Pe toţi ne bucură ideea de cadou. Fie că primim sau dăruim, un cadou va aduce mereu zâmbetul pe buze. Ce faci însă, când nu găseşti ceea ce doreşti şi nici ideile nu sunt prea generoase, mai ales atunci când trebuie să faci un cadou pentru mama? Primul gând te îndeamnă să cumperi ceva util. Conform dialogului tău interior, produsul îşi va găsi utilitatea în casa mamei şi în felul acesta, bifezi două lucruri în acelaşi timp. Ba chiar se va gândi cu bucurie la tine ori de câte ori va folosi produsul respectiv. Inteligent, aşa-i? Apoi, închei brusc dialogul început pentru că îţi dai seama că acel ceva nu va avea “viaţă” prea lungă şi până la urmă este prea banal pentru cea mai importantă fiinţă din viaţa ta.


Prin urmare, îţi pui din nou mintea la treabă cerându-i să caute idei pentru un cadou deosebit prin intermediul căruia să-ţi arăţi recunoştinţa, un cadou care să marcheze momentul într-un mod inedit. Dar ce înseamnă deosebit pentru tine, nu înseamnă deosebit şi pentru persoana căreia doreşti să-i faci surpriza. Aşa că după momente lungi de aşteptare în speranţa unei revelaţii, ajungi la concluzia că merită să pariezi pe un cadou simbolic. Acel ceva care să vorbească de la sine şi să fie reprezentativ pentru mama, persoana căreia îi porţi o iubire infinită. Te încântă ideea, ba chiar entuziasmul că ştii exact ce cauţi este molipsitor. Însă, acum urmează partea cea mai grea. Ce cadou ar putea să întrunească toate cerinţele tale? Să fie frumos, de calitate, util, cu semnificaţie aleasă şi durabil?


Aceste întrebări reprezintă şi motivul pentru care din ce în ce mai mulţi oameni preferă să ofere bani drept cadou, pe ideea că “îşi va cumpăra omul ce are nevoie, iar eu scap de grija cadoului”. Până la un punct putem fi de acord cu tine, însă nimic nu se compară cu emoţia pe care o pui într-un cadou. Iar aici nu discutăm despre valoarea materială, ci despre valoarea sentimentală. Prin urmare, iată câteva idei de cadouri pentru mama, care vor aduce multă bucurie. Transformă momentul aniversării într-unul plin de magie şi graţie.


Colier aur. Care crezi că va fi reacţia mamei tale când îi vei aşeza colierul la gât? Oare câte emoţii îşi vor face apariţia în acest moment sublim? Cu siguranţă ştii deja răspunsul, iar noi ne imaginăm sclipirea din ochii vostri, greu de descries în cuvinte. Descoperă colierele din colecţia Valmand şi alege-l pe cel care-l simţi cel mai aproape de sufletul tău. Realizate din aur de 14k sau 18 k, colierele de la Valmand reprezintă expresia rafinamentului. Un cadou valoros din toate punctele de vedere. Un cadou pe care-l vei admira la gâtul celei mai dragi persoane din viaţa ta, mult timp de acum înainte.


Cercei aur. Orientează-te către cerceii de dimensiuni mai mici, discreţi şi pe care-i poate purta în fiecare zi. Nu numai la ocazii speciale. Fiecare zi este la fel de importantă, aşadar încurajeaz-o să se bucure azi de tot ce este mai frumos şi să nu aştepte momente speciale. La Valmand găseşti cercei din aur cu diamante, care o vor încânta din primul moment. Extrem de rafinaţi, cerceii din colecţia mai sus amintită, reprezintă un cadou memorabil care va conţine cele mai pure sentimente de dragoste. Parcă este mai uşor acum, nu-i aşa? Şi mai plin de sens …


Inel aur. Nimic nu este mai înălţător decât exprimarea sentimentelor pentru cei dragi. Cultivă-ţi un obicei din a le spune celor dragi cât de mult îi iubeşti. Nu trebuie să aştepti aniversarea. Cum se simte acest lucru? Ca un balsam care învăluie sufletul în căldură şi mângâiere. Revenind la inelul cadou, îţi recomandăm să te orientezi către pietre preţioase precum smarald, rubin, safir sau perle pentru ca bijuteria să cuprindă şi frumuseţea inegalabilă a nestematelor. Cu un inel nu vei da greş niciodată, însă trebuie să acorzi atenţie măsurii potrivite. O bijuterie mai veche poate fi de mare ajutor în acest caz, aşadar nu este timp de pierdut.


Pandantiv aur cu mesaj. Ei bine, aici ai libertatea de a alege mesajul pe care doreşti să-l transmiţi. Nu te limita la mesaje convenţionale sau doar la ceea ce sună bine. Dedică-i mesajul pe care-l simţi cu toată fiinţa ta. Dacă inspiraţia nu te ajută, poţi opta pentru un simbol. O inimă, semnul infinitului sau copacul vieţii au vibraţii foarte înalte şi conotaţii pozitive. Fii originală şi lasă darurile să exprime ce simţi. Sau măcar o părticică din universul tău interior.


Cadouri personalizate


Cauți ceva special care să se potrivească cu emoția pe care o trăieşti la aniversarea mamei? La Valmand dorințele tale capătă contur. Pentru că orice model de bijuterie ți-ai dori, Valmand îl poate realiza. Scrie-ne sau vino în magazinul nostru pentru o discuţie în tihnă. Vom asculta cu atenţie cerinţele tale şi vom ajunge împreună la cel mai frumos rezultat, astfel încât bijuteria pentru mama să fie cu adevărat spectaculoasă. Exprimă-ţi iubirea şi recunoştinţa într-un mod unic şi perfect.