In prima parte a acestui ghid am discutat despre ceea ce conteaza cu adevarat atunci cand alegi inelul de logodna. In acest articol, vom continua micul nostru ghid, sperand ca sfaturile pe care le oferim sa va fie de un real ajutor si ca bijuteria aleasa va fi pe gustul viitoarei tale sotii.


5. Nu-ti fie frica sa alegi un inel unic


Daca nu esti sigur de preferintele in  materie de bijuterii ale viitoarei tale sotii, cel mai bine este sa incerci un model clasic, cu o piatra solitaire. Daca, insa, crezi ca acesteia i-ar placea, nu-ti fie frica sa cauti un model unic sau chiar sa faci o bijuterie la comanda.


6. Inele de logodna la comanda


Echipei Valmand ii face placere atunci cand primeste comenzi de bijuterii, deoarece iubim procesul de creatie al acestora, despre care am si vorbit in alte articole, cat si pe paginile magazinului nostru, in detaliu. De aceea, ne bucuram ori de cate ori un client decide ca doreste sa daruiasca iubitei sale o bijuterie unica, pe care noi sa o creem. Ia in considerare si acest lucru si vino sa discutam de conditiile de creare a unui inel de logodna la comanda.


7. Nu merge singur la cumparaturi


Cel mai bine este sa cumperi inelul de logodna fiind insotit de o persoana in ale carui gusturi ai incredere. Aceasta poate fi o sora sau o prietena a viitoarei mirese si te poate ajuta si sa masori inelul, astfel incat sa iei marimea potrivita.


Echipa Valmand iti sta la dispozitie pentru orice fel de intrebari ai avea si te va ajuta pas cu pas sa alegi inelul de logodna perfect cu care sa iti ceri iubita in casatorie. Ia legatura cu noi printr-una dintre metodele de contact afisate pe site si asigura-te ca faci alegerea potrivita.