Colecţia Signature este o selecţie a celor mai spectaculoase inele de logodnă. Iar când spunem asta, definim atât partea de realizare (de la stadiul de idee), cât şi de tehnică şi design. O colecţie de lux, ce exprimă prin fiecare detaliu, eleganţă, rafinament şi stil. Exprimă-ţi liber iubirea şi dăruieşte-i un inel de logodnă, cum altul nu există. Un inel realizat la superlativ pentru celebrarea iubirii voastre.


De să alegi un inel de logodnă din colecţia Signature


Despre posibilităţile de personalizare pe care le oferă Valmand am mai vorbit. Cu ce vine în plus un inel din colecţia Signature? Cu un design elaborat care nu cunoaşte oprelişti. Cu originalitate. Cu grandoare. Practic, înglobeză un set de trăsături care dau valoare. Şi nu ne referim doar la cea materială.


Inele de logodnă custom


Lasă-te inspirat de splendoarea inelelor aflate în colecţia Signature sau creionează împreună cu bijutierii Valmand propria idee. Gradul de complexitate este în slujba noastră. La fel şi exigenţa în ceea ce priveşte modul de realizare şi atenţia la detalii.

Transformă-ţi povestea de iubire într-una de basm. Pentru acest lucru, îţi prezentăm 5 inele de logodnă care au cucerit inimi. Şi continuă să o facă.


1. Alege un inel special care să iasă în evidenţă prin detaliile fine şi o tehnică ireproşabilă. Noi mizăm pe acest inel de logodnă cu diamant negru care nu va trece neobservat. Un model unic, definit de strălucire, de curaj, dar și de designul armonios. O bijuterie fascinantă care va fi sursa infinită a bucuriei ei. Greutatea diamantului negru este de 7.15 ct, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 1.00 ct.

2. Cere-o în căsătorie cu un inel special și cu un buchet de sentimente. Oferă-i acest inel de logodnă cu diamante și lasă-te purtat de emoție, de dragoste și de trările complexe. Un model grațios, seducător care va arăta perfect pe degetul ei. Atenția la detalii și tehnica de excepție sunt alte atribute care îl definesc. Greutatea diamantului central este de 1.00 ct, iar greutatea diamantelor secundare este de 0.45 ct. În calitate de producător, îți oferim posibilitatea de a alege metalul prețios din care va fi realizat inelul (platină sau aur), dar și culoarea aurului (alb, galben, roz.

3. Cauți un inel spectaculos care să descrie intensitatea sentimentelor tale? Atunci, oprește-te aici și alege acest inel de logodnă cu safir pentru că va fi exact pe dorința inimii ei. Un model ademenitor, cu note vintage, care va atrage valuri de admirație. Greutatea safirului pornește de la 0.60 ct și se poate configura până la 1.00 ct, în funcție de preferințele tale, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.40 ct.

4. Iubirea merită sărbătorită în cel mai frumos mod. Dăruiește-i acest inel de logodnă cu diamant Cushion, grațios și plin de farmec. Un model care arată impecabil din orice unghi alegi să-l privești. Greutatea diamantului Cushion pornește de la 0.70 ct și se poate configura până la 1.00 ct, în funcție de preferințele tale, iar greutatea aproximativă a diamantelor secundare este de 0.35 ct. La Valmand, facem tot posibilul ca experiența ta să fie una de neuitat, iar inelul de logodnă, unic. Configurează-l cum dorești, pentru că ai libertatea de a alege dintre platină sau aur alb, aur galben, aur roz, de 14k sau 18k.

5. Nu-ți găsești cuvintele potrivite pentru a-i declara iubirea? Alege acest superb inel de logodnă cu diamant și lasă-l să "vorbească" în locul tău. O va face cu grație, stil și atitudine. Un model elegant căruia "îi place" să fie privit. Greutatea diamantului central pornește de la 0.70 ct și se poate configura până la 1.00 ct.

 

Iubirea este sentimentul datorită căruia cunoaştem cele mai intense trăiri. Pentru aceasta vrem să fim cea mai bună variantă a noastră şi să oferim peste măsură. Oferă un inel de logodnă care să definească toate aceste sentimente şi scrie prima pagină din noua etapă a vieţii voastre. Vino în magazinul nostru sau accesează din confortul casei tale colecţia Signature. Cu siguranţă te vei simţi inspirat de frumuseţea inelelor de logodnă şi vei alege cu sufletul.