Inelele de logodnă din colecţia Elite fac orice poveste de dragoste mai frumoasă.


Strălucirea diamantelor, varietatea acestora, dar şi designul complex al inelelor definesc cel mai bine colecţia despre care vorbim astăzi. Rafinament într-o formă îndrăzneaţă.


Designerii bijutieri, dar şi meşteşugarii noştri pricepuţi îşi unesc talentele şi, împreună, dau contur ideii de perfecţiune, pentru ca tu să-i faci cea mai frumoasă surpriză. Eşti încântat la acest gând, dar nu ştii de unde să începi? Mai jos, îţi prezentăm o listă cu 5 inele de logodnă din colecţia Elite, iar dacă niciunul dintre acestea nu reuşeşte să-ţi facă inima să tresalte, te aşteptăm în magazinul nostru pentru a creiona împreună inelul de logodnă pe care ţi l-ai imaginat pe degetul iubitei tale.


1. Aşadar, vrei ca ea să strălucească? Atunci acest inel de logodna o va face să strălucească atât la interior, prin bucuria imensă pe care o va aduce, cât și la exterior, datorită diamantelor care reflectă lumina într-un mod perfect. Diamantul principal este rotund, incolor și cu o greutate ce se situează între 0.30 ct și 0.50 ct. Diamantele secundare care plusează la capitolul design au o greutate aproximativă de 0.22 ct. Mai mult, în calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege metalul prețios din care va fi realizat inelul (platină sau aur), dar și culoarea aurului (alb, galben, roz). Dimensiunile inelului pornesc de la mărimea 41 și se opresc la mărimea 76, dar dacă nu cunoști mărimea, noi vom avea grijă să dăruiești inelul perfect. De asemenea, oferim gratuit servicii de modificare a măsurii, precum și curățare profesională/rodinare/lustruire pentru bijuteriile create sau cumpărate din magazinele noastre. Dăruiește-i un inel de logodnă care să vă însoțească fericirea pentru toată viața.


2. Ieși din zona alegerilor comune și mizează pe un inel de logodnă cu diamante și safir, extraordinar din toate punctele de vedere. Un inel de care se va îndrăgosti iremediabil. Greutatea safirului pornește de la 0.50 ct și se poate configura până la 0.70 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare incolore este de 0.20 ct. La Valmand, facem tot posibilul ca experiența ta să fie una de neuitat, iar inelul de logodnă, unic.


3. Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că vrei să faci un pas înainte în relație. Felictări! Alege acest inel de logodnă cu diamant negru, model Tiffany, care să-i taie răsuflarea de emoție atunci când îl va vedea. Un model care cucerește inimi și priviri. Greutatea diamantului negru pornește de la 0.33 ct și se poate configura până la 1.00 ct, în funcție de preferințele tale, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.25 ct. Poți alege între aur de 14K, aur de 18K sau platină, în 3 variante de culori: alb, galben, roz. O mulţime de variante, un singur loc.


4. Ia-o de mână și mergeți către cele mai frumoase experiențe împreună. Așează-i pe deget acest inel de logodnă cu diamant și bucurați-vă de momentul vostru. Un inel fin, discret, care va arăta senzațional alături de verigheta care va urma. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 ct și se poate configura până la 0.50 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege forma diamantului (rotund sau Princess), metalul prețios din care va fi realizat inelul (platină sau aur), dar și culoarea aurului (alb, galben, roz).


5. Pregătește cea mai frumoasă declarație de dragoste și oferă-i acest inel de logodnă cu diamante. Emoția și bucuria vor fi la cele mai înalte cote. Un model care o va cuceri din prima secundă. Greutatea diamantului pornește de la 0.30 și se poate configura până la 0.50 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare incolore este de 0.12 ct. Prea multe detalii? Nu-I nimic. Spune-ne ce îţi place şi de restul ne vom ocupa noi.


Îţi suntem alături în cele mai importante evenimente din viaţă cu bijuterii realizate la înalte standarde de calitate. Indiferent care este ocazia pentru care doreşti o bijuterie specială, fie că ne referim la inele, cercei, brăţări, coliere sau pandantive, la Valmand, nu există limite. Putem realiza orice tip de bijuterie, în orice formă şi dimensiune pentru ca visul tău să devină realitate.


Cumpără bijuterii produse în România şi trăieşte-ţi povestea fără limite, alături de Valmand.