Ce femeie nu a vazut macar o data in viata filmul Breakfast at Tiffany’s si nu a suspinat dupa stilul de viata decadent al frumoasei Holly care isi savureaza nonsalant prima masa a zilei in fata unei vitrine cu diamante? Holly in fata stralucitoarelor diamante muscand dintr-un croasant si sorbind o cafea dintr-un pahar de plastic este probabil una din cele mai frumoase si cunoscute scene ale cinematografiei mondiale. Cat despre numele Tiffany in industria bijuteriilor, daca pana atunci fusese popular, de atunci incolo a devenit o legenda. De aceea, daca esti in cautarea unui inel de logodna, dar nu stii la ce model sa te opresti, te asiguram ca un inel Tiffany de la Valmand iti va aduce raspunsul mult dorit.


 


4 Motive pentru care sa optezi pentru un inel Tiffany de la Valmand


 


#1 Tiffany este un cuvant sinonim pentru diamant


 


Din intreaga noastra colectie de bijuterii, modelul de inel Tiffany este unul din cele traditionale. Piesa centrala a unui inel de logodna este diamantul - o superba bobita stralucitoare ce impodobeste o bijuterie din metal pretios. Iar prin design-ul sau si combinatia de culori, inelul Tiffany scoate in evidenta calitatile diamantului mai sincer si mai curat decat orice alt inel de logodna. Si cum logodna este prima parte a unei povesti de dragoste sincere, cu ce inel mai potrivit poti sa cazi in genunchi in fata iubitei si sa rostesti cuvintele: vrei sa fii sotia mea?


 


#2 Poti fi original cu un model traditional


 


Cine a spus ca inelele Tiffany pot fi doar din aur alb si diamante incolore? Acest model arata absolut superb si confectionat din aur galben incrustat cu diamante albastre sau negre. De asemenea, pentru ca la Valmand esti liber sa-ti exprimi cum vrei originalitatea, avem nevoie doar de o fotografie sau sa ne spui care sunt culorile pe care le preferi, iar noi iti confectionam inelul de logodna exact asa cum l-ai visat.


 


#3 Oferi un model care nu se demodeaza niciodata


 


La fel cum moda hainelor, a muzicii, a automobilelor si a tot ce inseamna stil de viata se schimba de la an la an, vremea trece si lasa in urma ei si popularitatea bijuteriilor. Dar cu toate acestea, exista si modele nemuritoare printre care se numara si inelul Tiffany de la Valmand care va fi la fel de actual ca acum si peste o suta de ani. Putine lucruri nu se demodeaza niciodata, dar cand vine vorba de bijuterii, acest inel este unul dintre ele.


 


#4 Putin inseamna intotdeauna mai mult


 


Frumusetea inelului Tiffany de la Valmand consta in simplitate. Cu acest inel nu daruiesti o bijuterie care va acapara intreaga imagine a persoanei care-l poarta, ci una care ii va completa calitatile si le va scoate in evidenta. Tiffany este un model de inel minimalist care se va potrivi de minune cu celelalte accesorii ale iubitei tale si pe care cu siguranta il va indragi pentru tot restul vietii, ca si legatura cu cel care i l-a oferit.