamantului albastru și prin finețea detaliilor. Greutatea diamantului albastru pornește de la 0.15 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.08 ct. Nu-ţi mai rămâne decât să alegi forma diamantului (rotund sau Princess), metalul prețios din care va fi realizat inelul (platină sau aur), dar și culoarea aurului (alb, galben, roz). De restul ne ocupăm noi cu drag.

4. Cauți sursa infinită a frumuseții? Atunci ești unde trebuie. Alege acest inel de logodnă cu diamante care să-i încânte sufletul cu frumusețea sa. O sursă nesfârșită de strălucire și grație. Greutatea diamantului central pornește de la 0.15 ct și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.15 ct. Un moment în sine, pe care-l veţi contempla împreună pentru tot restul vieţii.

5. Alege un inel care să devină simbolul iubirii voastre. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamant negru care să adune în inima ei, bucurie. Un model fascinant, care se remarcă prin strălucire, prin design și grijă la detalii. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.33 ct și se poate configura până la 1.00 ct. Este acest model, inelul cu care o vei cere în căsătorie?

Ştim că alegerea inelului de logodnă poate fi un proces destul de dificil, însă noi suntem aici să facem acest proces mai uşor şi mai plăcut. Te ascultăm cu răbdare, astfel încât să punem împreună baza celui mai frumos moment al relaţiei voastre.


Vino în magazinul Valmand sau vizitează site-ul nostru dacă eşti în căutarea inelului de logodnă, verighetelor sau pur şi simplu, vrei să o surprinzi cu un cadou preţios. Nu vei pleca cu mâna goală. Ba mai mult, vei aduce mai multă bucurie decât ti-ai imaginat vreodată.