Menu
Coşul tău

Verighete din aur sau platină cu diamante

Iubirea e cel mai dulce sentiment și ai putea să îl păstrezi așa pentru tot restul vieții cu o pereche de verighete care să exprime cel mai bine povestea voastră de iubire.

În calitate de producători iți oferim cea mai diversificată colecție de verighete din aur, verighete din platină, verighete din aur alb cu diamante, verighete din aur galben cu diamante.

Încununează iubirea alegând verighete personalizate Valmand.

Verighete Elite

Verighete v137.1 din Aur sau Platina cu finisaj mat satinat Verighete v137.1 din Aur sau Platina cu finisaj mat satinat
Fabricat in Romania
Iubirea face totul să fie mai frumos, mai ușor, mai viu și mai plin de sens. Iubirea oferă putere, energie și zâmbete. Pe scurt, iubirea dă sens vieții. Alegeți aceaste verighete superbe, cu un aspect satinat, modern, rafinat. Verighetele au o lățime de 5 mm. La Valmand, în calitate de producător, ..
4.200 Lei
Verighete v354 din Aur cu Striatii Verighete v354 din Aur cu Striatii
Fabricat in Romania
Alegeți împreună verighetele cu ajutorul cărora să celebrați momentul căsătoriei. Alegeți verighetele care să vă definească, să vă aducă bucurie și împlinire. Verighetele pe care vi le recomandăm întrunesc cele mai căutate criterii: design și durabilitate. Aceste verighete au un design minimalist, i..
4.300 Lei
Verighete v137 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v137 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Iubirea face totul să fie mai frumos, mai ușor, mai viu și mai plin de sens. Iubirea oferă putere, energie și zâmbete. Pe scurt, iubirea dă sens vieții. Alegeți aceaste verighete superbe, cu un aspect satinat, modern, rafinat. Verigheta pentru ea are o lățime de 5.5 mm și are încastrat un diamant in..
4.400 Lei
Verighete v067 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v067 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Dacă sunteți aici, trebuie să vă felicităm, pentru că travesați o perioadă plină de emoție și bucurie. Asta înseamnă că doriți să oficializați relația și că sunteți pregătiți pentru următorul pas în relație, dar și în viață. Alegeți aceaste verighete discrete cu un design rafinat, mângâiat de atinge..
4.850 Lei
Verighete v163 din Aur sau Platina cu Diamante Albastre Verighete v163 din Aur sau Platina cu Diamante Albastre
Fabricat in Romania
Iubirea este sentimentul care ne face să simțim că trăim cu adevărat. Este sentimentul datorită căruia s-au scris cele mai frumoase povești și poezii. Este sentimentul care scoate din noi tot ce avem mai bun, mai frumos și mai sensibil. Ei bine, felicitări pentru că sunteți aici. Asta înseamnă că of..
4.950 Lei
Verighete v365 din Aur sau Platina Model Honeycomb Verighete v365 din Aur sau Platina Model Honeycomb
Fabricat in Romania -15 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care vă bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii, finisajul p..
4.950 Lei 5.800 Lei
Verighete Simple v358 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete Simple v358 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Vă mulțumim că ne permiteți să luam parte la povestea voastră de dragoste. Acest lucru ne împlinește. Și pentru că sunteți aici, vă propunem o pereche de verighete rafinate cu diamante. Alegeți aceaste verighete discrete cu un design rafinat și un aspect lucios de tip oglindă, mângâiat de atingerea ..
5.150 Lei
Verighete v193 din Aur sau Platina cu Diamante Patrate Verighete v193 din Aur sau Platina cu Diamante Patrate
Fabricat in Romania
Alegerea verighetelor aduce împlinire, emoție, dar și o doză generoasă de fericire. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție tuturor detaliilor pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie. Țineți cont de modul vostru de viață, de activitățile pe care le întreprindeți, dar și de stilul per..
5.250 Lei
Verighete v081 din Aur Verighete v081 din Aur
Fabricat in Romania -10 %
Dragostea poate lua forme dintre cele mai diverse, iar poveștile de dragoste nu urmează niciun tipar. Asta le face unice, bogate în experiențe și trăiri. Nu știm cum arată povestea voastră de dragoste, dar dacă ați ajuns aici, felicitări! Înseamnă că iubirea vă poartă pe cele mai înalte culmi ale vi..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v1253 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura Verighete v1253 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura
Fabricat in Romania -10 %
Celebrați momentul căsătoriei voastre cu cele mai frumoase verighete. Cu acele verighete care să vă amintească pentru tot restul vieții iubirea care v-a adus în acest punct. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele pe care să..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v1576 Custom din Aur cu Model Laser
Fabricat in Romania -10 %
Bucuria este emoția care care vă însoțește în relație, dar și în momentul alegerii verighetelor. Aceeași bucurie o simțim si noi pentru că putem ajuta în alegerea acestora, punându-vă la dispoziție o mulțime de modele. Astăzi, însă, ne oprim asupra unui model original. Din toate punctele de vedere. ..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v198 din Aur sau Platina Model Nodul Iubirii Verighete v198 din Aur sau Platina Model Nodul Iubirii
Fabricat in Romania -10 %
Căutați verighetele care să lase pe toată lumea cu gura căscată? Ei bine, avem pentru voi un model excentric și curajos, pentru că tipul de gravură iese din zona cu care sunteți obișnuiți. Verighetele sunt personalizate într-un mod foarte atractiv, nodul iubirii fiind vedeta care tronează verighete...
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v983 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura Verighete v983 din Aur sau Platina cu Model Inspirat din Natura
Fabricat in Romania -10 %
Entuziasmul este la cele mai înalte cote, debordați de bucurie și fericire, iar totul în jur pare mai frumos. Ei bine, aceste sentimente înălțătoare sunt cele care vă duc spre Altar și tot ele vă vor ține uniți pentru toată viața. Simțiți cum iubirea trece prin voi, dar și dincolo de voi. Alegeți o ..
5.400 Lei 6.000 Lei
Verighete v185 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v185 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Clasicul nu se va demoda niciodată, iar atunci când acesta va fuziona cu notele moderne, rezultatul nu are cum să fie decât unul spectaculos. Vă propunem o pereche de verighete deosebit de frumoase. Se fac remarcate prin centura de diamante prezentă pe verigheta ei, prin finisajul lucios, dar și pr..
5.420 Lei
Verighete v110 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v110 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania Bestseller
Iubirea are o putere infinită. Iar voi știți asta. Pentru că face totul să fie mai frumos, mai ușor, mai viu și mai plin de sens. Iubirea vă oferă energie, motivație și acei fluturi despre care s-au scris cele mai frumoase cântece. Acele cântece în care se regăsește fiecare îndrăgostit. Pe scurt, iu..
5.500 Lei
Verighete v1601 din Aur sau Platina Model Copacul Vietii Verighete v1601 din Aur sau Platina Model Copacul Vietii
Fabricat in Romania
Copacul vieții este un simbol care atrage după sine perfecțiunea, armonia și echilibrul. Având atâtea caracteristici, nu aveam cum să nu gravăm acest simbol și pe o pereche de verighete. Iar motivele sunt evidente. Alegeți aceaste verighete superbe cu simbolul copacului vieții, cu un aspect lucios, ..
5.500 Lei
Verighete v353 din Aur cu Impletitura Manuala Verighete v353 din Aur cu Impletitura Manuala
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete pe care să le purtați cu drag și care să vă amintească pentru totdeauana, iubirea care vă va duce la Altar. Vă propunem o pereche de verighete superbe, realizate în România, cu un finisaj lucios și cu 2 împletituri manuale care vor atrage valuri de simpatie. O pereche ..
5.500 Lei
Verighete v968 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v968 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Suntem fericiți să vedem împlinirea cuplurilor. Să simțim emoția, să vedem fericirea și să trăim alături de ele toate sentimentele frumoase. Ne simțim fericiți să ne aflăm într-un mediu plin de iubire, tocmai de aceea, ne implicăm 100%, astfel încât să alegeți cele mai inspirate verighete. Ce vă pro..
5.500 Lei
Verighete v0761 din Aur doua culori si Diamante Verighete v0761 din Aur doua culori si Diamante
Fabricat in Romania
Ce alegi când nu știi ce să alegi? Bună întrebare. Începeți prin a vă analiza gusturile și preferințele, stilul de viață, activitățile de zi cu zi, dar și personalitățile. Trageți linie și îndreptați-vă către un odel care să satisfacă ambele gusturi. Voi recomandăm aceste verighete pentru că întrune..
5.550 Lei
Verighete v145 din Aur cu Diamant Verighete v145 din Aur cu Diamant
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte care să vă fure zâmbete pentru tot restul vieții? Iată propunerea noastră deosebită care, speră..
5.550 Lei
Verighete v860 din Aur cu Diamante Verighete v860 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Căsătoria este unul dintre momentele care ne face extrem de fericiți. Fericirea voastră estte împlinirea noastră. Misiunea noastră. Acesta este motivul pentru care suntem aici și vrem să facem totul să fie și să arate perfect. Știm că dai totul, așa că, oferim, la rândul nostru, ce este mai frumos. ..
5.550 Lei
Verighete Model Celtic v1719 din Aur sau Platina Verighete Model Celtic v1719 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Dragostea nu are nevoie de nicio definiție. Dragostea se trăiește și se simte. Nu știm cum arată povestea voastră de dragoste, dar știm sigur că, din acest moment, doriți să pășiți în viață ținându-vă de mână. Tocmai de aceea, vă propunem aceste verighete cu finisaj lucios și model celtic. Un model ..
5.600 Lei
Verighete Patrate v196 din Aur sau Platina Verighete Patrate v196 din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Verighetele pătrate trezesc interesul viitorilor miri. Și nu este de mirare, mai ales că au doza necesară de originalitate și oferă confort în timpul purtării. Ba mai mult, designul acestora este foarte plăcut, ceea ce vă va încânta. Mult timp de acum înainte. O pereche de verighete care va atrage p..
5.600 Lei
Verighete v1164 Custom din Aur Model Laser Verighete v1164 Custom din Aur Model Laser
Fabricat in Romania -10 %
Bucuria este emoția care care vă însoțește în relație, dar și în momentul alegerii verighetelor. Aceeași bucurie o simțim si noi pentru că putem ajuta în alegerea acestora, punându-vă la dispoziție o mulțime de modele. Astăzi, însă, ne oprim asupra unui model original. Din toate punctele de vedere. ..
5.600 Lei 6.250 Lei
Verighete v1230611 Vintage din Aur Verighete v1230611 Vintage din Aur
Fabricat in Romania
Dacă stilul pe care-l căutați este cel vintage, credem că avem pentru voi verighetele perfecte. Acestea îmbină elementele vintage cu designul elaborat. Un model superb care va trece cu brio proba timpului. Verigheta pentru ea este cu adevărat specială, atenția la detalii și modul de realizare fiind..
5.600 Lei
Verighete v1338 din Aur sau Platina cu Model Infinit Verighete v1338 din Aur sau Platina cu Model Infinit
Fabricat in Romania
Alegeți verighetele care să vă definească. Verighetele care să vorbească despre povestea voastră de iubire infinită. Acele verighete de care să vă fie drag și pe care să le priviți cu admirație. Verighetele pe care vi le recomandăm vin cu ceva special. Acestea se evidențiază printr-o tehnică extraor..
5.600 Lei
Verighete v1517 din Aur sau Platina model Valuri Verighete v1517 din Aur sau Platina model Valuri
Fabricat in Romania
Sărbătoriți momentul căsătoriei cu o pereche de verighete superbe. Acele verighete care să vă facă să zâmbiți dimineața și să vă descrețească frunțile, seara. Vă propunem aceste verighete realizate din aur sau platină cu finisaj satinat și model de tip valuri. Verighetele au o lățime de 5.50 mm și s..
5.600 Lei
Verighete v1574 din Aur sau Platina cu Model Creanga Verighete v1574 din Aur sau Platina cu Model Creanga
Fabricat in Romania
Nimic nu se compară cu bucuria pe o simțiți acum. Planurile de viitor sunt mărețe, dorințele, pe măsură și entuziasmul vă face inimile să bată cu putere. Una pentru cealaltă. Așadar, căsătoria este următorul pas firesc în relație. Vă felicităm, dacă ați hotărât șă vă uniți destinele, dar și pentru f..
5.600 Lei
Verighete v183 din Aur sau Platina cu Model Laser Verighete v183 din Aur sau Platina cu Model Laser
Fabricat in Romania
Bucuria pe care o simțiți când sunteți împreună este la superlativ, știți că sunteți făcuți unul pentru celălalt, așadar, este momentul perfect pentru că lucrurile să se așeze în favoarea voastră. Dacă vă uitați după verighete, opriți-vă o clipă pentru că s-ar putea să fie exact ceea ce căutați. O c..
5.600 Lei
Verighete v079 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v079 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Dacă sunteți aici, trebuie să vă felicităm, pentru că travesați o perioadă plină de emoție și bucurie. Asta înseamnă că doriți să oficializați relația și că sunteți pregătiți pentru următorul pas în relație, dar și în viață. Alegeți aceaste verighete discrete cu un design rafinat, mângâiat de atinge..
5.650 Lei
Verighete v1090 din Aur cu Diamant Princess Verighete v1090 din Aur cu Diamant Princess
Fabricat in Romania -8 %
Alegerea verighetelor aduce împlinire, emoție, dar și o doză generoasă de fericire. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție tuturor detaliilor pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie. Țineți cont de modul vostru de viață, de activitățile pe care le întreprindeți, dar și de stilul per..
5.700 Lei 6.200 Lei
Verighete v1622 din Aur sau Platina cu Diamante Model Sfoara Verighete v1622 din Aur sau Platina cu Diamante Model Sfoara
Fabricat in Romania -10 %
Suntem fericiți când vedem cupluri în căutarea verighetelor. Simțim energia lor, emoția, vedem fericirea, trăim alături de ei toate sentimentele frumoase. Ne simțim binecuvântați să vedem și să simțim iubirea, tocmai de aceea, ne implicăm 100% în alegerea verighetelor. Ce vă propunem? O pereche de v..
5.700 Lei 6.300 Lei
Verighete Custom v9731 din Aur cu Diamante Verighete Custom v9731 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Bucuria este emoția care care vă însoțește în relație, dar și în momentul alegerii verighetelor. Aceeași bucurie o simțim si noi pentru că putem ajuta în alegerea acestora, punându-vă la dispoziție o mulțime de modele. Astăzi, însă, ne oprim asupra unui model original. Din toate punctele de vedere. ..
5.750 Lei
Verighete Custom v9732 din Aur cu Diamante Verighete Custom v9732 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Cum definiți ceea ce experimentați acum? Nu-i așa că nu găsiți cuvintele potrivite? Planurile de viitor sunt mărețe, dorințele, pe măsură iar entuziasmul vă face inimile să bată cu putere. Una pentru cealaltă. Așadar, trăirile sunt dintre cele mai diverse, dar toate, la un loc, contribuie la intensi..
5.750 Lei
Verighete v0803 Clasice din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v0803 Clasice din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Ce poate fi mai emoționat decât momentul alegerii verighetelor? Acel moment când realizezi că visul este pe cale să se îndeplinească. Emoții, bucurie, împlinire. Despre aceste sentimente vorbesc și verighetele pe care ți le vom prezenta în rândurile care urmează. Desigul este unul atractiv, datorită..
5.800 Lei
Verighete v110.2 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v110.2 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Iubirea oferă fericire și acei fluturi despre care s-au scris cele mai frumoase cântece. Acele cântece în care se regăsește fiecare îndrăgostit. Pe scurt, iubirea dă sens vieții. Dacă vă uitați după verighete, opriți-vă o clipă aici pentru că trebuie să vă arătăm această pereche de verighete. O comb..
5.800 Lei
Verighete v114 din Aur cu Motive Romanesti Verighete v114 din Aur cu Motive Romanesti
Fabricat in Romania
Suntem convinși că vrei ceva diferit. Ceva care să vă definească iubirea. Dar și iubirea pentru cultura și tradiția românească. Ei bine, propunerea noastră de astăzi implică motivele românești. Pentru că ne mândrim cu ele. Și pentru că fac parte din identitatea noastră. Ai prins ideea. Iar dacă te î..
5.800 Lei
Verighete v115 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă fure zâmbete pentru tot restul vieții? Iată propunerea noastră îndrăzneață de ast..
5.800 Lei
Verighete v1550 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre Verighete v1550 din Aur sau Platina cu Diamante Incolore si Negre
Fabricat in Romania
Suntem fericiți că putem asista la fericirea cuplurilor care ne trec pragul. Simțim emoția, vedem fericirea, trăim alături de ei toate sentimentele frumoase. Ne simțim binecuvântați să ne aflăm într-un mediu plin de iubire, tocmai de aceea, ne implicăm 100% în alegerea verighetelor. Ce vă propunem? ..
5.800 Lei
Verighete v211 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v211 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
O potrivire perfectă. O chimie care se vede. Și se simte. Un model care emană senzualitate. Ei bine, despre aceste verighete este vorba. Pentru că sunt cuceritoare. Prin formă și atitudine. Verigheta pentru ea are o lățime de 2.00 mm și poartă amprenta seducătoare a diamantelor incolore (17 diamante..
5.800 Lei
Verighete v853 din Aur cu Diamante Verighete v853 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
V-ați imaginat toată viața momentul perfect în care vă veți rosti jurămintele, atmosfera armonioasă a căminului, dar și iubirea care vă va umple casa și sufletele. Ei bine, dacă acest moment de apropie, nu putem decât să ne bucurăm și să venim în ajutorul vostru cu o pereche de verighete care vor de..
5.800 Lei
Verighete Vintage v1520 din Aur cu Impletitura Manuala Verighete Vintage v1520 din Aur cu Impletitura Manuala
Fabricat in Romania
Încercăm să găsim cuvintele potrivite pentru a descrie aceste verighete. Pentru că ele nu fac parte dintr-un stil clasic. Sau cel puțin, așa cum vi-l imaginați voi. Acestea sunt definite de notele vintage care se îmbină armonios cu un stil de realizare impecabil și cu strălucirea sublimă a diamantel..
5.800 Lei
Verighete Vintage v226 din Aur cu Dubla Impletitura Manuala Verighete Vintage v226 din Aur cu Dubla Impletitura Manuala
Fabricat in Romania
Alegeți o pereche de verighete care să vă trezească cele mai frumoase sentimente. Verighetele, acest simbol sublim al iubirii vă vor însoți toată viața, prin urmare, este imperios necesar ca acestea să ajungă la inimile voastre. Vă recomandăm această pereche de verighete pentru finețea, modul de rea..
5.800 Lei
Verighete v0661 din Aur sau Platina cu Diamant Verighete v0661 din Aur sau Platina cu Diamant
Fabricat in Romania
Nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o simțiți în acest moment. Ați ajuns în punctul în care sunteți pregătiți pentru a vă uni destinele. Vă încearcă un cumul de sentimente, dar dintre cele mai frumoase. Alegeți împreună verighetele pe care să le purtați cu bucurie pentru toată viața. Verigh..
5.900 Lei
Verighete v1680 cu Peisaj din Aur sau Platina Verighete v1680 cu Peisaj din Aur sau Platina
Fabricat in Romania -10 %
Ce poate fi mai frumos decat sentimentele care-ți fac chipul să zâmbească? Decât iubirea care îți bucură sufletul în fiecare zi? Răspunsul îl știm deja cu toții, așadar vă propunem o pereche de verighete deosebite, care să amplifice bucuria voastră. Modul de realizare, atenția la detalii, finisajul ..
5.900 Lei 6.550 Lei
Verighete v9151 din Aur Inspirate din Natura Verighete v9151 din Aur Inspirate din Natura
Fabricat in Romania
Celebrați momentul căsătoriei voastre cu cele mai frumoase verighete. Cu acele verighete care să vă amintească pentru tot restul vieții iubirea care v-a adus în acest punct. Vă felicităm pentru că ați hotărât să vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele pe care să..
5.900 Lei
Verighete v141 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v141 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Verighete clasice sau verighete moderne? Care este alegerea voastră? Dacă nu vă puteți hotărî, vă recomandăm o pereche de verighete care împacă ambele gusturi. Clasicul nu se va demoda niciodată, dar atunci când acesta va fuziona cu notele moderne, rezultatul nu are cum să fie decât unul spectaculos..
5.945 Lei
Verighete v619 cu Model Venetian din Aur sau Platina Verighete v619 cu Model Venetian din Aur sau Platina
Fabricat in Romania
Ce poate fi mai emoționat decât momentul alegerii verighetelor? Acel moment când realizezi că visul este pe cale să se îndeplinească. Emoții, bucurie, împlinire. Despre aceste sentimente vorbesc și verighetele pe care ți le vom prezenta în rândurile care urmează.Desigul este unul de inspirație veneț..
6.000 Lei
Verighete v940 din Aur cu Diamante Verighete v940 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Ce căutați? O pereche de verighete elegante, discrete, dar rafinate? Un model care nu iasă prea tare în evidență, dar căruia să i se observe rafinamentul? În acest caz, vă recomandăm aceste verighete pentru că întrunesc toate criteriile căutate de voi. Sunt elegante, iar combinația discretă dintre c..
6.000 Lei
Verighete v950 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v950 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Nu vă impuneți limite în alegerea verighetelor pentru că, la Valmand, limitele nu există. Visați cât mai măreț și permiteți-vă să aveți cerințe înalte. Pentru că noi vă vom satisface până și cele mai exigente cereri. Ei bine, dacă nu v-ați hotărât încă, verighetele pe care vi le propunem, ridică șt..
6.000 Lei
Verighete din Aur sau Platina cu Diamante v088 Verighete din Aur sau Platina cu Diamante v088
Fabricat in Romania
Alegerea verighetelor nu este o treabă foarte simplă. Trebuie să luați în calcul o mulțime de factori, cum ar fi stilul de viață, activitățile de zi cu zi și așa mai departe. Acestea trebuie să îndeplinească o serie de așteptări, așadar este o cerință necesară să acordați timp și atenție acestui pro..
6.050 Lei
Verighete v098 din Aur sau Platina cu Diamante Verighete v098 din Aur sau Platina cu Diamante
Fabricat in Romania
Nimic nu se compară cu bucuria pe o simțiți acum. Planurile de viitor sunt mărețe, așadar căsătoria este următorul pas firesc în relație. Vă felicităm, dacă ați hotărât șă vă uniți destinele, dar și pentru faptul că sunteți aici. Alegeți verighetele care să vă reamintească tot timpul de sentimentele..
6.050 Lei
Verighete 3D v973 din Aur cu Diamante Verighete 3D v973 din Aur cu Diamante
Fabricat in Romania
Știm că sunteți entuziasmați, fericiți, dar și copleșiți de emoții. Tocmai de accea, venim cu drag în ajutorul vostru cu cele mai bune recomandări. Așadar, adresăm întrebarea: căutați verighetele perfecte pe care să vă fure zâmbete pentru tot restul vieții? Iată propunerea noastră îndrăzneață de ast..
6.150 Lei
Afişare 1 - 54 din 129 (3 pagini)