In zilele de astazi, pentru a cumpara un inel de logodna, trebuie sa iei in considerare multe lucruri. In urmatoarele doua articole vom incerca sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi, venite din experienta noastra de peste 30 de ani la casa de bijuterii Valmand.


1. Nu trebuie sa-ti pese de trenduri


Trendurile vin si pleaca, insa un inel de logodna este cumparat pentru a sta acolo mult si bine, o viata intreaga. De aceea, expertii nostri recomanda sa alegeti inelele de logodna cu tenta clasica, care depasesc limitele temporale. Scopul ar trebui sa fie sa gasesti piatra perfecta care sa se potriveasca iubitei tale si care sa o convinga sa spuna marele “Da!”.


2. Piatra pretioasa nu trebuie sa fie perfecta pe hartie


Da, este frumos sa ai o piatra pretioasa care sa obtina un scor cat mai bun in testul celor 4C, insa acesta nu trebuie sa fie perfect. Comercializam pietre cat mai bune, insotite de certificat GIA, astfel incat nu acesta ar trebui sa fie principalul factor de decizie.


3. Marimea conteaza doar daca tu decizi asta


Marimea nu ar trebui sa conteze decat daca tu sau viitoarea ta logodnica puneti un accent ridicat pe asta. Sunt multi alti factori pe care sa ii iei in considerare, precum calitatea aurului, culoarea acestuia, forma pietrei sau dimensiunea inelului.


4. Trebuie sa stii de unde provine piatra pretioasa


Exista comercianti care aduc pietre pretioase din tarile in care se poarta razboi pentru a le avea. La Valmand, din fericire, nu ne-am dorit sa sustinem acest macel si, de aceea, peitrele noastre pretioase provin doar din zone cu pace, unde nu se face vreo exploatare a persoanelor care traiesc acolo.


Cumpara inelul de logodna de la noi, iar echipa noastra te va ajuta cu tot ceea ce ii sta in putinta pentru a face alegerea potrivita.