Menu
Coşul tău

Pandantive

Chocker pan563 din Aur cu Diamant Natural Chocker pan563 din Aur cu Diamant Natural
Fabricat in Romania Bestseller #în stoc #celmaibunpret -25 %
Afişare 1 - 54 din 114 (3 pagini)

Probabil că nu există accesorii cu o simbolistică mai puternică decât pandantivele. Ele pot fi reprezentări ale sentimentelor de afecțiune luând forma inimilor sau chiar a unui chip drag; Ori ale înțelepciunii și cunoașterii ca schiță a pomului vieții; Înfățișând semnele zodiacale pandantivele sunt o expresie a timpului, iar după tiparul crucii, un simbol al sacrificiului.

Pandantivele sunt un mod ideal de a exprima fizic însușiri sufletești ale propriei persoane când la baza alegerii lor stau trăsăturile de caracter ale purtătorului. Sau pot fi un mod sofisticat de a transmite gânduri ce nu pot fi transpuse în cuvinte atunci când o persoană le alege cu scopul de a le dărui.

A înșira toate motivele pentru care pandantivele sunt niște accesorii extraordinare în doar câteva rânduri ne-ar fi imposibil. Dar un lucru este cert: ca bijuterii pandantivele sunt unele din cele mai apreciate piese și un lucru valabil pentru toate este faptul că indiferent de forma lor ele au darul de a grăi și vorbesc despre dorințe, visuri, aspirații și rafinament.